Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar mrb ben 10 gün önce 10 hf bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum:KK43:( mikroenjeksiyondu...ilk denememdi ve hamileliğim çok çok iyiydi ama usg kalbi durmuştu 10.hafta bebeğim veda etti bize..tabii çok üzgünüz eşimde bende ve transfer sonrası 7 adet 9.8.8.diğerleri 7 hücreli dondurulmuş embiryolarım vardı bunlar tek tesellim suan...hemen bunları denemek istiyorum öyle üzgün öyle kötüyüm ki daha dr.görüşmedim bakalım 2.deneme için ne diyecek sizce mayıs adetimden sonra haziranda tedaviye başlasam aranızda varmı benle aynı duyguyu yaşayan ne kadar ara vermek doğru sizce kimse bilmiyor tüpbebek ile hamile kaldığımı ailemde dahil iyiki burası var hepimize allahtan hayırlı sağlıklı evlat sahibiolmamızı diliyorum dualarım bizimle..:Saruboceq:

arkadaşlar mrb ben 10 gün önce 10 hf bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum:KK43:( mikroenjeksiyondu...ilk denememdi ve hamileliğim çok çok iyiydi ama usg kalbi durmuştu 10.hafta bebeğim veda etti bize..tabii çok üzgünüz eşimde bende ve transfer sonrası 7 adet 9.8.8.diğerleri 7 hücreli dondurulmuş embiryolarım vardı bunlar tek tesellim suan...hemen bunları denemek istiyorum öyle üzgün öyle kötüyüm ki daha dr.görüşmedim bakalım 2.deneme için ne diyecek sizce mayıs adetimden sonra haziranda tedaviye başlasam aranızda varmı benle aynı duyguyu yaşayan ne kadar ara vermek doğru sizce kimse bilmiyor tüpbebek ile hamile kaldığımı ailemde dahil iyiki burası var hepimize allahtan hayırlı sağlıklı evlat sahibiolmamızı diliyorum dualarım bizimle..:Saruboceq:

merhaba seninle hemen hemen aynı kaderi paylaşanlardan biriyim. öncelik sabır diliyorum. kasım ayında 11 hft lık ikizlerimi kaybettim. ve benimde 6 ad dondurulmuş embriyom vardı. doktorum 2-3 en az istirahat dedi. sanırım sanada öyle diyecek. bu süreçte ben psikoloğa gittim ve inan büyük olumlu etkisi oldu bende. ve mart ayında kontrole gittim . herşeyin normaldi ve nisanda adetimle dondurulmuş embri transferim oldu. yani demek istediğim acele etme. herşeyden önce kendini ve psikolojini toparla. bebeğe odaklanma. doktorumun dediği , doğurgan bir kadın olduğunu gördük , eninde sonunda Allahın izniyle sende bebek sahibi olacaksın. Önemli olan doğru zaman.... Bol şans ve sabır cnm...

cevabın için çok teşekkürler arkadaşım bende 2.adet den sonra tedaviye başlıyım diyorum doktorumla 17 mayısta ilk kontrol var o ne diyecek bakalım genetik sonuçlarım nasıl çıkıcak çok meraktayım... sana bol şanss inşallah bu defa bebeğin seni bırakmaz çok acı o duygu:KK43:(allahım hiç birimize yaşatmasın

canım benim dualarımız hep seninle ben sonucumu aldım pozitif çıktı 474.0 darısı senin başına canım haberlerini bekliyorummmm
:eek:

gözün aydın canım allahım inş sonuna kadar bebeğini sana bağaşlar sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun kaç embiryo transfer edilmişti?

