Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz 28nisanda transferim oldu. hala bir belirti yok bende. dayanamadım busabah idrar testi yaptım. 2-3 dk sonra çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedemek. p.tesi test günüm. ama okadar bekleyemiyeceğim herhalde. sizce kanda çıkarmı bugün.??
Canım yaaa çok sağol. inşallah dediğin gibidir. senle aynı durumdayız inşallah sonucuda seninki gibi olur.
bana çok umut oluyorsun. benim 28 nisanda saat:11 de transferim oldu. bugün kanda baktırsam kaç olması gerekir değerim.
Heyooooooooo:))))
canım bunun tek bir anlamı var, hamilesin:))))
Ben de silik çizgiyi görünce acabalarla dolmuştum ama başka olasılık yok, sen artık hamilesin. Kan testinde çıkar tabii, idrar testinde çıktıktan sonra kan testinde kesin olarak çıkıyor.
Belirti arama kendinde, o kadar kendimi dinlememe rağmen bende de bir belirti olmamıştı, hatta hem dondurulmuş hem tek embriyo diye kendi kendime bundan birşey çıkmaz nasılsa diye düşünüyordum. Bugün 9+2 oldum:))))
Haydi hayırlısı, tekrar tebrikler:)))
Merhaba mner, nasıl gidiyor hamilelik.
canım senin değerin yüksek çıkmıştı ikizmi?
çok kötüyüm dün yine kanamam başladı ve çok yoğun. kesesi gördük ama sonuç kötü ...Allah sizlerin yüzünü güldürsün inş.
canım kan verdim 1-2 saate kadar sonucu alıcam. inşallah dediğiniz gibidir. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. inşallah müjdeyi vericem.angel80 canım benim kaç gundur senin için bekliyorum bi haber yok diye yarın galiba tes günün ama idrarda azıcıkda olsa çıkmışsa doğrudur şimdiden gözün aydın canım bende cuma günü doktora gidicem kaç tanesi tuttu diye bakılacak çok sabırsızım rabbim herkeze tattırır inş bu duyguyu kendine dikkak et.
merhaba 2ay ara ile tedaviye başlatıyorlar.hayırlısı olsun.