Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

Bir arkadaşım öyle bir macera denemesi yapmıştı da bu dudağın altında top gibi bişiler var ya neydi bak ismi lazım değil bu akıllı kızımız sen git onlardan birini del böyle koccamaann bir delik olmuştu not düşeyim eksik kalmayayım dedim. :1ninca:

Hem 1-2 sene kullanır sonrada ben bunu niye yapmışım ki dersin.

dudağında deliğe ne gerek var cancağızım....
evde orda burda değil gel sen hiç girme bu işe....:eek:lmaz:

bu delik muhabetlerine ölüyorum ben zaten fisfisfis

deldirince nolicek...ayy bakim delinee nası olmuş..ayy deline ne taktın bakimm -tatlicadiarzu-

deldirmeyin kardeşim..önümüz kış her yerinizden rüzgar giricek :nazar:

delmek birsey dil gibi de..bi arkdaşımız sey yazmış..deldiğinde acımamış ama piercing takarken vidalı olduğu için etin içinden geçerken gırc gırc die ses çıkmış o içimi bi tuhaf etti...fena karıştım şimdimafoldumben gidip bi yerde deldirim bari

bi zahmet güzelim be :nazar:

deldirceksen illa kulağını deldir dudak çok tehlikeli. ya mikrop kaparsa dudağını kesmek zorunda kalırlarsa napcan

bu ne vahşi bi başlık :eek:lmaz:
ayol niye deliyosun oranı buranı. kafamçokkarıştı
hele şu dudağını deldirip bide piercing takanlar yokmu? Afrikanın yerlileri gibi itici. :umursamaz: bırakın eski çağ işleri, ileriye bakın. kabile resileri gibi oranızda buranızda halkayla dolaşmayın.
vazgeçin bu vahşetten.:eek:lmaz:

Son düzenleme:
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden

18lı yaslarda kulagımı kendım delmıstım ama asla baska bıyerımı ne deldırır nede delerım
ozellıkle burun ve dudak profesyonel bırı olmadan yapmayın arkadasım
kardesım burnunu deldırmıstı ve ısın uzmanına yaptırdıgı halde mıkrop kalmıs ve burnu yuzu kadar sısmıstı antıbıyotıkler kullandı bır suru ılac aldı
sımdı delıgı kapansın dıye beklıyor burnundan oluyordu cunku

sana burda oluşabilecek enfeksiyonlardan, acılarından vs bahsetmeyeceğim.arkadaşlar zaten bu konuda uyarmışlar.
Neyle deleceksin malzemelerin varmı? heralde iğne makas sokacak değilsin.pens steril makinan varmı delmeden önce piercingini malzemelerini burada bekletmen gerekecek.beklettin diyelin batikonla temizleyeceksin bi güzel deleceğin yeri.
delen kişiler makasa benzer ucu cımbız gibi birşeyle dudağı gerip özel iğneleryle delme işlemine başlıyorlar.bunun dışında hadi deldin diyelim ya yamuk olursa? çok kötü bir sonuç çıkarabilirsin. onu tuturmak da önemlidir.neyse sana nasıl delinir bunu anlatmayacağım.sadece bu işin ne kadar özen ve dikkat gerektiğini herşeyden önce bilginin olmasından bahsettim.
kendi dudağını kendin asla delemezsin. delsen bile oraya piercing takamazsın. acıdan kandan kıvranırsın.
sakın diyorum aslaa böyle birşey yapmaya kalkma. 40 küsür fiyat öde hem risk alma, hem güzel bir piercingin olsun, hem sen mutlu ol hemde dudağın :smiley-cool:

arkadasim ne geregi var:uhm:
tabi illa deldiricem dersende bi uzmandan yardim al derim.....gerciii uzmanlarda delse en ufak bi seyden mikrop kapabilio cok dikkatli ol derim saglik bu ihmale gelmezz ama senin delmenden daha iyidir hic deilse onlar uyusturucu sprey vuruolar o kdar hissetmiosun benim ablamin burnunda hizma vardi ordan biliorum yaniii

dudak beyine en yakın yerlerden biri. mikrop kaptığın an mikrobun beyne gitmesi an meselesi. yani bunun sonuçları inanılmaz tehlikeli..
sakın kendin yapma,,yaptırdığın yerinde steril olmasına dikkat et. aids bile olabilirsin.

Dudağımı evde kendim delsem kameraya çeker Testere 6 diye piyasaya sürerim -tatlicadiarzu-

Sakın kendin delme. Acayip berbat bişey olur zaten.Hem mikrop kapar hem iltihap yapar hemde iğrenç bir görüntü alır.Git deldir.Bir kaç kuruş fazla verirsin.Bişey değişmez ama sakın evde deneme.

kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden

Bu ne kızzzzz şaka gibin...kafamçokkarıştı
şaka di mi annem şaka....:roflol:

bana şunu hatırlattınız.geçenlerde ABD de bir kadın yanak ve dudak bölgesine dolgu yaptırmaya karar veriyor ama pahalı diye araştırıyor malzemeyi kendi ucuza temin ediyor şırıngayla enjekte ediyor.mahvolmuş kadın tanınmaz hale gelmiş.doktorlar düzeltmek için bir yığın estetik yapmak zorunda kalmış.midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş.şiddetle tavsiye ederim yap canım del del.sonra düzelttmek içinde doktorların seni delmesi gerekebilir ama.

Del tabi canım.
Daha sonra evin bir odasını ameliyathane yapıp,apandisitini filan da alırsın biraz pratik olur sana da.
Töbe töbe diyip susayım:kahve:

X