3 tane koymuşlardı ama henuz kaç tanesi tuttu belli değill allah herkeze tattırsın bu duyguları canımmmm

merhaba arkadaşlar bende sonucumu aldım, değerim 353 . pozitif... Allah hepimize SAGLIKLA bir hamilelik nasip etsin....

merhaba arkadaşlar.. bende bu ay dondurulmuş embriyolar ile tekrar deneyeceğim.. ilk denememiz pozitif sonuçlandı ancak 24.hftada erken dğm yaptım.. şimdi adet olmayı bekliyorum.. hayırlısıylaa inşş hepimiz beğimizi kucağımıza alırız :))
bir de dondurulmuş ile maliyet ne kadar sizde.. bana 1000 tl dediler..

mner..ayyyy çok sevindim inan kendim kadar sevindim çok moral oldu inşallah rabbim sonuna kadar sağlıklı gebelik nasip eder.
hayalmelek .ben anatolia ile görüştüm ilk transferde orda olmuştu 10 hf kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum 12 gün önce bana 1250 dediler lucrin ile 2.adet dönemi sonrası başlaya biliriz dediler inşallah adet düzenli olurumda başlarım şuan 1 transfer yapılıyor sanırım 3 transfer olan arkadaşım sana nasıl 3 transfer yapıldı kaç hücreliydi embiryolar....allahım yardımcımız olsun..

canım benim dualarımız hep seninle ben sonucumu aldım pozitif çıktı 474.0 darısı senin başına canım haberlerini bekliyorummmm
:eek:

çokkk güzel haberler alıyorum bugünn ne güzelll...allahım inşallah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşım pozitif sonuçtan daha önemlisi sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişi kucağına almak bu duyguyu rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

evet canım rabbim herkeze yar ve yardımcı olsunn asıl bundan sonrası zor işteee hayırlısı yardanımda herkeze çok dua ediyorumm

çokkk güzel haberler alıyorum bugünn ne güzelll...allahım inşallah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşım pozitif sonuçtan daha önemlisi sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişi kucağına almak bu duyguyu rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

aminnnnnnnnnnnnn inşallahh :)))
bana da tek embriyo transfer edebileceklerini soylediler.. ancak 3.denemede 2 adet transfer olabiliyormuş..

dondurulmuşlarla tedavide adetin ilk günü bir ilaca başlanıyormu arkadaslar?

bana doktorum adetin 2 veya 3. günü gelmemi söyledi.. bazı kan tahlilleri istedi..
sonrasında sadece rahim duvarının kalınlaşması için hap olarak ilaç kullanacağımı iletti.. transferdn sonra ise jel kullanıcakmışım..

:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bende sonucumu aldım, değerim 353 . pozitif... Allah hepimize SAGLIKLA bir hamilelik nasip etsin....

merhaba arkadaşım 28 nisanda transferim oldu. ogünden beri hep seni merak ettim. şimdi sonucu görünce çok duygulandım. tebrik ederim çok amaçok sevindim. sevincimi şuanda eşimlede paylaştım.sanki bana daha bir umut oldun.
canım benim bugün 4.günüm ama hiçbir sancım vs.belirtim yok. senin nasıl geçti sonuç alana kadarki günlerin.benim için çok önemli...

slm kızlar
28 nisan da dondurulmuş 1tane blast.emriyom transfer edildi.
ama bugüne kadar hiçbir belirtim sancım vs.olmadı. bu normalmi. lütfen transfer sonrası yaşadıklarınızı paylaşırmısınız.

mrb.arkadaşım inşallah bebeğin sana sonuna dek tutunur..hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş...blast embiryo transferine doktor mu karar veriyor 5.gün transferi daha sağlıklı oluyormuş bende öyle istiyorum ama doktormu bizmi karar veriyoruz bilmiyorum...kaç hücreliyli embiryo çokk soru sordum kusura bakma
:KK43:( ilk bebeğimi kaybedince bu kez bütün önlemleri almak istiyorumda...

inşallah canım.
benim 3.gün embriyosu olarak dondurulmuştu. ama ben çok istedim 5.gün olmasını. dört dondurulmuş embriyomun ikisini çözdüler. biri 12 hücreli biride conpactı ve benim isteğimle 5.güne kadar beklettiler. çözdüldüklrindeki durumuna bakıyorlar durumuiyi ise eğer sende istersen 5.güne gidiyorlst. benim 26 nisanda çözdüler 28 nisanda transferin oldu...
benşuanda heycanlı bekleyişdeyim.10mayısta sonucum.inşallah hayırlısı ile seninde transferin olur ve sonucu pozitif görürüz.

kızlar hiçbir belirti olmaması normalmi. mner lütfen transfer sonrsı yaşadıklarını paylaşırmısın

X