Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ARKADAŞLAR BEN 1 KİMYASAL GEBELİK VE 1 BAŞARISIZ TÜP BEBEK SONRASINDA DONDURULMUŞLARI DENEMEYE KARAR VERDİM VE ADETİMİN 3 GÜNÜ GÜNDE 2 TANE ESTROFEM İLE BAŞLADIM 6 GÜN SONRA KALINLAŞTIMI DİYE BAKILACAK İNNŞŞ BU SEFER OLUR GELİN HEP BERABER BU AYDA DA HER ZAMANKİ GİBİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM BİZİ BİZDEN BAŞKA ANLAYAN YOK .. ACABA GENELDE TRANSFER KAÇINCI GÜN YAPILIYOR VE HANGİ İLAÇLAR KULLANILIYOR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ???????????? En Büyük KK:KK17::KK17::KK17:

Merhaba cnm benimde ikinci denemem..bende bı sorun yok esim azospermi idi sperm buldular..embriyolar kaliteli idi ama olmadı ilkinde..salı kontrolum var doktorum ya 20 yada 22. Gunde transfer Olcak dedi ..salı gunu kesin belli olur.az kaldı ins bu sefer olur...
Estrofem gunde3 kes alıyorum..folik asit bide coaspirin kulaniyorum...4 tane daha ilac yazdı kontrole gelirken yanında getir dedi...onlarında kulanacakmiyim hemen bilmiyorum:) bugun adetimin 14. Gunu ...
Senin transferin nezman

merhaba arkadaşım,,
tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.
ben de yarın tedavime başlıyacağım. yarın muayene olduktan sonra dr.um ilaç çizelgemi vericek sanırım 15 günü buluyor transfer zamanı çok emin değilim ama aklımda öle kalmış.
umarım ramazan ayının bereketi bizi de sarar.....
çok heycanlıyım..

seninkide hayırlı olsun cnm bende çok heyecanlıyım inşşş ikimizde hamile kalırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bakalım salı günü transa girecem tranferden sonra 3 gün önemli diyorlar zaten ben çalışıyorum 3 günden sonra çalışcam büyül olasılıkla ayyy sonuç günü ya çok mutlu olacağız ya da çok üzgün inşşş mutlu olanlardan oluruz sizin sorun neydi cnm bize sebebsiz dediler ve bence en zoru ...

hadi hayırlı olsun, bol şans diliyorum. Benim ilaçlarımı kullanmaya başlayalı 6 gün oldu, yarın kontrolüm var. Gelişmeleri lütfen paylaş bizimle

Merhaba cnm benimde ikinci denemem..bende bı sorun yok esim azospermi idi sperm buldular..embriyolar kaliteli idi ama olmadı ilkinde..salı kontrolum var doktorum ya 20 yada 22. Gunde transfer Olcak dedi ..salı gunu kesin belli olur.az kaldı ins bu sefer olur...
Estrofem gunde3 kes alıyorum..folik asit bide coaspirin kulaniyorum...4 tane daha ilac yazdı kontrole gelirken yanında getir dedi...onlarında kulanacakmiyim hemen bilmiyorum:) bugun adetimin 14. Gunu ...
Senin transferin nezman

adetimin 6.günü cnm bugün işte 8 .günür gidecem bakalım ne olmuş diye inşş bu sefer olurda bir daha uğraşmayız bende 5. güne kalan 5 kişiden biriydim 4 kişi gebe kaldı tek tutmayan bendim onlar adına çok sevindim belki çoçukları doğmuştur bile şimdi ama kendim adıma çok üzülmüştüm o yıkımı yaşamaktan çok korkuyorum inşş bu sefer olur amin...:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

benim de 4 tane dondurulmuş embriyom var. 1. tüp bebek tadavimden negatif sonuç aldım.eylül- ekim gibi yeniden deneyeceğim inş.

