Oh be bitti 10gün kabusu,heralde kafayi yedim bu seferbende bir gram üzüntü yok simdi temizlik zamani evi bi alt üst edim ,edimki anca öyle rahatlarim:124:
aksama gelirim
Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldükyine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim
bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani
kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | . | . | . | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | 50 | 50 | 50 | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | 80 | 80 | 80 | 40 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | 41 | 3 | . | . |
kabakiz | . | . | . | 101 |
kdr | 100 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 210 | 210 | 160 | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 100 | 100 | 100 | . |
meralinda | . | . | . | . |
roosee | . | . | ||
akasya_34 | 101 | 101 | 101 | 101 |
lena_ | 22 | 22 | 44 | |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 704 | 544 | 513 | 286 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 297 | 457 | 488 | 27 |
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | tedavi iptal |
petek-unal | 28 | sebepsiz infertilite | Ankara medicana | 3. deneme | mart adetini bekliyor | |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | 8 mart yumoşlar toplancak | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
ikramaya | 35 | tüpler yok | istanbul IVI tüp | 1. deneme | 4 tane donmuş | henüz tam belli değil |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | tedavi iptal |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | malesef negatif |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ 2. deneme | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | malesef negatif |
dmrsda | 25 | rezerv az/ ASM/ 2. deneme | 13 şubat | 1 embriyo transfer edildi | 25 şubat | malesef negatif |
kabakız | 33 | sebepsiz/ darmstadt/ 5. deneme taze | 27 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 10 mart | SON 2 GÜNN! |
edanur86 | 25 | erkek inf./ darmstadt/ 3. deneme | 28 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 11 mart | SON 3 GÜNN! |
meralinda | 25 | erkek inf./ florence night. /2. deneme | 1 mart | ???????? | 13 mart | SON 5 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. /umut tüp/ 2. deneme | 2 şubat 14 şubat | 195.17 | 12. günü |
secrn | 32 | erkek inf./ yurtdışı/ 2. deneme | 8 şubat 18 şubat | ?????? | 10. günü |
çido | 34 | endomet.+erkek /kent hast./ 2. deneme | 15 şubat 27 şubat | 38.7 62.6 173.1 440.7 | 12. günü 14. günü 16. günü 19. günü |
beyazisceyiz | 30 | erkek inf./ A.R.T/ 2. deneme | 20 şubat 2 mart | 574.91 | 10. günü |
canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim
bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani
kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani
sonuc 2inin altindaymis bana öyle dendi
sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim
sudenaz ozlozcan için 100 fatiha ,kevser,ihlas okudum,
Allah kabul etsin insallah
kabakız,eda lütfen üzülmeyin hayırlısı buymus demekten baska sölicek
bişi yok umarım kendiliğinden gelir mucizeleriniz
lena cnm sen de cok stres yapma üzme bebişleri
sonuc 2inin altindaymis bana öyle dendi
sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim
Cnm bnm hakkında hayrlisi sen öyle Rabb'ime teslim olmuşsan İnan bunun mükafatıda olucak insallh en kısa zamnda Rabbim yüzünü güldürsün aslında deim ya sen erken yaptrin test bnm Dr 10.gun yaptırmama bile kızdı ki pozitf olmasına rağmen bence ilacı bırakmasaydın hayrli olsunsonuc 2inin altindaymis bana öyle dendi
yaa seninle hiç karşılaşmıyoruz nasılsın cnm bebekler nasıl bizim Pazartesi randevu var cinsiyet kesinleşsn diye Hayrlisi insallh darısı hutun herkese sn nerelerdesin cnmcanım şaşkınım şuan açıkcası...ve sonucun tam olarak kaç olduğunuda merak ediyorum..malum bana göre hala erken yapılmış bir test..sonuçta kanın dün alınmıştı..neyse eğer gerçekten negatifse yapılcak bişey yok rabbimden hayırlısı..çok güzel karşılamışsınız bu haberi bu konuda tebrik ediyorum sizi...ama pes etmek yok yola devam...elbet kavuşacaksınız sizde...
Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Zaten olsaydı mucize olurdu benim icin.
Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Zaten olsaydı mucize olurdu benim icin.
arkadasım henuz umıdını yıtırmek ıcın erken değil mi ,daha 6. Gununmus hem gec tutunma olayları da var bılıyorsun,bence olumlu dusun sonuc olumlu olsun canım...