Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

günaydın kızlar
bugün 6.günüm ve hiçbir belirtim yok. bu normalmi.lütfen mner tutacona ve diğer sonuç alan arkadaşlarım siz nebelirtiler yaşadınız.

Kızlar merhaba ben daha yeni negatif sonuç aldım ama dondurulmuş larım var sizden öğrenmek istediğim taze embriyo ile dondurulmuş arasında bi fark varmı olma şansı açısından çok kararsız kaldım eğer yapılırsa bu 3.denemem olucak bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfeeen

Canım ben de taze embriyolarımla negatif sonuç almıştım, hem de üç tane transfer etmişlerdi. 2. reglimden sonra başladığım dondurulmuş tedavisinde tek embriyoyla pozitif sonuç aldım. Bana artık taze ve dondurulmuş arasında fark kalmadığını söylemişlerdi. Benim aynı pakette iki tane 1. kalite embriyom vardı, biri çözülürken kalitesini kaybetti, diğeri yaşadı. Hatta bir gün daha beklettiler, o çözünen embriyo 4. gün embriyosu olduğunda naklettiler. Ben dondurma çözdürme işleminin bir tür seleksiyon olduğuna ve daha kaliteli dolayısıyla tutma şansı daha yüksek olanların canlı kaldığına inanıyorum.

günaydın kızlar
bugün 6.günüm ve hiçbir belirtim yok. bu normalmi.lütfen mner tutacona ve diğer sonuç alan arkadaşlarım siz nebelirtiler yaşadınız.

Canım gayet normal, o kadar çabuk değişiklikler farkedilmeyebilir. benim hamileliğin 6. haftasına kadar bir belirtim olmadı.

merhaba kızlar daha önce bir arkadaşimın dondurulmuşla tedavi olduğunu ama sonucu beklediğimizi sölemiştim ama maalesef bugü,n tahlil yaptırdı ama sonuç sıfır elde var sıfır çok üzüldüm onun 2.ci tedavisiydi ilkinde tutmuştu hamiş kalmıştı ama sonrasında tutunamamiştı bitane emrio tutma ihtimali zaten yok denecek kadar az allah bu tek emrio yasasını çıkaranları bildiği gibi yapsın nedeyim hastanelerin ekmeğine yaa sürdüler körün istedği bi göz allah verdi 2 gz bizim paralarımızı ümitlerimizi yiyene kadar zıkkıum yesinler emiiiiiiii

günaydın kızlar

Canım normal tüp bebek denememde hicbir belirti yoktu,içini ferah tut bence kesin tutacak...bende mayısta dondurulmuşla başlıyorum inşallah en kısa zamanda bebişlere ulaşırız

angel80, herhangi bir ilaç kullandınmı?bende yapıcam tek dondurulmuşumla inşallah tam çözünür...

Canım gayet normal, o kadar çabuk değişiklikler farkedilmeyebilir. benim hamileliğin 6. haftasına kadar bir belirtim olmadı.

teşekkür ederim canım sen ilk başladığımda ümidim olmuştun şimdide moral verdin.

ilk tüp bebekte herhalde yumurta toplandığındançok sancım vardı transfer sonrası. şimdi ise hiçbir sancı vs. yok. ve ben ilk defa evde bukadar dinlendim. sırf keşke dememek için ve yeterki tutunsun diye işten uzak sakin geçiriyorum bu dönemi. buyüzden belirti arıyorum.

inşallah 10 mayısta bende pozitifi görürüm ve müjdeyi veririm burdan.

angel80, herhangi bir ilaç kullandınmı?bende yapıcam tek dondurulmuşumla inşallah tam çözünür...

inşallah canım.
tedavim adetin ikinci günü suprefact burun spreyi ile başladı. sonrada cylo tablet son iki gün kalada progestan fitil kullandım ve transfer oldu. transfer sonrasıda progestan fitile ve cylo tablete ek olarak çocuk aspirini ilave oldu.normal tüpbebek gibi meşakatli değil. gerçekten kolay. ama enzoru bu bekleme süreci. inşallah 10mayısta müjdeyi veririm sanada ümit olurum.

