Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar bende bilseydim çok rahat olduğunu bende dondururdum çünkü benim son tüp bebek denememizde problem oluştu çok yumurta toplandığı için mide bulantısı kusma vucutta su toplaması gibi şeyler yaşadım gerçi çok yumurtam toplandı ama 25 taneden 2 tane kladı 1 tanesi transfer edildi(kimyasal gebelik) 1 tanesi donduruldu

İns sıfırdan almaya gerek kalmayacak cnm suanda bebisin sana tutunmustur bile))

İnşallah gerek kalmaz insan çok şey yaşayınca kötüsünü de kıyısından köşesinden düşünüyor
Transfer sonrası doktorum göbeğimden tek dozluk bir iğne yaptı diğer hastalarında etkisini görmüş inşallah bende de işe yarar...

hangi merkezde yaptırdın canım

Bende bilmiyordum bu ilk denemem dondurulmuşlarla daha rahat oluyor insan en azından ben öyleydim ki halada öyle rahatım stres yok sakinim sanki hiç transfer olmamış gibiyim...

İnşallah o bir tanecik bebeğin sana sımsıkı tutunur

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

Maşallah demek istiyorum
Çok sevindim
o kadar yolculuk felan
işte tutacağı varsa hiçbir şey engel olmuyor

sağol cnm rabbim hepinize nasip etsin şu anda bende çok mutluyum
Tabi mutlu olcan hatta ben senin yerinde olsam neyapacagimi şaşırtdım inan:) keyfini çıkar hakettin bu mutluluğu:)

Sıra sende minik gelin

Ay in yarın bende guzel haber veririm sonra senle Yasminde sıra:) umarım hiç birimizden negatif lafı duymayız umarım:)

inşallah canım, valla ben çok sevindim
umudum arttı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Önce değerler, sonra kese, kalp atışları
heycan bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…