Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

aynı adet olacakmışım gibi son 2 gündür karnım ağrıyıp duruyordu ve bir ıslaklık hissediyordum tamam kesin tutmadı adet oldum diye düşünürrken süpriz oldu hemen hemen adet belirtisiyle aynı ayırmak mümkün değil

Cnm süreklimi adet ağrın vardı benim bı an oluyor bı an geçiyor seninde öylemiydi...
Hani normal adet zamanlarımı düşünüyorum adet agrisi adet olacağım gun çeker en geç ertesi gun adet olurdum ..hani oyle düşününce umutlaniyordum ama kimi anda umutsuz olurum

Cnm süreklimi adet ağrın vardı benim bı an oluyor bı an geçiyor seninde öylemiydi...
Hani normal adet zamanlarımı düşünüyorum adet agrisi adet olacağım gun çeker en geç ertesi gun adet olurdum ..hani oyle düşününce umutlaniyordum ama kimi anda umutsuz olurum

yani özellikle akşamları karnım ağrıyo ama birkaç dk sonra geçiyordu

Arkadaşlar, yumurta toplama işlemim yapıldı ya 21. gün lucrin başladım. sonra adet oldum. şimdi adetimin 13. günü. dahala kanamam oluyor. korkuyorum değişik birşey mi var diye.. bu hafta transfer olacak.. paniklemeyim diyorum doktor birşeyler olsa derdi diyorum. sizde öyle oldu mu? uzun süreli adet.. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.. aydınlatırsanız sevinirim... hoşçakalın. sağlıklı hamilelikler olsun inş.. :KK52:

inşşş cnm dualarım seninle rabbim isteyen herkese versin

tebrik ederim. bir süredir takip ediyordum ama pek yazmamıştım bu topiğe müjdeli haberi okuyunca sevindim hem senin adına hem de kendi adıma bir kaç ay sonra ben de dondurulmuş transferi yaptıacağım inş. böyle haberler insanı mutlu ediyor.
allah tamamına erdirsin. inş sağlıkla kucağına alırsın.

KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek:KK43:
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez :KK43:

Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm

Günaydınnnnnn dert oratğı olunca bu sayfalaradki yorumlara dualara AMİN demeden geçemiyorum..dilerim hamilesinizdir..RABBİM sevindirsin en hayırlıları tüm dileyenlerin olsun...Elif ALLAH Mim MUHAMMED Tez selamet....İNŞALLAH.....:KK54:

Günaydınnnnnn dert oratğı olunca bu sayfalaradki yorumlara dualara AMİN demeden geçemiyorum..dilerim hamilesinizdir..RABBİM sevindirsin en hayırlıları tüm dileyenlerin olsun...Elif ALLAH Mim MUHAMMED Tez selamet....İNŞALLAH.....:KK54:

Allah razı olsun cnm bnmmm Rabbim gönlümüzden gecen tum dileklerimizi kabul eder ins ...zorlu bı süreç ins sonucu iyi olurda bu Zor anlar unutulup gider..

minik gelin
hadi hayırlısı
ben çok inanıyorum, sen de pozitif düşün
belirtilerin çok güçlü
bak adet de olmamışsın, bu sefer oldu bence
haberi al da bayram edelim

kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben vrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun

X