Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

KiZlar bi doktorun yazısını okudum gecelerde 3. Gun embriyosu ise transfer gunünden 4-5 gun sonra tutunurmuş
5. Gun embriyosu ise transferden 2-3 gun icinde tutunurmus

KiZlar bi doktorun yazısını okudum gecelerde 3. Gun embriyosu ise transfer gunünden 4-5 gun sonra tutunurmuş
5. Gun embriyosu ise transferden 2-3 gun icinde tutunurmus

cnm bnm 5. gün blastı dondurulurken o zaman 2-3 günde tutunması lazım dimi

arkadaşlarım ben şimdi oruç tutmuyorum durumdan dolayı iş yerindeki arkadaşlarada söylemedim transfer yaptırdığımı gidince oruç tutmayınca soracaklar neden tutmuyon diye ne uydurayımda anlamasınlar diye düşünüyorum bende bir türlü bulamadım .

Canım transfer edildi değil mi sana? doktora gittiğini biliyorlarsa. doktor oruç tutmamı uygun görmedi. ilaçlar filan de.. saatler iftar sahura uygun değil diyebilirsin. eğer doktora gidip tüp bebek yaptığını bilmiyorlarsa.. yine doktor kontrolündeyim. vitamin bir takımki= ilaçlar kullanıyrm. saatler uymuyor.. ne zor bu işler ya.. benimde kısmetse bayrama doğru transfer olacak gezmek istemiyorum. bakalım hayırlısı olsun. yalan yalan üstüne bir şeyler uyduracam yani.. şey soracağım. ben şimdi adetim normalde 6. gün bayo yaparım. şimdi 7. gün oluyorum az da olsa gelyr. bu normal mi. yarın da olacam heralde. bu gidişle... korku bastı. birde diş kanal tedavisine başladım.. onunda etkisi olur mu ki? cevaplarınızı bekliyorum...

arkadaşlar bende aralıkta 6.gün Embriyosu ile deniyecem ama korkuyorum çözülürken bir problem çıkarmı çünkü bu benim son şansım

arkadaşlar bende aralıkta 6.gün Embriyosu ile deniyecem ama korkuyorum çözülürken bir problem çıkarmı çünkü bu benim son şansım

6.gün embriyosu oluyor mu?
en fazla 5.gün embriyosu duydum...
neden son şansın canım?
kaç adet transfer edilecek?

Evt cnm eğer öyleyse tutunmustur bizim minnoslar ins:)

Cnm cok düşürmeni olasılık bozulması ..benim 6 tane 3. Gun embriyosu idi çözdurduk 5. Güne kdr bekledik hiç birine bsy olmadı ..zatn seninki 6. Güne kdr gidip doldurulduysa cok sağlıklidir cnm bsy olmaz ins Allah'ın izni ile :)
6.gün embriyosu oluyor mu?
en fazla 5.gün embriyosu duydum...
neden son şansın canım?
kaç adet transfer edilecek?
Oluyormuş cnm ama cok nadir 6. Güne kdr götürüyorlar riske girmek istemez hiç bı merkez :)

Asozlem cnm hadi hayırlı olsun transferin olmuştur şimdi ins Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürür :)

Mrb hanımlar bende 3 ay sonra donmuslarla yola devam edicem 3.denemem olcak ilk kez donmuş transferi yapılacağı için korkuyorum burda okuduğum kadarıyla çözülürken sorunlar olabiliyormuş 5.gün embriyosuydu yinede içimi tarifsiz bir korku heyecan arası duygu kapladı...inşallah hayal kırıklığı yaşamayız

Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir... Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir... Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün... RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir

Cnm cok düşürmeni olasılık bozulması ..benim 6 tane 3. Gun embriyosu idi çözdurduk 5. Güne kdr bekledik hiç birine bsy olmadı ..zatn seninki 6. Güne kdr gidip doldurulduysa cok sağlıklidir cnm bsy olmaz ins Allah'ın izni ile :)

korkuyorum çünkü 2 hafta önce 5.gün embriyosu ile olumlu sonuç aldım ama 2 -3 sonra değerim düşmeye başladı doktorum sağlıklı bir embriyo değilmiş demek ki dedi yine aynı olabilirmi acaba içim içimi kemiriyo resmen allahım hayırlısı bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah

canım bende aynı korkular içindeyim hayırlısı olsun diyelim

Slm kızlar morelim çok bozuk dün 10 saatlik yol gittim yolun 6 saatlik yolu çok bozuktu sallana sallana gittim . Dün 6. Günüydü transferimin akıntım falan yok ama düşmüşmüdür diye korkuyorum

Pembesu hic morelini bozma cnm 6.gunu diyosunn ilk uc gun icinde tutunuyolarr zatenn rabbim ol deyince hic bi engel tanimazz karnina darbe alipta suan hamile arkadaslar varr ferah tut icini bol bol dua et su mubarek ayda bende dondurulmuslarla hamile kaldimmmm herkese tavsiye edyorumm maddi manevi yormuyor ama sectiginiz hastane cokk guvenilir olsun lutfen cozunurken sorun olmasinn

sağol cnm morel buldum doğrusu birde bende aşırı gaz sorunu oldu transferden sonra sendede olmuşmuydu zayıf biriyim ama ilçalrdan dolayı oluyordur diye düşünüyorum

Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis.hafiften sizi var. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…