moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis.hafiften sizi var. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
Öyle cnm kaderinizde belki var belki yok ama zor ya su beklemek...hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa o ama insan yinede üzülüyo bende yolu çok fena kafaya taktım bakalım ne olacak
ne bileyim cnm yol o kadar kötüydükü tutarsa süper olur inş ikimizde hamis kalırız eger adet olmazsam dayanamayıp çarş yapcam tahliliÖyle cnm kaderinizde belki var belki yok ama zor ya su beklemek...
Tutunduysa zaten yol hiç etkilemez cnm..millet transferin aynı gunu kac saatlik yola gidiyor hiç dert etme onu sen icini ferah tut
ne bileyim cnm yol o kadar kötüydükü tutarsa süper olur inş ikimizde hamis kalırız eger adet olmazsam dayanamayıp çarş yapcam tahlili
kizlar merhaba, transferim yapildi, iyiyim evde dinleniyorum. bana doktorum 11.gun tedt yap dedi
Slm kızlar morelim çok bozuk dün 10 saatlik yol gittim yolun 6 saatlik yolu çok bozuktu sallana sallana gittim . Dün 6. Günüydü transferimin akıntım falan yok ama düşmüşmüdür diye korkuyorum
kizlar merhaba, transferim yapildi, iyiyim evde dinleniyorum. bana doktorum 11.gun tedt yap dedi
Günaydın kuzucum benim bugun 7. Gunum ..Günaydın dondurulmuş anneleri
Nasıl gidiyor??? Heycanlı mısınız? Vakit yaklaştı
Bende dün biraz bel ağrısı olu, bugün geçti, hiç belirtim yok
sizde durumlar nasıl ?
Günaydın kuzucum benim bugun 7. Gunum ..
İlk iki gun kasıklarımda batma cok oldu...
İlk 4 gun belim ağrıdı..
5. Gun asiri sekilde adet agrisi çektim ..
6 ve 7. Gun normalim...
Suanda ne belim agriyor ne kasıklarım ..
Öle iste günleri biraz azalttık cok sukur az kaldı teste..ins ilki gibi 8. Gun adet olmam
hadi bakalım hayırlısı :)
ben daha önce hamile kalmıştım ama onda da pek bir belirtim olmadı
yanlız kayınvalidem gözlerimden anlamıştı
kirpikler dik dik oluyormuş
bir de güzelleşiliyormuş
o zaman bilmişti beni
eskiden kadınlar birbirlerinin gözünden anlıyormuş :)
ne kadar doğru bilmiyorum
bugün duş aldım, dayanamadım sıcağa
5 dakika girip çıktım, rahatladım
ben dondurulmuşlara çok güveniyorum
benim belirtiler benziyor sana
güzel haberler alalım hep beraber inşallah
pembe su yolculuğa çıktı mı acaba
canım, benim yüzüme bakıp yorum yapan tek kişi kayınvalidemdi
o da kirpiklerime baktı
ama herkesin tepkisi farklı oluyor
inşallah hamilesindir
10.gün ben idrar testi yapmayı düşünüyorum
sen de 10. gün yapabilirsin
sık dişini sonuca az kaldı :)
Offf burayı mobil kullanmakta ne zormuş ağzımın tadıyla bi mesaj yazamıyorumbişey sorucam benim donmuşlarım 5.gün embriyosu olduğu halde sorunsuz çözülürse yine 5.güne kadar bekletilicekmi bide donmuş embriyo transferi için tedavi nasıl ilerliyor kolay ve stressiz olduğunu biliyorum ama yinede merak ediyorum hangi aşamaları var
Yok cnm 5. Gun embriyosu ise aynı gun çözüp transfer edecekler..
Adetinin ikinci gunu gitceksin estrofem coaspirin folikasit verecek adetinin 17-22 günleri arası transferin olacak..Ozaman kdr 3-4 kez kontrole gidersin en fazla.. İgne falan yok... Hiç zor yani yok ...kolay icin rahat olsun:)
ah canım benim çok sağol kafam rahatladı biraz üst üste negatifleri görünce içim içimi yer oldu artık bu evhamdan nasıl kurtulucam bilmiyorum abuk subuk şeyler düşünüyorum donmuşlarla pozitif sonuç alanlar kendim sonuç almış gibi sevinicem inanın allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın
Yok cnm evhamlanma demekki daha bebisin gelme baktı gelmemiş ondan negatif görmüşsün ins bu son denemen olur...olumsuz düşünürsen hemen hormonlar etkilenir bebisle tutunamaz sen transfer olana kdr moral depola ok:)