merhaba arkadaşım,,
tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşursun.
ben de yarın tedavime başlıyacağım. yarın muayene olduktan sonra dr.um ilaç çizelgemi vericek sanırım 15 günü buluyor transfer zamanı çok emin değilim ama aklımda öle kalmış.
umarım ramazan ayının bereketi bizi de sarar.....
çok heycanlıyım..

seninkide hayırlı olsun cnm bende çok heyecanlıyım inşşş ikimizde hamile kalırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bakalım salı günü transa girecem tranferden sonra 3 gün önemli diyorlar zaten ben çalışıyorum 3 günden sonra çalışcam büyül olasılıkla ayyy sonuç günü ya çok mutlu olacağız ya da çok üzgün inşşş mutlu olanlardan oluruz sizin sorun neydi cnm bize sebebsiz dediler ve bence en zoru ...

bizim sorun erkek infertilitesi cnm. eşim azospermi. allaha şükür sperm bulundu. ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdi yeniden dondurulmuşlarla başlıyoruz. bende pıhtılaşma sorunu varmış onu öğrendik. şimdi iğne vurulcam hergün. hayırlısı inş.ben transfer sonrası yıllıkiznimi kullanıcam.....

arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat etmemiz lazım kaçıncı gün test yapılıyo bilen ????????? dondurulmuşlarla taze emriyo fark eetmez diyo biliyorum

Maalesef haziranda dondurulmuşlarla bende denedim ama sonuç negatif.....inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin....hamile arkadaşlara da sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler versin rabbim inşallah.......

bizim sorun erkek infertilitesi cnm. eşim azospermi. allaha şükür sperm bulundu. ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdi yeniden dondurulmuşlarla başlıyoruz. bende pıhtılaşma sorunu varmış onu öğrendik. şimdi iğne vurulcam hergün. hayırlısı inş.ben transfer sonrası yıllıkiznimi kullanıcam.....

aslında bende izne ayrılayım transferden sonra diyorum ama evde daha çok düşünürüm diye çalışcam ... bizde de bir türlü neden bulamadılar evliliğimin 5. yılına girdim artık eskisinden daha çok anne olmak istiyorum rabbim inşşş bu sefer yüzümüze güler ..bol bol dua okumak lazım aslinda ben hergün estagfurullah çekiyorum ...inşş kabul olur birbirimize dua edelim arkadaşlar..

arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat etmemiz lazım kaçıncı gün test yapılıyo bilen ????????? dondurulmuşlarla taze emriyo fark eetmez diyo biliyorum

iyi akşamlar arkadaşım transfer günü kalkmadım sadece.diğer günler iş yapmak dışında normal hayatıma devam ettim.10.gün yapılıyo test ben dayanamayıp 9.gün yaptırmıştım

ben 15. gün test yapıldığını okudum biryerde ama emin değilim...

ben evimde sakin huzurlu bir şekilde vakit geçiricem. işim çok kolay değil kendimi zorlamak istemiyorum. o yüzden kesin izinli olucam.
5. 6. gün yerleşme oluyormuş sanırım. bol su içmek önemli. kabak çekirdeği ve ananas önerenlerde var...

ama benim kendi tecrübem en önemlisi huzurlu ve sakin bir şekilde vakit geçirmek...
kendinize vakit geçiricek birşeyler ayarlayıın sürekli oldumu olmadı mı stresine girmemek lazım.
iyi gelmiyor:KK34:

ben 15. gün test yapıldığını okudum biryerde ama emin değilim...

ben evimde sakin huzurlu bir şekilde vakit geçiricem. işim çok kolay değil kendimi zorlamak istemiyorum. o yüzden kesin izinli olucam.
5. 6. gün yerleşme oluyormuş sanırım. bol su içmek önemli. kabak çekirdeği ve ananas önerenlerde var...

ama benim kendi tecrübem en önemlisi huzurlu ve sakin bir şekilde vakit geçirmek...
kendinize vakit geçiricek birşeyler ayarlayıın sürekli oldumu olmadı mı stresine girmemek lazım.
iyi gelmiyor:KK34:

