Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

çok kötüyüm dün yine kanamam başladı ve çok yoğun. kesesi gördük ama sonuç kötü ...Allah sizlerin yüzünü güldürsün inş.

mner cok üzüldüm ama neolur cok yıpratma kendini, benimde 2. kez aynı şekilde oldu, şimdi 3. denememi yapıyorum buay dondurulmuşla

Bugün negatif sonucunu öğrendim 3.denememi dondurulmuşlarla yapacağım.5.gün dondurdular. En erken ne zaman başlatıyorlar tedaviye biliyor musunuz?

canım neolur sende üzme kendini, benimde 2. denememe negatif sonuç aldım hiç ara vermeden bu ay dondutulmuşa başlıyorum. ben özellikle doktora rica ettim normalde bir ay boş bırakmak istiyorlar

angel80 senin için çok sevindim canım.bende çok karasızım.bugün adetimin 1.günü ve bantlara başlamam gerekiyor.ama ben karasızım .korkuyorum.bende bu sefer blast olsun istedim.tamam dediler.ama gene de emin değilim.bilmiyorum ne yapsam.

Tabta belki yazmissindir ama yine de sorayim, belki anlatirken tekrar degerlendirmis olursun. Nedir korkun? ikinci denemem icin ben de korkmustum, ya olmazsa, olmayacagi gercegini bu sefer ogrenirsem, ya boyle ugrasip ugrasip kendimi daha cok yipratirsam diye, fakat daha sonra eger hicbir sey yapmazsam guzel olan hicbir seyin gerceklesmeyecegini dusundum. Daha 16 yasindayken ailemi birakip baska sehre okumaya gitmekten de korkmustum, okul bitince memleketimi birakip yurtdisina gitmekten de korkmustum, esim teklif edince ya o da beni uzerse diye evlenmekten de korkmustum... ama hepsinin ustune gittim diye hep iyi seyler oldu. Neyi biraktiysam ustune gitmediysem asla duzelmedi (100'u gecen kilom, bir turlu cekiduzen veremedigim meslek hayatim gibi:)))

Sevdigin adama ona yaklasmak icin korkmus oldugunu soyleseydin incinmez miydi? Bebegin de incinir eger annesinin kendisine sahip olmaktan korktugunu duyarsa ileride. Hepimiz anne olacak guce sahip sekilde geliyoruz dunyaya. O her ayki aptal adet sancisi bile bir prova. Korkacak birsey yok ki, belki biraz daha ugrasacagiz emek verecegiz ama dunyanin en dogal seyini yapacagiz, anne olacagiz. Hadi ilaclarini aksatma, hadi annesi azicik cesaret goster de yavrun daha cok beklemesin seni....

çok teşekkür ederim canım. inşallah rabbim sizede nasip ettirir bu duyguyu. çok güzel bir duygu ama tam anlamıyla sevinemiyorsun hep bir korku var. haftaya p.tesi kontrolüm var keseyi görmeden inanamıyorm daha.
canım 5.gün blastokist emriyo olduğundan ve 12.gün kan değerim yani 12+5 olduğu için yüksek diye düşünüyorum. ama tek yumurta ikizi olursa allahtan dana ne isteyim sevincim ikiye katlanır.:teytey::teytey:

angelcığım şimdi hatırladım, daha önce yazışırken sana 5. gün embriyosu olmasına rağmen transferden sonraki 12. gün tahlil vermelerine şaşırmıştım. Benim de 11+4 değerim 247, 13+4 değerim 574 idi. Yine de ikiz gebelik uzak bir ihtimal değil, Allah her koşulda her şekilde sağlıklısını versin hepimize:)))

Canım benim yine ağzından bal damlıyor. inşallahh..

haymatlos çok teşekkür ederm verdiğin cesaret için sağol canım.ayrıca senide tebrik ederim.bakalım benim ne olacak.blastokist e gideceğiz .öpüyorum çok.

haymatlos çok teşekkür ederm verdiğin cesaret için sağol canım.ayrıca senide tebrik ederim.bakalım benim ne olacak.blastokist e gideceğiz .öpüyorum çok.

Haydi bakalım hayırlısı, ben de sana çok teşekkür ederim:)))

Ben bu blastokist transferine çok inanıyorum, embriyo daha kararlı ve daha az kırılgan oluyor sanki, o yüzden de oranlar çok yüksek. Bu sefer olacak, herşey hepimiz için çok güzel olacak:)))

sakın aktivya yeme onların içinde bakteri olduğunu duydum..ve bunlar şu anda senin için iyi olmaz canım..

canım aktivia yeme..bakteri yuvası onlar şu anda sana zararlı..benden tavsiye sana..sen bilirsin. ama ablam bana asla yedirmiyor..hemoroidim var diye bende yiyeyim dedim
elimden çekti aldı..

arkadaşlar pazar günü 2. transferim olacak..bugün progesteronum 0,86 endometrium 7,6 idi.herşey iyi dediler çok korkuyorum ama ..bu sefer de olmazsa diye..

angell80 benide listeye eklermisniz.o kadar yazıyorum bu sitede bir allahın kulu sesimi duymuyor.geçen sesime tam kulak veren çıktı dedim sonra tekrar kaderimle başbaşayım..bende 5çgün blast olacağım pazar günü.2. denemem olacak dualarınıza ihtiyacım var.çok korkuyorum ve stresteyim..geceleri uyku uyuyamıyorum ...

Arkadaslar dondurulmuş ile tadavide blaskosit transferi ise kaçıncı Gùn Transferi yapıyorlar bugün 21. Gunum sadece burun spreyi kullanıyorum hemşire daha 10-12 bekleyeceğiz dedi.dondurulmuş tedavisinde sizde nasıl oldu anlatirmisiniz

AradaŞlar mrb acaba pozıtıf sonuÇ alan arkadaŞlar keselerı gÖrdÜmÜ...
BugÜn tam 30.gÜnÜm kÜrtaj olalı...genetık sonuÇlarım Çıktı( eŞımde ve bende hıÇbır problem yookmuŞ tÜp bebekte bu rısk yanı dÜŞÜk ve kalp atıŞı durması herzaman var dedı dr.ve ben adet olucam galıba aĞrılarım var..hazıranda adet olup temmuz adetımle ıkıncı tedavıye baŞlıcaz ınŞ..dondurulmuŞ embıryo ıle normal tÜp bebek arasında hıÇ ama hıÇ fark yokmuŞ ...allah hepımıze saĞlıklı evlat nasıp etsın..

merhaba kızlar
uzun zamandır yazamadım. hamileliğimi öğrenmemle lekelenmelerim başlamıştı. düşük tehlikesinden dolayı 10gündür sürekli yatıyorum.inşallah kalp atışını pazartesi duyunca rahatlıycam. yani anlıyağınız sonucu alınca hemen sevinilemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…