Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Canım yaaa çok sağol. inşallah dediğin gibidir. senle aynı durumdayız inşallah sonucuda seninki gibi olur.
bana çok umut oluyorsun. benim 28 nisanda saat:11 de transferim oldu. bugün kanda baktırsam kaç olması gerekir değerim.

hayırlısı olsun arkadaşım

donmuş embriyo transferimiydi sizinki? ve donmuş embriyoyaa kaçıncı gün dondurulmuşlardı?

sevgiler

ayy inanamıyorum kanda görmedende tebrikleri kabul edemiyecem herhalde:1no2:
çok karmaşığım... yinede sağol canım.
4embr.vardı.3.gün dondurmuşlardı. çözüldükten sonra 2gün sonra blastokist transfer ettiler. yani 5.gün embriyosu ve yasadan dolayı tek embriyo transfer edildi.

İnşallah canım ikimiz de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. Bir yerlerde kanda 30 üzerine çıkınca idrarda da görülüyor diye okumuştum. 5, gün embriyosu transferinin 8. günü senin bugün. 50-100 arası bir değer germen hiç şaşırtıcı olmaz bence.

ınşallah Aminn canım. aa lütfen bugün 9.günüm doldu 10.günüme girdim:)) yanlış olmasın yani. 1gün nekadar önemli çok iyi bilenlerdensin canım..kaydirigubbakcemile5

angell80 merhaba canım tam heyecanla okuyordum ki sona gelmişim :) idrar testinde hafif de olsa görmüssün o çizgiyi ne mutlu, inşallah kanda da çıkar ve o güzel haberi verirsin... haymatlos arkadaşımız da tek embriyo ile hamile kalmış umut oldu yazdıkları, kısmetse benim de haftaya olacak transferim dondurulmuş tek embriyo ile.. hakkımızda hayırlısı...

angel80 canım benimde ilk gebelikde 6.gün idrarda çıkmıştı ve dr.inanmamıştı ama doğruydu bhcg 44 çıkmıştı 6.gün sonrgüzel ikiye katladı ve 10 hafta sürdü değerler yüksekdi ama tekdi bebeğim inşallah sonuna kadar bebeğin senle olsun ben bugünlerde öyle kötüyümki adet olucam sanırım 15 gün oldu kürtaj olalı ağlamam geçmişti tekrar başladı...herşeye ağlıyrum anneler günü reklamları çıktığında içim parçalanıyor rabbim bize de anneler günü sevincini yaşatsın inşallahhhhh

yi2635 merhaba arkadaşım.. haklısın.. bu anneler günü reklamlarına eskiden anneleri olmayanları neden düşünmüyorlar ki diye kızardım şimdi ikiye katlandı anne olamayanları da düşünmüyorlar ama umutsuz değilim, sen de olma... yaşadığımız sürece herşey için umut var öyle değil mi? kısmetten ötesi yokmuş her tecrübemiz, her hayal kırıklığımız bize bunu öğretti... düşünüyorum da aslında çok şey öğretti bu bize...

tbrler insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
bu mesajiniz o kadar mutlu ettiki beni
kendimi gordum resmen benim tek embriyom var dondurulmus pzartesi transferim var moralim cok bozuk olmaz diye ama mesajiniz umut oldu neden olmasi demi
allahim ol dedikten sonra

angel80 canım benim kaç gundur senin için bekliyorum bi haber yok diye yarın galiba tes günün ama idrarda azıcıkda olsa çıkmışsa doğrudur şimdiden gözün aydın canım bende cuma günü doktora gidicem kaç tanesi tuttu diye bakılacak çok sabırsızım rabbim herkeze tattırır inş bu duyguyu kendine dikkak et.

çok kötüyüm dün yine kanamam başladı ve çok yoğun. kesesi gördük ama sonuç kötü ...Allah sizlerin yüzünü güldürsün inş.

canım yaa çok üzüldüm. off niye böyle olduki. değerinde çok güzeldi. bir nedeni varmı.
sıkma canını inşallah vardır bundada bir hayır. ama neden oldu ve kaçıncı gün oldu.
bende sabah kan verdim. 11:30 da tlf.la sonucu alıcam.

canım kan verdim 1-2 saate kadar sonucu alıcam. inşallah dediğiniz gibidir. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. inşallah müjdeyi vericem.

Bugün negatif sonucunu öğrendim 3.denememi dondurulmuşlarla yapacağım.5.gün dondurdular. En erken ne zaman başlatıyorlar tedaviye biliyor musunuz?

sunrose ve mner gerçekten çok üzüldüm, o duyguyu tanıyorum, bir süredir takip ediyorum bu bölümü, umutsuzluk yok, inşallah biz de başarıcaz.. angell80 tebrik ederim canım, işte bu duyguyu tanımıyorum, Rabbim bize de nasip etsin ve sana da hayırlısıyla tamamına erdirsin... 12 gün sonra mı test yapıyolar dondurulmuşlarda da? 696 yüksek diyil mi biraz yoksa ikizmi, tek yumurta ikizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…