O kel bendede geliyor cnm bnm..Slm kızlar bugün karnım biraz ağrıyor amalekelenme falan yok bazen akıntı geliyor tamam adet oldum diyorum bakıyorum jelmiş sizde nasıl surumlar
o kel bendede geliyor cnm bnm..
Dün ve ondan önceki gun adet agrim oldu gecti...
Buğun bağrım falan yok bakalım esim 10. Gun kan verelim diyor bende 11 de verelim diyorum ama sabırsız 1 günden bsy olmaz diyor :)
dondurulmuş anneleriii
günaydıııın
ben de belirtiler iyice azaldı
tutundu mu acaba bilmiyorum
sonuç alırsanız bize de haber verin
Cnmmmm hergun değişik hissediyorsun
İlk iki gun kasik batması
6 ve 7. Gun akşamları adet agrim oldu
Bugun 9. Gunum bsy yok şimdilik :)
Yarın kan esti yaptırcam :)
minik gelin hadi hayırlısı
ben çok umutluyum senden :)
benim daha 1 haftam var teste
zaman hiç geçmiyor
İlk gunler gercekten zaman geçmiyor ama nezman 6. Güne gelirsen ondan sonrasi hızlı ilerliyor ..valla yarın kalpten girmezsem iyidir sonucu beklerkenyine negatif denmesinden cok korkuyorum
canım hadi hayırlısı güzel sonuçlar bekliyoruz senden
ins cnm guzel haberler veririm rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins.
Merhaba
Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah...
Benim 4 .denemem aslında 5 ama geçen sene dondurulmuşum vardı ama iptal edildi..
Bu seferkiler direndiler ve bir şey olmadı...
Bugün 3. günüm 18 de arife günü test günüm .Bu dondurulmuş transferi çok rahatmış bazen unutuyorum bile sıfırdan başlamak daha çok yoruyormuş insanı ve psikolojisini,
İnşallah Rabbim bu mübarek aylarda yüzümüz güler
İns bu son denemen olur cnm bnm arefe gunu guzel haberi alıp bayramda çifte Bayram yaparsınız:)
Dondurulmuslarla denemek cidden cok rahat :) benim 1 tup daha dondurulmusum var ins onlarla kardes yaparım :)
Merhaba
Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah...
Benim 4 .denemem aslında 5 ama geçen sene dondurulmuşum vardı ama iptal edildi..
Bu seferkiler direndiler ve bir şey olmadı...
Bugün 3. günüm 18 de arife günü test günüm .Bu dondurulmuş transferi çok rahatmış bazen unutuyorum bile sıfırdan başlamak daha çok yoruyormuş insanı ve psikolojisini,
İnşallah Rabbim bu mübarek aylarda yüzümüz güler
canım inşallah rabbim sana önce güzel haberler almayı sonrada kucağında sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder
Amin inşallah burada ki herkesin güzel haberler alır yüzleri güler emekleri boşa gitmez ...
Benim hiç kalmadı ama bu sefer olmazsa eğer sıfırdan başlayıp embriyoları dondurup 3-4 ay sonra denicem çünkü stres falan olmuyorsun