Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

pembesu ve minikgelin
çok tebrik ederim. bizde başlayacağız Allah nasip ederse. umut oldunuz.
inşallah Allahım bizede bu sevinci yaşamayı nasip eder.

canım benim ben de duygulandım burda
bizi bizden iyi kimse anlayamıyor
aynı şeyleri yaşamamış biri sevincimizi de anlayamaz üzüntümüzü de
zamanı gelince veriyor Allahım
şükretmek, sabretmek ve beklemek
Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin bebeğinin
çok mutlu oldum senin için

gözün aydın. allah tamammına erdirsin. arka arkaya güzel haberler alıyoruz allah artırsın. çok sevindm gerçekten. darısı başımıza.

bu kaçıncı tedavindi minikgelin? ve problemin neydi?

pembesu ve minikgelin
çok tebrik ederim. bizde başlayacağız Allah nasip ederse. umut oldunuz.
inşallah Allahım bizede bu sevinci yaşamayı nasip eder.
allah razı olsun cnm bnm rabbim herkese yaşatsın inş:)

gercekten bizi bizden başkası anlamaz.. çogu kişi hamile kaldım diye üzülür ama bilmezki biz dogal yolla hamile olmayı bırak tüp bebekle olsun yeterki olsun derdindeyiz..
sıra sende bu haberi vermeye:)

gözün aydın. allah tamammına erdirsin. arka arkaya güzel haberler alıyoruz allah artırsın. çok sevindm gerçekten. darısı başımıza.

bu kaçıncı tedavindi minikgelin? ve problemin neydi?

amin cnm bnm inş..
cnm ilkini iki ay önce yaptıdım olmadı..
embriyolarım vardı donduruldu
bu ikinci demeyi dondurulmuşlarla yaptım..
eşim azospermi yani sperm yok.. amlyt oldu çok şükür sperm çıktı..
bende bi sorun yoktuu ilkinde olmadı kısmet deilmiş inş ikincisini rabbim tamamına erdırır

inşallah canım, ben de güzel haber vermek için sabırsızlanıyorum
minik gelin değerin çok güzel, tek embriyo transfer edildi di mi?

minikgelin tebrik ederim cnm çok sevindim çalıştığım için nete giremiyorum gündüz ancak akşamları giriyorum bende yarın 2. tahlili verecem inşş artar birde ilaçlara devam mı edeceğiz bilgisi olan ben ilaçları kesmedim tüp bebekten de beni kimse aramadı.

tebrikler canım.senin adına çok sevindim.bu yazınla bana umut oldun...ben artık olmayacak düşüncesine alışmaya çalışıyordum ama şimdi neden olmasın diyorum...bir kez daha deneyeceğim!!!allah uzun ömürlü etsin bebişini:)

kızlar ikiniz de canıgönülden tebrik ederim. çok ama çokk sevindim. bu ay okadar beereketli ki deneyipte negatif alanı nerdeyse duymadım......allah tamamına erdirsin inşallah.

bugün benimde transferim olucakk. okadar heyecanmlıyım ki gözüme uyku girmiyor.. rabbim yar ve yardımcımız olsun.

çok heycanlıyım inşallah ben de sizlere hamileyim diye haber vericem.

Cnm bana tup bebek merkezi devam et ilaçlara dedi yarın kan testi vercem iki kat çıkarsa sorun yok 10 gun sonrasında randevu vercek o sıra ilaçları kulancaz sonrada neler kullanıp kullanmayanımızın soyluycek..ikinci testi yaptınmi cnm ben korkuyorum ins iki kat artar 10 gun sonrada keseyi görürsem rahatliycam

Hayırlı olsun inş.. darısı isteyen herkesin başına hayırlı şekilde... Allah cümleten hayırlı şekilde kucaklara bebişleri almayı nasip etsin inşaAllah....

Ay şimdi sen annesin transferin olmuş bitmiştir bile suanda icime hamile olacağın gibi geldi :)))

canım çoookkkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı ve düşündüğün her şeyin en güzel şekikde gerçekleşmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…