Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ben transferden sonra estrofemi günde 2 kere kullanıyordum şimdide öyle kullanıyorum çok sinirliyim tüp bebek merkezinden beni kimse arayıp bilgilendirmedi doktorlar hemşireler numarasını vermiyor hastalara vee ne zaman arasam numaraları meşgul ben ilaçlara aynen devam ediyorum şuan acaba bir sakıncası olurmu bilen lütfen yardım etsin

kızlar bebişlerim benimle ayın 24ünde testimiz var hakkımızda hayırlısı inş.

2 embriyo transfer edildi. benim 3. transferim. 2. dede hamile kalmıştım ama düştü yavrum 3 aylıkken. allah bunlara ömür nasip eder inş...

ben transferden sonra estrofemi günde 2 kere kullanıyordum şimdide öyle kullanıyorum çok sinirliyim tüp bebek merkezinden beni kimse arayıp bilgilendirmedi doktorlar hemşireler numarasını vermiyor hastalara vee ne zaman arasam numaraları meşgul ben ilaçlara aynen devam ediyorum şuan acaba bir sakıncası olurmu bilen lütfen yardım etsin
Cnm beni merkez aradı ilaçlarına iğnene devam et 10 gun sonra gel muayeneye dedi.sende devam et ilaçlarına ama yinede Ulaşmaya çalış doktoruna yada hastahaneye gidebilirsen git cnm..
kızlar bebişlerim benimle ayın 24ünde testimiz var hakkımızda hayırlısı inş.

2 embriyo transfer edildi. benim 3. transferim. 2. dede hamile kalmıştım ama düştü yavrum 3 aylıkken. allah bunlara ömür nasip eder inş...

guzel haberlerle gelcen ins cnm bnm
Bsy sorcam neden 3 aylikken dusuk yaptın sebebi bellimi..ben kan pihtilasmasi icin test yaptırmak istiyorum genelde düşüklerin sebebi kan pihtilasmasindna oluyormuş eğer varsa bendede öle bi sorun iğnelere Devam ederim Heralde...10 gun sonra doktorumda detaylı konuscam ins

Bu arada bugun 12. Gunum kan verdim sabah 365 olmuş degerim cok sukur..Rabb'ime emant olsun ins bsy olmadan 9 ayı atlatiriz hepimiz :)

selam kızlar
benim 7. günüm az kaldı test gününe
dün çıktım gezdim tozdum
artık pek bişey hissetmiyorum
iyi mi kötü bilmiyorum
minik gelin benim de ilk gebeliğim karnımda öldü
nedeni embriyonun sağlıklı olmamasıydı, testde öyle çıktı
bizde bişey çıkmadı
yani her zaman kan pıhtılaşması olmuyor sorun

selam kızlar
benim 7. günüm az kaldı test gününe
dün çıktım gezdim tozdum
artık pek bişey hissetmiyorum
iyi mi kötü bilmiyorum
minik gelin benim de ilk gebeliğim karnımda öldü
nedeni embriyonun sağlıklı olmamasıydı, testde öyle çıktı
bizde bişey çıkmadı
yani her zaman kan pıhtılaşması olmuyor sorun
Ay hadi az kaldı cnm bnm :)
Ben 5. Gun başladım gezmeye hala geziyorum ama dikat ediyorum. Mesela aksam 3 saat oturacağım gezeceğim icin evde aksama kdr yatıp öyle çıkıyorum dışarı:) ev islerimi yapıyorum yavaş yavaş çamaşır yıkadım yeri sildim vileda ile tabi:) bayilere uğraşmak iyi gelior insana ama oramdan kendini:)
Ya nedense kan pigtilasmasindan korkuyorum bakalım doktorum nediycek :)

değerinin maşallahı ver
pembesununki de çok güzel artmış
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Âmin cnm bnm ins hepimiz kucağımıza aldığımız gunu görürüz kuzu:)
sonunda ulaştım kızlar 8. haftaya kadar devam dedi doktorum minikgelin seninki ikiz gibime geldi
Bende 12 hafta diye biliyorum bakalım 10 gun sonra beli olur :)
İns ikiz olur cnm bnm valla cok istiyorum ama hayirlisi tabi :))

Pembesu cnm bide ben kan pihtilasmasi icin test yaptırcam ya icime sinmiyor Pazartesi testi vercem Heralde iki haftaya çıkıyormuş sonuc

