Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis.hafiften sizi var. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste:KK43:

hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa o ama insan yinede üzülüyo bende yolu çok fena kafaya taktım bakalım ne olacak

hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa o ama insan yinede üzülüyo bende yolu çok fena kafaya taktım bakalım ne olacak
Öyle cnm kaderinizde belki var belki yok ama zor ya su beklemek...
Tutunduysa zaten yol hiç etkilemez cnm..millet transferin aynı gunu kac saatlik yola gidiyor hiç dert etme onu sen icini ferah tut

Öyle cnm kaderinizde belki var belki yok ama zor ya su beklemek...
Tutunduysa zaten yol hiç etkilemez cnm..millet transferin aynı gunu kac saatlik yola gidiyor hiç dert etme onu sen icini ferah tut
ne bileyim cnm yol o kadar kötüydükü tutarsa süper olur inş ikimizde hamis kalırız eger adet olmazsam dayanamayıp çarş yapcam tahlili

ne bileyim cnm yol o kadar kötüydükü tutarsa süper olur inş ikimizde hamis kalırız eger adet olmazsam dayanamayıp çarş yapcam tahlili

Ama Cnm cok erken deilmi Çarşamba ..
Dondurulmuslarla 15 gun yapıyor herkes benim doktor 12. Gun yap dedi ama bilmiorum...cuma yapmak daha mantıklı tabi dediğin gibi adet olmazsam :)
Suanda bile testyapasim var biliyormusun :) keske bukdr beklemesek transferden hemensonra beli olsa sonuc:)

Slm kızlar morelim çok bozuk dün 10 saatlik yol gittim yolun 6 saatlik yolu çok bozuktu sallana sallana gittim . Dün 6. Günüydü transferimin akıntım falan yok ama düşmüşmüdür diye korkuyorum

canım canını sıkma allah o meleği sana nasip ettiyse bozuk yolar sebep olmaz moralini bozma

Günaydın dondurulmuş anneleri
Nasıl gidiyor??? Heycanlı mısınız? Vakit yaklaştı
Bende dün biraz bel ağrısı olu, bugün geçti, hiç belirtim yok
sizde durumlar nasıl ?

Günaydın dondurulmuş anneleri
Nasıl gidiyor??? Heycanlı mısınız? Vakit yaklaştı
Bende dün biraz bel ağrısı olu, bugün geçti, hiç belirtim yok
sizde durumlar nasıl ?
Günaydın kuzucum benim bugun 7. Gunum ..
İlk iki gun kasıklarımda batma cok oldu...
İlk 4 gun belim ağrıdı..
5. Gun asiri sekilde adet agrisi çektim ..
6 ve 7. Gun normalim...
Suanda ne belim agriyor ne kasıklarım ..
Öle iste günleri biraz azalttık cok sukur az kaldı teste..ins ilki gibi 8. Gun adet olmam:KK43:

Günaydın kuzucum benim bugun 7. Gunum ..
İlk iki gun kasıklarımda batma cok oldu...
İlk 4 gun belim ağrıdı..
5. Gun asiri sekilde adet agrisi çektim ..
6 ve 7. Gun normalim...
Suanda ne belim agriyor ne kasıklarım ..
Öle iste günleri biraz azalttık cok sukur az kaldı teste..ins ilki gibi 8. Gun adet olmam:KK43:

hadi bakalım hayırlısı :)
ben daha önce hamile kalmıştım ama onda da pek bir belirtim olmadı
yanlız kayınvalidem gözlerimden anlamıştı
kirpikler dik dik oluyormuş
bir de güzelleşiliyormuş
o zaman bilmişti beni
eskiden kadınlar birbirlerinin gözünden anlıyormuş :)
ne kadar doğru bilmiyorum

bugün duş aldım, dayanamadım sıcağa
5 dakika girip çıktım, rahatladım

ben dondurulmuşlara çok güveniyorum
benim belirtiler benziyor sana
güzel haberler alalım hep beraber inşallah
pembe su yolculuğa çıktı mı acaba

hadi bakalım hayırlısı :)
ben daha önce hamile kalmıştım ama onda da pek bir belirtim olmadı
yanlız kayınvalidem gözlerimden anlamıştı
kirpikler dik dik oluyormuş
bir de güzelleşiliyormuş
o zaman bilmişti beni
eskiden kadınlar birbirlerinin gözünden anlıyormuş :)
ne kadar doğru bilmiyorum

bugün duş aldım, dayanamadım sıcağa
5 dakika girip çıktım, rahatladım

ben dondurulmuşlara çok güveniyorum
benim belirtiler benziyor sana
güzel haberler alalım hep beraber inşallah
pembe su yolculuğa çıktı mı acaba