15.gün çok geç.bilen kişi olarak 10.gün yapılıyo ama bazı doktorlar 12.günde yaptırın diyebiliyor.kabak çekirdeği ananas falan hikaye.evet su çok önemli bende bol su içtim.herşey nasip işi allah herkesin gönlüne göre versin

15.gün çok geç.bilen kişi olarak 10.gün yapılıyo ama bazı doktorlar 12.günde yaptırın diyebiliyor.kabak çekirdeği ananas falan hikaye.evet su çok önemli bende bol su içtim.herşey nasip işi allah herkesin gönlüne göre versin

kabak çekirdeğinin östrojen deposu olduğunu duymuşmuydun hiç.

ananasta vitamin açısından oldukça zengin ayrıca dolaşımıda hızlandıırıyor.

tabiki herşey biryere kadar allah ol desin yeterki.........

estrofem kullanıyorum ama anlamadım kızlar kahverengi akıntım oldu demin karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı estrofemi atınca geçti ama kahverengi akıntı 1-2 damlada kan lekelenme tarzında kanama bu durumu yaşayan varmı neden oldu böyle acaba oruç tutunca saatini kaçırdığım için mi oldu acaba çok kötüyüm şuan

arkadaşım ben de oruç tutuyorum, estrofemi iftarda, sahurda ve gece yatarken alıyorum. Bende lekelenme yok, ondan olduğunu sanmıyorum. Yaran felan yok di mi? İlişki sonrası mı oldu?
Kontrolde doktoruna danış bence.

arkadaşım ben de oruç tutuyorum, estrofemi iftarda, sahurda ve gece yatarken alıyorum. Bende lekelenme yok, ondan olduğunu sanmıyorum. Yaran felan yok di mi? İlişki sonrası mı oldu?
Kontrolde doktoruna danış bence.

hayır ilişki sonrası değil işten gelmiştim oruçtum ve yorgundum dinlenince geçti ama bende anlamadım neden öyle oduğunu ... bugünde estrofeme devam edicem , cronine jele başlayacağım yarın yara olsa bile gebe kalmaya engel değil diyo doktorlar ama ..:KK17::KK17::KK17::KK17:

hayır ilişki sonrası değil işten gelmiştim oruçtum ve yorgundum dinlenince geçti ama bende anlamadım neden öyle oduğunu ... bugünde estrofeme devam edicem , cronine jele başlayacağım yarın yara olsa bile gebe kalmaya engel değil diyo doktorlar ama ..:KK17::KK17::KK17::KK17:

Evet engel değil, hatta bende de yara var :)
Bir kez yaktırdım. Ama yine de doktoruna danış. Bana jel vermedi doktor.

bir de estrofemin yan etkilerine baktım prospektüsüne
orda sık olmayan etkilerde düzensiz vajinal kanamalar yazıyor

cnm benim sağol yardımın için bak benim aklıma gelmemişti ondan olabilir doğru söylüyorsun ama ben tedaviye kadar jelle birlikte estrofem kullanacakmışım .sizde nasıl ilaç kullanılıyor.

cnm benim sağol yardımın için bak benim aklıma gelmemişti ondan olabilir doğru söylüyorsun ama ben tedaviye kadar jelle birlikte estrofem kullanacakmışım .sizde nasıl ilaç kullanılıyor.

Sizin transfer oldu heralde... benimde olacak bekliyorum. bana şu an doktor lucrin verdi onu kullanıyurm. coraspirin folbiol içiyorum. başka ilaç yok. estrofem dediğiniz ilaç ne zaman veriliyor? benim rahim kalınlığı oldu onun için bu ay yapılamadı. diğer aya keldi transfer.. dondurulmuşlarla gebelik şansı düşük oluyor diyorlar. benimde moralim bozuldu.. ilk tüp bebek denememiz korkuyorum. hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin..

X