Cnm beni merkez aradı ilaçlarına iğnene devam et 10 gun sonra gel muayeneye dedi.sende devam et ilaçlarına ama yinede Ulaşmaya çalış doktoruna yada hastahaneye gidebilirsen git cnm..

guzel haberlerle gelcen ins cnm bnm
Bsy sorcam neden 3 aylikken dusuk yaptın sebebi bellimi..ben kan pihtilasmasi icin test yaptırmak istiyorum genelde düşüklerin sebebi kan pihtilasmasindna oluyormuş eğer varsa bendede öle bi sorun iğnelere Devam ederim Heralde...10 gun sonra doktorumda detaylı konuscam ins

ben de birçok test yapıldı. kan pıhtılaşma sorunum yok. sadece mthfr genimde mutasyon cıktı oda folık asıt metabolızmasıyla ılgılı. ek folık asıt alınca sorun yok yanı. elle tutulur bır neden gozukmuyor inş. tek gebelıge ozel bır durumdur. tup bebeklerde yasanılan bırsey sonucta....

kotu duusnme dupduruken nıye pıhtılasma sorunum mu var dıyorsun. senınde mı kaybın oldu?? kac yere gıttım ılk dedıklerı zaten tup bebek yeterınce bı neden dıyorlar:KK66:

allahım yavrularımızı korusun.

ben transferden sonra günde 3 defa kullanıyorum.halada bu şekilde devam ediyorum:KK1:

ben de birçok test yapıldı. kan pıhtılaşma sorunum yok. sadece mthfr genimde mutasyon cıktı oda folık asıt metabolızmasıyla ılgılı. ek folık asıt alınca sorun yok yanı. elle tutulur bır neden gozukmuyor inş. tek gebelıge ozel bır durumdur. tup bebeklerde yasanılan bırsey sonucta....

kotu duusnme dupduruken nıye pıhtılasma sorunum mu var dıyorsun. senınde mı kaybın oldu?? kac yere gıttım ılk dedıklerı zaten tup bebek yeterınce bı neden dıyorlar:KK66:

allahım yavrularımızı korusun.

Yok cnm hiç dusuk yapmadım ilk tup bebek tutmadı..
Şimdi hamileyim igne vurunuyorum kan pihtilasmasi icin Heralde 2-3 ay tup bebek merkezi kulandiriormus iğneleri..ben riske atmak istemiyorum testi yapıp icim rahat etsin istiyorum... Doktor hiç istemedi belki hamile kalınca istiycek bayramdan sonra kontrole gitcem Ozaman bakalım nediycek..biz elimizden geleni yapalım sonra keske demek istemiyorum

Ayakta cok durursam agriyor ama rahatsız edecek kdr bı agri deil..
Arada adet agrisi giriyor..
Bide arada kasıklarımda batma oluyor ama ağrıtıyor biraz:)[/QUO

aynı belirtileri yaşıyoruz bende aynen o belirtileri yaşıyorum cnm birde şu formda altta çıkan gebelik haftası varya onu nasıl ayarlıyorsun ben yapamadım

Slm güzel anne adayları,hamile olan tüm anneleri tebrik ediyorum,allahım tamamına erdirsin inşaallah..Sağlıklı bir şekilde dilerim kucağınıza almayı nasip eder allahım.Ve bu yolda maddi manevi tüm varlığını ortaya koyan herkese sabırlar diliyorum.Ben uzun zamandır bu forumları hep takip ediyorum.Güzel haberi alanlara seviniyorum,olumsuz sonuç alanlara üzülüyorum.Herşeyin hayırlısı demekten başka elden dilden birşey gelmiyor.Bende 1 sene zarfında 2 aşılama ve 1 tüp denemesi yaşadım.1.Tüp denemesinin olumsuz sonucunu 7 ağustosta aldım.Geride dondurulmuş 3 kaliteli embriyom var.Fazla zaman geçirmeden bu şansımıda denemek istiyorum.Benim merak ettiğim şu; dondurulmuşlarla deneme aşamasında 2.tüp bebek raporu hakkımız ölüyor mu? Ayrıca minikgelin 2.kez sanırım dondurulmuşlarınla denedin ve 2 embriyo konuldu dedin.Yeni kanunda ilk iki denemede tek embriyo deniliyor.Size nasıl 2 embriyo konuldu,Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz...

