sizin sorununuz neydi
benim bugun 5.günün daha dinlenmek istemiyom kafamada cok takmak istemiyorum ananası yiyorum rabbim inş sevindirri bizleriii.adet başlangıcından sonra kaçıncı gün koyulacak sizee
hadi kızlar yardım bekliyorum
dondurulmuş tek embriyo transferi ile hamile kalan yokmu hiç.
transferim 27 nisanda..
canımm yaaa çok sevindim seni takip ediyorum zaten. çok mutlu ettin beni. gerçekten moral oldun. 27 nisanda transferim olucak. 4tane dondurulmuş 3.gün ebriyom var çözülünce ben blastokist (5.gün) olsun çok istiyorum. ama dr.lar risk diyorlar. çözüldüğü günmü transfer oldun. yani çözüldükten nekadar sonra transfer ettiler.ben varım angelcığım 6+6 olduk:))) daha iyi kalitede 3 tane taze tutmadı ama bir tanecik dondurulmuş 4. gün embriyosu tuttu:))))
canım hayırlı olsun. inşallah sımsıkı tutunurlar sana ve müjdeyi verirsin bizede umut olursun.
benim transfer günüm 27 nisan. bakalım tek embriyo transfer olucak. neyapıyorsun yada ne yapmıyorsun. dr.un ne dedi. benim için çok önemli bu. biliyorsun ege üniv.çok fazla konuşmuyorlar. normal hayata devam edin diyorlar okadar.
saol cnm hepimize inşallah. dr 3-4 gün yatıyorsun dedi, 3. gün ılık ayakta duş alabilirsin dedi. kesinlikle kabız olmucan. normal hayata da kısıtlamalı dönücen dedi. uzanmak ,eğilmek , karın kaslarını zorlayacak hareketler yok. yürüş yap dedi fazla uzun olmadan. dikkat ediceksin yani. bide estrafem , clio....jel , elevit , prognex iğne kullanıyorum.
çok teşekkür ederim cnm. bunları öğrendiğim çok iyi oldu. ben şuanda suprefact+cyclo tablet+progestan tablet kullanıyorum. iğne vermiyorlar transfer sonrasıda aynı ilaçlar devam ediyor. zaten biliyorsun benim tedavimde çok uzun sürdü sat 18mart. ege üniv.farklı protokol uyguluyor. a birde daha önce transfer sonrası bebe asprini ve folic plus kullanmıştım. budefada verirler herhalde.
buarada cep tlf.,telsiz tlf., laptop bunlarda sakıncalıymış diye duydum. ananasla karadutta tutunmaya yardımcıymış...
inşallah sonucumuz iyi olurda bu emeklerin karşılığını görürüz. test günün nezaman?
merhaba kızlar beninde arkadaşim çiğdem bugün dondurulmuşlarla transfr oldu hayırlısı bakalım inşaallah onun benm vee siz kader arkadaşlarımın karnı ve kolları bebişlerle dolar sonucu untmasam buraya yazarım 12 gün sonra
merhaba kızlar nasılsınız,
benim yarın transfer günüm. lütfen benim için dua edin.