aynen canım ilk dört gün bel ağrısı ve kasıklarda batma yaşadıım.
yarın idrar testi yapıcam
çarşamba kan testi günüm
bakalım, hayırlısı diyorum
ama sonuç yaklaştıkça heycan ve biraz korku sardı beni
son günlerde beklemek daha da zorlaşıyor
yarın kanı versene benm daha cok gunum var:))
bu tarz sancı olması ılk gunlerde sankı tuttuguna delalet ama bılemıyrm ya. sankı bnm ılk gebelıgımdede olmustu bu sancılarım.
taze hamişler sizde oldumu bu sancı ve batmalar???
ya ben de ilk gebeliğime ilişkin hiçbişi hatırlamıyorum :)
2 yıl önceydi gerçi.
Herkesin belirtisi farklı oluyor
kimi hiçbir belirti göstermiyor ama hamile çıkıyor
belli olmuyor yani
ilaçlar da etkiliyor insanı
bence çok takılma belirtilere
doktor 11. gün dedi, 11. günü bekliycem
burda bazıları 12. gün yaptırıyor nedense
her merkez farklı söylüyor
Cnm bnm ins son denemen Olcak hamis olcan kötüsünü düşünme cnm bnm:)Minikgelin,canımsın çok teşekkür ediyorum cevabın için.Ne diyelim hayırlısı.Yeniden dondurulmuşlarla başladığımda hemen hemen 2 ay ara vermiş olucam bende. Devlet yönünden son şansımıda denemek istiyorum.Rabbim büyük,nasibimde varsa verir.Buda olmazsa bikaç senelik bekleyiş sürem başlıcak benimde.Devlette her ne kadar hakkımız olsada 2 aşı 1 tüp ve tekrar dondurulmuşlarla devam etme madden-manen zaten etkiliyor.Keşke şu yasa engeline takılmasaydık dicem ama yinede ne diyeyim herşey Allah'tan.Dualarım hem kendim için hemde isteyen tüm anne adayları için..Ve hamile kalanlar içinde sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..
Cnm aynısı bendede oldu bel agrisi ayakta oluyor yatinca geçiyor ..eğer adet belirtisi olsaydı yattığında geçmemesi laZimdi hamilesin bence:)kızlar birşey sorucam cuma günü transferim oldu c.tesi ve pazar günü ara ara özellikle dün sancım oluyor kasık tarafımda dün birde belim ağrıdı yatınca geçiyor. sizde oldumu bu hiç??
Cnmmmm sakin sakin idrar yapma bak ben 10. Gun kan verdim pozitif çıktı neyse eve geldim idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı ...neyse ben ertesi gun ikinci çizgi koyulasir diye bidaha yaptım ve bir gun oncesine göre cok cok silik çıktı neredeyse yok denecek kdr ..ben yıkıldım dedim tutunmayı bıraktı kan degerim düşüyor ondan kayboldu ikinci çizgi...yarın idrar testi yapıcam
çarşamba kan testi günüm
bakalım, hayırlısı diyorum
ama sonuç yaklaştıkça heycan ve biraz korku sardı beni
son günlerde beklemek daha da zorlaşıyor
Cnm bnm ins son denemen Olcak hamis olcan kötüsünü düşünme cnm bnm:)
Cnm aynısı bendede oldu bel agrisi ayakta oluyor yatinca geçiyor ..eğer adet belirtisi olsaydı yattığında geçmemesi laZimdi hamilesin bence:)
Cnmmmm sakin sakin idrar yapma bak ben 10. Gun kan verdim pozitif çıktı neyse eve geldim idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı ...neyse ben ertesi gun ikinci çizgi koyulasir diye bidaha yaptım ve bir gun oncesine göre cok cok silik çıktı neredeyse yok denecek kdr ..ben yıkıldım dedim tutunmayı bıraktı kan degerim düşüyor ondan kayboldu ikinci çizgi...
Yani anliycagin hiç güvenilmez ben 1 gunu kendime zehir ettim ağladım sürekli...tövbe etti, daha idrar testi elime almam...git kan ver cnm en iyisi
haklısın aslında, idrar testleri güvenilir değil
sen nerde yaptırıyorsun testleri
hastaneye mi gidiyorsun yoksa laboratuvara mı?
Cnm hastaneye gittim ilkinde ikincisinde laboratuvara
Hastahane 2-3 saat icinde veriyor sonucu 12 tl
Laboratuvar 1 saat sonra veriyor 25 tl
Lütfen bı bacı sözü dinle yapma negatif görürsün ve cok üzülürsün bak 10. Gun çift çizgi çıktı 11. Gun tek çizgi ...cok saçma bı durum yani ve aynı marka test yaptım hani farklı marka olsa duyarlılıkları farklı ondan öle çıktı diycem ama aynı markaydi... BAk 10. Gun degerim 130 dü eğer 9. Gun yapsaydım 65 falan görecektim yani çıkacaktı deger...illa test yapacaksan kan ver
Cnm bnm ins son denemen Olcak hamis olcan kötüsünü düşünme cnm bnm:)
Cnm aynısı bendede oldu bel agrisi ayakta oluyor yatinca geçiyor ..eğer adet belirtisi olsaydı yattığında geçmemesi laZimdi hamilesin bence:)
Cnmmmm sakin sakin idrar yapma bak ben 10. Gun kan verdim pozitif çıktı neyse eve geldim idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı ...neyse ben ertesi gun ikinci çizgi koyulasir diye bidaha yaptım ve bir gun oncesine göre cok cok silik çıktı neredeyse yok denecek kdr ..ben yıkıldım dedim tutunmayı bıraktı kan degerim düşüyor ondan kayboldu ikinci çizgi...
Yani anliycagin hiç güvenilmez ben 1 gunu kendime zehir ettim ağladım sürekli...tövbe etti, daha idrar testi elime almam...git kan ver cnm en iyisi
Cnm 17-22. Günleri arasında oluor benim 22. Gunde oldu..merhaba,
benim bu konu hakkında çok bir bilgim yok. bende dondurulmuşlar ile tekrar deneme yapacağım eylül gibi olacak.
fakat merak ettiğim adetin kaçıncı günü yapıyorlar.belli bir günü varmı acaba???
merhaba,
benim bu konu hakkında çok bir bilgim yok. bende dondurulmuşlar ile tekrar deneme yapacağım eylül gibi olacak.
fakat merak ettiğim adetin kaçıncı günü yapıyorlar.belli bir günü varmı acaba???
Merhaba herkese, ben de dondurulmuslarla şansını deneyenlerdenim, herkese hayırlı ramazanlar ve istediğimiz kadar bebekli huzurlu mutlu sağlıklı bir yasam diliyorum, bugün transferimin yedinci gunu,iki tane embriyo transferi yapıldı, eğer transfer gunu hesaplaniyorsa ilk betami arifeye eğer o gun hesaplanmiyorsa bayramın 1. Gunu ogrenicem kismetse, herkese tedavisinde bol şanslar...
gebelik şablpnunu yapmışsın...