Ayakta cok durursam agriyor ama rahatsız edecek kdr bı agri deil..
Arada adet agrisi giriyor..
Bide arada kasıklarımda batma oluyor ama ağrıtıyor biraz:)[/QUO

aynı belirtileri yaşıyoruz bende aynen o belirtileri yaşıyorum cnm birde şu formda altta çıkan gebelik haftası varya onu nasıl ayarlıyorsun ben yapamadım
Cnm sayfanın en üstünde sagda kullanıcı kontrol paneline bas..orda solda profili düzenle var ona bas çıkan sayfanın aşağısına doğru bebeğinizin tahmini dogum tarihi yazıyor oraya tarihi yazınca hemen cikiyor :)
Slm güzel anne adayları,hamile olan tüm anneleri tebrik ediyorum,allahım tamamına erdirsin inşaallah..Sağlıklı bir şekilde dilerim kucağınıza almayı nasip eder allahım.Ve bu yolda maddi manevi tüm varlığını ortaya koyan herkese sabırlar diliyorum.Ben uzun zamandır bu forumları hep takip ediyorum.Güzel haberi alanlara seviniyorum,olumsuz sonuç alanlara üzülüyorum.Herşeyin hayırlısı demekten başka elden dilden birşey gelmiyor.Bende 1 sene zarfında 2 aşılama ve 1 tüp denemesi yaşadım.1.Tüp denemesinin olumsuz sonucunu 7 ağustosta aldım.Geride dondurulmuş 3 kaliteli embriyom var.Fazla zaman geçirmeden bu şansımıda denemek istiyorum.Benim merak ettiğim şu; dondurulmuşlarla deneme aşamasında 2.tüp bebek raporu hakkımız ölüyor mu? Ayrıca minikgelin 2.kez sanırım dondurulmuşlarınla denedin ve 2 embriyo konuldu dedin.Yeni kanunda ilk iki denemede tek embriyo deniliyor.Size nasıl 2 embriyo konuldu,Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz...

Cnm öncelikle 1 ay dinleyip hemen dondurulmuslarla dene ben öyle yaptım daha iyi diyorlar en fazla 2 ay ara ver..
Benim eşim azospermi yani menide hiç sperm yok amlytla buldular bizim durum istisna oldugundan doktorumu iki tane koydu...çünkü sperm bulma şansımız cok dusuk..ama söyle bsy var doktora ısrar edersen koyabilir...
Ben ilk tup bebek denememi yaptım tutmadı kalan embriyolari dondurduk..bide özelde yaptırdım rapor çıkarmadım ama bı kac yazı okudu. Dondurulmuslarla yapsan bile tup bebek rapor hakkın dolar cnm farketmiyor yani ha normal ha dndurulmus...yinede daha ii bilen birine sor istersen..

Minikgelin,canımsın çok teşekkür ediyorum cevabın için.Ne diyelim hayırlısı.Yeniden dondurulmuşlarla başladığımda hemen hemen 2 ay ara vermiş olucam bende. Devlet yönünden son şansımıda denemek istiyorum.Rabbim büyük,nasibimde varsa verir.Buda olmazsa bikaç senelik bekleyiş sürem başlıcak benimde.Devlette her ne kadar hakkımız olsada 2 aşı 1 tüp ve tekrar dondurulmuşlarla devam etme madden-manen zaten etkiliyor.Keşke şu yasa engeline takılmasaydık dicem ama yinede ne diyeyim herşey Allah'tan.Dualarım hem kendim için hemde isteyen tüm anne adayları için..Ve hamile kalanlar içinde sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..

kızlar birşey sorucam cuma günü transferim oldu c.tesi ve pazar günü ara ara özellikle dün sancım oluyor kasık tarafımda dün birde belim ağrıdı yatınca geçiyor. sizde oldumu bu hiç??

kızlar birşey sorucam cuma günü transferim oldu c.tesi ve pazar günü ara ara özellikle dün sancım oluyor kasık tarafımda dün birde belim ağrıdı yatınca geçiyor. sizde oldumu bu hiç??

aynen canım ilk dört gün bel ağrısı ve kasıklarda batma yaşadıım.

X