Ya benim kirpiklerim hep diktir ve karışıkltir ondan anlamıyorum ordan bsy:)))))
Sadece arkadaslarım yüzüne hamile yüzü gelmiş diyor ilkinde hiç öyle dememişlerdi ...
Ya hamile kaldığında böle belirtin oldumu :) of cok merak ediyorum sonucu :)
Pembesu yolculuga çıktı cnm evin dondü ..biraz yol bozukmus ona canı sıkılmış ...Rabbim nasip edecekse hoplasak ziplasak bsy olmaz:)

canım, benim yüzüme bakıp yorum yapan tek kişi kayınvalidemdi
o da kirpiklerime baktı
ama herkesin tepkisi farklı oluyor
inşallah hamilesindir
10.gün ben idrar testi yapmayı düşünüyorum
sen de 10. gün yapabilirsin
sık dişini sonuca az kaldı :)

canım, benim yüzüme bakıp yorum yapan tek kişi kayınvalidemdi
o da kirpiklerime baktı
ama herkesin tepkisi farklı oluyor
inşallah hamilesindir
10.gün ben idrar testi yapmayı düşünüyorum
sen de 10. gün yapabilirsin
sık dişini sonuca az kaldı :)

İdrar testi yapmıycam bıktım hep negatif görmeye ..busefer direk kan testi yapacam kuzum bakalım normalde 11 . Gun yapalım dedik ama 10. Gun dayanamayıp yapabilirim:)))

Offf burayı mobil kullanmakta ne zormuş ağzımın tadıyla bi mesaj yazamıyorum :KK43: bişey sorucam benim donmuşlarım 5.gün embriyosu olduğu halde sorunsuz çözülürse yine 5.güne kadar bekletilicekmi bide donmuş embriyo transferi için tedavi nasıl ilerliyor kolay ve stressiz olduğunu biliyorum ama yinede merak ediyorum hangi aşamaları var

Offf burayı mobil kullanmakta ne zormuş ağzımın tadıyla bi mesaj yazamıyorum :KK43: bişey sorucam benim donmuşlarım 5.gün embriyosu olduğu halde sorunsuz çözülürse yine 5.güne kadar bekletilicekmi bide donmuş embriyo transferi için tedavi nasıl ilerliyor kolay ve stressiz olduğunu biliyorum ama yinede merak ediyorum hangi aşamaları var

Yok cnm 5. Gun embriyosu ise aynı gun çözüp transfer edecekler..
Adetinin ikinci gunu gitceksin estrofem coaspirin folikasit verecek adetinin 17-22 günleri arası transferin olacak..Ozaman kdr 3-4 kez kontrole gidersin en fazla.. İgne falan yok... Hiç zor yani yok ...kolay icin rahat olsun:)

Yok cnm 5. Gun embriyosu ise aynı gun çözüp transfer edecekler..
Adetinin ikinci gunu gitceksin estrofem coaspirin folikasit verecek adetinin 17-22 günleri arası transferin olacak..Ozaman kdr 3-4 kez kontrole gidersin en fazla.. İgne falan yok... Hiç zor yani yok ...kolay icin rahat olsun:)

ah canım benim çok sağol kafam rahatladı biraz üst üste negatifleri görünce içim içimi yer oldu artık bu evhamdan nasıl kurtulucam bilmiyorum abuk subuk şeyler düşünüyorum donmuşlarla pozitif sonuç alanlar kendim sonuç almış gibi sevinicem inanın allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın

ah canım benim çok sağol kafam rahatladı biraz üst üste negatifleri görünce içim içimi yer oldu artık bu evhamdan nasıl kurtulucam bilmiyorum abuk subuk şeyler düşünüyorum donmuşlarla pozitif sonuç alanlar kendim sonuç almış gibi sevinicem inanın allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın

Yok cnm evhamlanma demekki daha bebisin gelme baktı gelmemiş ondan negatif görmüşsün ins bu son denemen olur...olumsuz düşünürsen hemen hormonlar etkilenir bebisle tutunamaz sen transfer olana kdr moral depola ok:)

Yok cnm evhamlanma demekki daha bebisin gelme baktı gelmemiş ondan negatif görmüşsün ins bu son denemen olur...olumsuz düşünürsen hemen hormonlar etkilenir bebisle tutunamaz sen transfer olana kdr moral depola ok:)

transfer olana kadar moral toplamak...bunu bende çok istiyorum ama nasıl başarıcam bilmiyorum zaten o yüzden uzun yıllar takip ettiğim bu siteye üye olup yazmaya karar verdim ya...belki benim gibilerle konuştukça rahatlarım diye sen kendini anlatsana hamilemisin yada tedavimi görüyorsun anlatsana biraz belki geçmiş yorumlarda bilgilerin vardır ama mobil olunca onlara ulaşması zor oluyor

X