- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
aynı adet olacakmışım gibi son 2 gündür karnım ağrıyıp duruyordu ve bir ıslaklık hissediyordum tamam kesin tutmadı adet oldum diye düşünürrken süpriz oldu hemen hemen adet belirtisiyle aynı ayırmak mümkün değil
inşallah canım, valla ben çok sevindim
umudum arttı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Önce değerler, sonra kese, kalp atışları
heycan bitmiyor :)
cuma günü yaptırdığımda değerin nasıl olması lazım acaba kızlar
Cnm süreklimi adet ağrın vardı benim bı an oluyor bı an geçiyor seninde öylemiydi...
Hani normal adet zamanlarımı düşünüyorum adet agrisi adet olacağım gun çeker en geç ertesi gun adet olurdum ..hani oyle düşününce umutlaniyordum ama kimi anda umutsuz olurum
2-2.5 kat artması lazım kuzum eğer oyle artarsa sımsıkı tutunmuş demek kuzun sna:)
yani özellikle akşamları karnım ağrıyo ama birkaç dk sonra geçiyordu
Heya aynen :) benim 6 ve 7. Gun aksam ağrıdı adet agrisi gibi...dün hafif ağrıdı rahatsız etmedi ..bügünde bsy yok neyse yarına bsy kalmadı ına guZel haber veririm senin gibi bende:)
slm kızlar ben dayanamadım 9. gün tahlil yaptırdım 36 çıktı sizce nasıl sonucum tek emriyo konmuştu inşş artar
canım rabbim tamamına erdirsin değerin kat kat artsın inşallah rabbim kucağındada görmek nasip etsin
inşşş cnm dualarım seninle rabbim isteyen herkese versin
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez
Günaydınnnnnn dert oratğı olunca bu sayfalaradki yorumlara dualara AMİN demeden geçemiyorum..dilerim hamilesinizdir..RABBİM sevindirsin en hayırlıları tüm dileyenlerin olsun...Elif ALLAH Mim MUHAMMED Tez selamet....İNŞALLAH.....
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))