Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sizin sorununuz neydi
benim bugun 5.günün daha dinlenmek istemiyom kafamada cok takmak istemiyorum ananası yiyorum rabbim inş sevindirri bizleriii.adet başlangıcından sonra kaçıncı gün koyulacak sizee

hadi kızlar yardım bekliyorum
dondurulmuş tek embriyo transferi ile hamile kalan yokmu hiç.
transferim 27 nisanda..

hadi kızlar yardım bekliyorum
dondurulmuş tek embriyo transferi ile hamile kalan yokmu hiç.
transferim 27 nisanda..

ben varım angelcığım 6+6 olduk:))) daha iyi kalitede 3 tane taze tutmadı ama bir tanecik dondurulmuş 4. gün embriyosu tuttu:))))

ben varım angelcığım 6+6 olduk:))) daha iyi kalitede 3 tane taze tutmadı ama bir tanecik dondurulmuş 4. gün embriyosu tuttu:))))
canımm yaaa çok sevindim seni takip ediyorum zaten. çok mutlu ettin beni. gerçekten moral oldun. 27 nisanda transferim olucak. 4tane dondurulmuş 3.gün ebriyom var çözülünce ben blastokist (5.gün) olsun çok istiyorum. ama dr.lar risk diyorlar. çözüldüğü günmü transfer oldun. yani çözüldükten nekadar sonra transfer ettiler.

merhaba arkadaşlar ve angell80... yazamadım , ptesi (19 nisan) transferim oldu. 2 tane transfer ettiler. sabah çözüldüler , akşamüstü de transfer oldu. şimdi heyecanla yatıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlı olsun. inşallah sımsıkı tutunurlar sana ve müjdeyi verirsin bizede umut olursun.
benim transfer günüm 27 nisan. bakalım tek embriyo transfer olucak. neyapıyorsun yada ne yapmıyorsun. dr.un ne dedi. benim için çok önemli bu. biliyorsun ege üniv.çok fazla konuşmuyorlar. normal hayata devam edin diyorlar okadar.

haymatlos----------Alman hast.---------18 mart transfer tek dondurulmuşla ** HAMıŞŞ**
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28 mart transfer ** HAMıŞŞ **
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer sonuç bekliyor
ses_82 -------------- şifa------------------ 13 nisan transfer sonuç bekliyor
tuta_cona----------azerbeycan---------16 nisan transfer sonuç bekliyor
mner---------------- irenbe---------------- 19 nisan transfer sonuç bekliyor
angell80------------ ege üniv.----------- 27 nisan transfer olucammm
tabta-----------------???---------------------mayısta 2.kez dondurulmuşları transfer regl bekliyor

sonuç sırası banurose.de umarım onunda sonucunu pozitif alırız.

saol cnm hepimize inşallah. dr 3-4 gün yatıyorsun dedi, 3. gün ılık ayakta duş alabilirsin dedi. kesinlikle kabız olmucan. normal hayata da kısıtlamalı dönücen dedi. uzanmak ,eğilmek , karın kaslarını zorlayacak hareketler yok. yürüş yap dedi fazla uzun olmadan. dikkat ediceksin yani. bide estrafem , clio....jel , elevit , prognex iğne kullanıyorum.

çok teşekkür ederim cnm. bunları öğrendiğim çok iyi oldu. ben şuanda suprefact+cyclo tablet+progestan tablet kullanıyorum. iğne vermiyorlar transfer sonrasıda aynı ilaçlar devam ediyor. zaten biliyorsun benim tedavimde çok uzun sürdü sat 18mart. ege üniv.farklı protokol uyguluyor. a birde daha önce transfer sonrası bebe asprini ve folic plus kullanmıştım. budefada verirler herhalde.
buarada cep tlf.,telsiz tlf., laptop bunlarda sakıncalıymış diye duydum. ananasla karadutta tutunmaya yardımcıymış...
inşallah sonucumuz iyi olurda bu emeklerin karşılığını görürüz. test günün nezaman?

test günüm 1 mayıs cnm. bu arada laptop yanımda bende çok fazla takılmamaya çalışıyorum ama yatmaktanda sıkılıyor sürekli insan...offf.. Allah a emanet artık. ayrıca genelde aspirin veriyorlar ama benim bazı ağrı kesicilere alerjim olduğu için kullanmıyorum. iğneyi bildiğim kadarı ile transfer sonrası çoğunluk kullanıyor ama senin tedavi farklı yürüdüğü için.....
amin canımmm

haklısın benim tedavi epey farklı.belki yöntem farklı ama sonuç aynı aslında.. bende nasıl yatacağımı şimdiden düşünüyorum.. işleri planlıyorum daha önceki hatayı yapmayayım 3.günü işe başlamıştım ben. budefa programlı gidiyorum.cep tlf.mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıp bol bol kitap okuyup film izliycem.şimdiden kitapları ve cd leri hazırladım. hatta "anne anne oluyorum" kitabını aldım. transferde okunması önerilen bir kitaptı bu. sanada tavsiye ederim.
inşallah sen 1 mayısta bende 9 mayısta pozitif sonucu alırız.

merhaba kızlar beninde arkadaşim çiğdem bugün dondurulmuşlarla transfr oldu hayırlısı bakalım inşaallah onun benm vee siz kader arkadaşlarımın karnı ve kolları bebişlerle dolar sonucu untmasam buraya yazarım 12 gün sonra

amin canım.
merakla bekliyorum sonucu.

haymatlos----------Alman hast.---------18 mart transfer tek dondurulmuşla ** HAMıŞŞ**
angelofsky74----- bahçeci-------------- 28 mart transfer ** HAMıŞŞ **
banurose---------- erciyes üniv.------- 12 nisan transfer sonuç bekliyor
ses_82 -------------- şifa--------------------- 13 nisan transfer sonuç bekliyor
tuta_cona----------azerbeycan---------16 nisan transfer sonuç bekliyor
mner---------------- irenbe---------------- 19 nisan transfer sonuç bekliyor
çiğdem-------------istanbul---------------22 nisan transfer sonuç bekliyor
angell80------------ ege üniv.----------- 27 nisan transfer olucammm
tabta-----------------???---------------------mayısta 2.kez dondurulmuşları transfer regl bekliyor

merhaba kızlar nasılsınız,
benim yarın transfer günüm. lütfen benim için dua edin.

angel senin için dua edicem , ben bugün sonucumu aldım malesef negatif cok üzgünüm... 5.. gün dondurulmuşumla tekrar deneycegim moralim cok bozuk....toparlarsam haziranda dondurulmusla yapıcam.. hepinize dua ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…