çok kötüyüm dün yine kanamam başladı ve çok yoğun. kesesi gördük ama sonuç kötü ...Allah sizlerin yüzünü güldürsün inş.
Bugün negatif sonucunu öğrendim 3.denememi dondurulmuşlarla yapacağım.5.gün dondurdular. En erken ne zaman başlatıyorlar tedaviye biliyor musunuz?
angel80 senin için çok sevindim canım.bende çok karasızım.bugün adetimin 1.günü ve bantlara başlamam gerekiyor.ama ben karasızım .korkuyorum.bende bu sefer blast olsun istedim.tamam dediler.ama gene de emin değilim.bilmiyorum ne yapsam.
sunrose ve mner gerçekten çok üzüldüm, o duyguyu tanıyorum, bir süredir takip ediyorum bu bölümü, umutsuzluk yok, inşallah biz de başarıcaz.. angell80 tebrik ederim canım, işte bu duyguyu tanımıyorum, Rabbim bize de nasip etsin ve sana da hayırlısıyla tamamına erdirsin... 12 gün sonra mı test yapıyolar dondurulmuşlarda da? 696 yüksek diyil mi biraz yoksa ikizmi, tek yumurta ikizi :)))
çok teşekkür ederim canım. inşallah rabbim sizede nasip ettirir bu duyguyu. çok güzel bir duygu ama tam anlamıyla sevinemiyorsun hep bir korku var. haftaya p.tesi kontrolüm var keseyi görmeden inanamıyorm daha.
canım 5.gün blastokist emriyo olduğundan ve 12.gün kan değerim yani 12+5 olduğu için yüksek diye düşünüyorum. ama tek yumurta ikizi olursa allahtan dana ne isteyim sevincim ikiye katlanır.:teytey::teytey:
angelcığım şimdi hatırladım, daha önce yazışırken sana 5. gün embriyosu olmasına rağmen transferden sonraki 12. gün tahlil vermelerine şaşırmıştım. Benim de 11+4 değerim 247, 13+4 değerim 574 idi. Yine de ikiz gebelik uzak bir ihtimal değil, Allah her koşulda her şekilde sağlıklısını versin hepimize:)))
haymatlos çok teşekkür ederm verdiğin cesaret için sağol canım.ayrıca senide tebrik ederim.bakalım benim ne olacak.blastokist e gideceğiz .öpüyorum çok.
Haydi bakalım hayırlısı, ben de sana çok teşekkür ederim:)))
Ben bu blastokist transferine çok inanıyorum, embriyo daha kararlı ve daha az kırılgan oluyor sanki, o yüzden de oranlar çok yüksek. Bu sefer olacak, herşey hepimiz için çok güzel olacak:)))[/QUOT
haymatlos canım,öyle kritik bir zamanda bana öyle bir mesaj yazdınki okuduktan sonra kalkıp cliimara fortu yapıştırmış buldum kendimi :) bakalım artık 1 defa negatif 1 defa bhcg:145 i görüp sevinen hemen ardından da dünyası başına yıkılan biri için çok umut dolu olamıyo insan ama denemeden de bilinmiyo :) benim için çok dua eder misin canım.ben senin için gerçekten çok dua ettim eğer bu sefer olursa bilki bu işe başlamamda senin katkın çok fazla,çünkü bi türlü karar verememiştim ve o gün ya bantı yapıştıracaktım yada bi sonraki aya kalacaktı. çok sağol canım çok ama çok sağol.iyi ki varsın..öpüyorum çok..
Haydi bakalım hayırlısı, ben de sana çok teşekkür ederim:)))
Ben bu blastokist transferine çok inanıyorum, embriyo daha kararlı ve daha az kırılgan oluyor sanki, o yüzden de oranlar çok yüksek. Bu sefer olacak, herşey hepimiz için çok güzel olacak:)))[/QUOT
haymatlos canım,öyle kritik bir zamanda bana öyle bir mesaj yazdınki okuduktan sonra kalkıp cliimara fortu yapıştırmış buldum kendimi :) bakalım artık 1 defa negatif 1 defa bhcg:145 i görüp sevinen hemen ardından da dünyası başına yıkılan biri için çok umut dolu olamıyo insan ama denemeden de bilinmiyo :) benim için çok dua eder misin canım.ben senin için gerçekten çok dua ettim eğer bu sefer olursa bilki bu işe başlamamda senin katkın çok fazla,çünkü bi türlü karar verememiştim ve o gün ya bantı yapıştıracaktım yada bi sonraki aya kalacaktı. çok sağol canım çok ama çok sağol.iyi ki varsın..öpüyorum çok..
Canım çok sevindim senin için iyi bir şey yapabildiğime. Elbette dua ederim senin için. Bu sefer olacak, ben hissediyorum. Sen de böyle söyle kendine. Tedavi sürecin de dondurulmuş olması nedeniyle çok rahat geçecek, iğneden ilaçtan herhangi bir sıkıntı duymayacağın için, folikül takibi gibi gergin bir sürece girmeyeceğin için çok rahat ve olumlu olacaksın. Kendine güzel telkinlerde bulunursan olumluyu çağırmış olacaksın ve sonuç da ona göre olacak. Bundan sonrası bayır aşağı, hiç endişe etme.
Canım çok sevindim senin için iyi bir şey yapabildiğime. Elbette dua ederim senin için. Bu sefer olacak, ben hissediyorum. Sen de böyle söyle kendine. Tedavi sürecin de dondurulmuş olması nedeniyle çok rahat geçecek, iğneden ilaçtan herhangi bir sıkıntı duymayacağın için, folikül takibi gibi gergin bir sürece girmeyeceğin için çok rahat ve olumlu olacaksın. Kendine güzel telkinlerde bulunursan olumluyu çağırmış olacaksın ve sonuç da ona göre olacak. Bundan sonrası bayır aşağı, hiç endişe etme.
teşekkür ederim canım.artık inşallah güzel olur.
merhaba bende aralıkta kürtaj oldum ve nisan sonu dondurulmuşlarım transfer edildi. yani 3-4 ay beklemeni tavsiye ediyor doktorlar. hemoroid sorununda ise ilk gebeliğimde anal fissür oluştu bende kabızıktan. küstajdan sonra ameliyatla alında. iğrenç bi durum seni çok iyi anlıyorum. şuan da dakabız olmamak için bi hap içiyorum akşamları. ama yavaş yavaş azaltıp kuru kayısı aktivya ile normale dönmeye çalışıcam. ama riske atma sakın hap falan iç bi süre.
çok teşekkür ederim canım. inşallah rabbim sizede nasip ettirir bu duyguyu. çok güzel bir duygu ama tam anlamıyla sevinemiyorsun hep bir korku var. haftaya p.tesi kontrolüm var keseyi görmeden inanamıyorm daha.
canım 5.gün blastokist emriyo olduğundan ve 12.gün kan değerim yani 12+5 olduğu için yüksek diye düşünüyorum. ama tek yumurta ikizi olursa allahtan dana ne isteyim sevincim ikiye katlanır.:teytey::teytey: