Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim de 4 tane dondurulmuş embriyom var. 1. tüp bebek tadavimden negatif sonuç aldım.eylül- ekim gibi yeniden deneyeceğim inş.

Benimde 4. tane embriyo donduruldu. ilk denemem. inş da ilk olarak kalır.. korkuyorum bakalım.. ne olacak. birde belli olması ile okullarda açılacak. transfer sonrası nelere dikkat etmem lazım.. anlatır mısınız? Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş..

vallahi ben verecekse rabbim dondurulmuşlarlada verir düşüncesindeyim ama nedense hemşireler bak dondurulmuşları denersen 2. tüp bebeek hakkını kullanmış olursun ve devletten yararlanamazsın deyip duruyor ama ben yinede denicem verecek olan rabbim sonuçta birde ben hiç lukrin kullanmadım direk estrofeme başlaadım adetin 3. günü

kızlar ben bu pazartesi adetimin 3.günü östrojen bandıyla başladım tedavime. alahım hayırlısını nasip etsin. ağustos 10 veya 11 gibi transferim olucak...

inşallah dediğin gbi bu son olur. transfer sonrası dikkat etmeniz gerekenler hususunda bana söylenen şuydu.: ilaçlara devam, protein ağırlıklı beslenme, ağır işlerden yorgunnluktan kaçınma, cinsel ilişkiden kaçınma, kabız olmamaya gayret sarfetmek. aklıma gelenler bunlar. çok hareketsiz de kalmayın. bir de bol su için.

hayırlısıyla olsun inşallah.

Son düzenleme:
cnm benim sağol yardımın için bak benim aklıma gelmemişti ondan olabilir doğru söylüyorsun ama ben tedaviye kadar jelle birlikte estrofem kullanacakmışım .sizde nasıl ilaç kullanılıyor.

Canım ben estrofeme adetin 1. günü başladım
Bunun yanında Coraspirin ve folibil kullanıyorum
Cumartesi kontrolüm var, benim muhtemel transfer tarihi 4 ağustos.

Kızlar, doktorum eğer sağlıklı çözülürse, başarı şansı normal tüp bebekle aynı dedi. Dondurulmuşlarınıza güvenin.

Slm KiZlar benim Yarın dondurulmuslarla transferim var ..garip duygular içindeyim yordu beni bu tup bebek olayları...Mayıs'ta ilk denedik olmadı şimdi 12 tane dondurulmus embriyom var parça parça çözecekler bakalım insss bu sefer olur bı aksilik olmaz..

Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Çok zor bir süreç. Bu mübarek günlerde inşallah hamile kalırsın. Kaç tane transfer edilecek?

Arkadaşım Allah yardımcın olsun. Çok zor bir süreç. Bu mübarek günlerde inşallah hamile kalırsın. Kaç tane transfer edilecek?

Allah razı olsun cm cok yıprandım pskolojim iyi deil
Embriyolar çözülsün iyi olurlarsa iki tane konacak cnm ilkinde iki tane konulmuştu ama tutmadı

allah yarıdmcın olsun...

moralini yüksek tutmaya çalış...

ark ben kısa bir süreliğine nete giremeyeceğim inşş birkaç gün sonra grşrüz ve hepimiz hamiş kalırız aminnnn. rabbim hayırlısını versin inşşş.

İnş hayırlı bir transfer olur. İnş rabbim cümleten sağlıklı hayırlı şekilde embriyorların çözülmesini sağlar. Benimde ilk denemem olacak. transfer edeliecek bakalım ağustosda. hayırlısı olsun.. korkuyorum bir de öğretmenim okullar açılacak. dikkat etmem gerekecek. rabbim inş. hayırlı şekilde atlatmatı nasip eder. isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar versin... gönlümüze göre olsun cümleten inş..

inş gönlüne göre hayırlı şekilde hamile kalırsın. kadınlık zor gerçekten.. rabbim hayırlısını versin her zaman.. bende korkuyorum ama bakalım.. Allah büyük diyorum bekliyorum.. inş. hayırl sağlıklı bir hamilelik olur...

Sağol canım inş. bunları hayırlı şekilde yerine getiririm.. bakalım hayırlısı olsun.. okulların açılması beni korkutuyor... öğretmenim ben. merkezden kasabaya gidiyorum. bizi götüren arabada maşallah külüstür.. sallayıp duruyor.. bende korkuyorum.. bakalım rabbim sağlıklı hayırlı hamillelik geçirmeyi nasip etsin inş.. cümleten inş. Rabbim büyük.. dualarınızı esirgemeyin. dualarımız karşılıklı olsun inş..

arkadaşlar 1 hafta önce önce pozitif sonuç aldım sonrada negatif allah nasip ederse öğretmen olduğum için aralık ayında 1 tane dondurulmuşum var onunla deniyeceğim bu sefer hayırlı sonuç alırım ve bu son şansım

Allah yardimcin olsun tez zamanda yavrunuza kavursunuz insallah

hamile kaldıktan sonra çok da sorun olmaz. önemli olan transferden sonra sonuç belli olana kadar kendini koruman. inş. hamile kalırsan zaten doktorunla konuşursun o sana en doğru tavsiyeyi verir. eylüle kadar belli olur sanırım sonucun.

selam arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. benm 4 tane dondurulmuş embriyom var. ben tranfer için gittiğimde hepsini çözüp iyi olanı mı seçecekler? eğer öyle ise çözülenler tekrar dondurulabilir mi? bu işler nasıl oluyor merak ediyorum. benimkilerin 3ü 5. gün embriyosu 1 tanesi de 6. gün. transferi hangi gün yapacakları embryonun durumuna göre mi belirleniyor rahimin durumuna göre mi?

çok soru sordum ama hep kafamda dönüyor bu srular. cevaplarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…