merhaba angell80. bende sadece kasık ağrısı oldu ara ara hafif batar şeklinde. inan hala daha bi belirti yok. hatta 8 . gün idrar testi yaptım negatif çıktı. sonra kızdım kendime kendi kendimin psikolojisini bozuyorum diyo. inan düşünmemeye çalıştım test gününe dek. sende konsantreni değiştirecek başka şeylerle ilgilen cnm. iyi düşün iyi olsun :))

Merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katıldım..bende 2. transferimi olacağım.adetimin 2.günü ve estrofem 1*3 başladım.perşembe günü rahim röntgeni çekilecek..dr bana tebokan diye bir ilaç verdi..bunu neden verdi bilmiyorum.çok strese girdim..ya tutmazsa diye.ne yemeli ne içmeliyim..her kafadan bir ses çıkıyor..hemoroid sorunum var ve çok sık kabız oluyorum..ne yapacağım..bana yardımcı olun..morale ve pozitif enerjiye ihtiyacım var..

Merhaba mner
bugün idrar testi yapmayı düşünüyordum.şimdi yapmaktan vazgeçtim. bende kasık ağrısıda yok. ama iyi düşünmeye çalışıyorum. benim için dua et, hamişlerin duası kabul olur.öpüyorum cnm.kaydirigubbakcemile3

canım kıyamam. nolur sürekli pozitif ol hep olumlu güzek şeyler düşün. hatta hayaller kur. iyi olacağına inan yeter ki . dualarım seninle , isteyene herkese , hepimize sağlıklı , hayırlı hamilelik ve bebişler nasip etsin inşallah. hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyorum cnm.

canım teşekkür ederim cevabın için beni umutlandırdın peki maliyeti nasıl oluyo bunuda halledersek sadece beklemesi kalıyo zor olarak ben tekrar denemeye karar verdim ama bakalım eşiim ne dicek ?

arkadaşlar allah hepimize sabır ve sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin...bende de hemoroid sorunu var( hamileyken çok zorlanmıştım bana dr.vicks sür demişti o iyi gelmişti ilaç içemiyordum kayısı yiyordum bol bol üstünede su içiyordum ...kızlar kürtajdan sonra ne kadar ara vermeliyim dondurulmuşla denemek için??? çok sabırsızımmmm

CANIM içini ferah tut, bol bol su iç kabız olmamak için aşırıya kaçmamak şartı ile ananas ye, kafanı dagıtacak seylerle ugraş

kimse cevap vermeyecek mi çok umutsuz ve mutsuzum

merhaba bende aralıkta kürtaj oldum ve nisan sonu dondurulmuşlarım transfer edildi. yani 3-4 ay beklemeni tavsiye ediyor doktorlar. hemoroid sorununda ise ilk gebeliğimde anal fissür oluştu bende kabızıktan. küstajdan sonra ameliyatla alında. iğrenç bi durum seni çok iyi anlıyorum. şuan da dakabız olmamak için bi hap içiyorum akşamları. ama yavaş yavaş azaltıp kuru kayısı aktivya ile normale dönmeye çalışıcam. ama riske atma sakın hap falan iç bi süre.

merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz 28nisanda transferim oldu. hala bir belirti yok bende. dayanamadım busabah idrar testi yaptım. 2-3 dk sonra çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedemek. p.tesi test günüm. ama okadar bekleyemiyeceğim herhalde. sizce kanda çıkarmı bugün.??

Heyooooooooo:))))

canım bunun tek bir anlamı var, hamilesin:))))

Ben de silik çizgiyi görünce acabalarla dolmuştum ama başka olasılık yok, sen artık hamilesin. Kan testinde çıkar tabii, idrar testinde çıktıktan sonra kan testinde kesin olarak çıkıyor.

Belirti arama kendinde, o kadar kendimi dinlememe rağmen bende de bir belirti olmamıştı, hatta hem dondurulmuş hem tek embriyo diye kendi kendime bundan birşey çıkmaz nasılsa diye düşünüyordum. Bugün 9+2 oldum:))))

Haydi hayırlısı, tekrar tebrikler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…