Arkadaşlar ne olur benim için de dua edin. 3 martta 2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Test için gün sayıyorum.
Arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, korkudan kalbim durcak sanıyorum.
Sürekli hem kendim için hem de Yaradan'dan şifa dileyen her kulu için dua ediyorum. İnşallah Büyük Allahım sesimizi duyar.
beni de dua listesine ekler misiniz?
Kızlar adettım geldı hakkınızı helal edın benım ıcn dua eden arkadaslardan da allah razı olsun
ben bır sure ayrılcam sıteden eger tekrar denersem yazarım sıze sonucları
allah ısteyen tum herkeze anne olmayı nasıp etsın canlar
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | . | . | . | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | 80 | 80 | 80 | 40 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | 41 | 3 | . | . |
kabakiz | . | . | . | 101 |
kdr | 100 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | 110 | 110 | 110 | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 50 | 50 | 50 | . |
meralinda | . | . | . | . |
roosee | . | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 381 | 243 | 240 | 141 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 620 | 758 | 761 | 172 |
Kızlar adettım geldı hakkınızı helal edın benım ıcn dua eden arkadaslardan da allah razı olsun
110 ihlas-110 Kevser-110 Fatiha eklermisin canim insallah Rabbim kabul eder
sonunda saçını başını yolucam o olacak yani ama bebişine dua et sen..yani 8 gün 25 i geçermi hiç yaaa..zor ihtimall yani bak çido nun 12. gün 38 çıktı ve bunun çok daha örnekleri var...bence yarın kan testi yaptırmak bile erken..orda bu işler nasıl işler bilmiyorum ama burda baya erken kaçıyor...dualarım seninle tabi inşallah pozitif sonucunla bizde mutlu oluruz..
canım son adetine göre 6 hafta 5 günlük oluyor ama ultrasonda son adetine göre değil ölçüme göre otomatik hesaplıyor...yani hemen hemen son adetinle bebeğinin gidişatı uyuşuyor...
Arkadaşlar ne olur benim için de dua edin. 3 martta 2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Test için gün sayıyorum.
Arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, korkudan kalbim durcak sanıyorum.
Sürekli hem kendim için hem de Yaradan'dan şifa dileyen her kulu için dua ediyorum. İnşallah Büyük Allahım sesimizi duyar.
beni de dua listesine ekler misiniz?
hadi edanurcum kaba kiz bizi uzdu sen mutlu et yarin isallah hayirli haberlerini aliriz
canım beniim, yine de test soncunu al önce bir bence, şakır şakır kanaması olup hamile olanlar duydum ben!!!
ne diyeceğmi bilemiyorum, değilsen de hayırlısı böyleymiş diyeceğiz, zamanı değilmiş... allah dualarını kabul etsin bebğini en kısa zamanda sana kavuştursun inşallah...
ya kizlar Kabakiz beni bitirdi cok üzüldüm o kadar istedimki onunki olsun simdi bende biraz umudumu kestim az önce uyumustum ne görim rüyamda sakir sakir kanamam olmustu adet olmustum aa adet oldum dedim rüyamda kalktim neyseki birsey yoktu ama anlamiyorum neden erkenden adet olunuyor normalde olunmaz ben simdiye kadar hic olmadim testten önce.Sabah kan verdim yarini iplen cekiyorum bakalim ne olacak insallah hamile cikarim nedense halen hamileyim diyorum hic belirti olmamasina ragmen gögüslerim yine agirmaya basladi hafif ama adetten 10gün öncede olurdu sivilce cikmazdi yüzümde hic alnimda kücük kücük cikmislar yoksa bendemi adet olucam..
ya kizlar Kabakiz beni bitirdi cok üzüldüm o kadar istedimki onunki olsun simdi bende biraz umudumu kestim az önce uyumustum ne görim rüyamda sakir sakir kanamam olmustu adet olmustum aa adet oldum dedim rüyamda kalktim neyseki birsey yoktu ama anlamiyorum neden erkenden adet olunuyor normalde olunmaz ben simdiye kadar hic olmadim testten önce.Sabah kan verdim yarini iplen cekiyorum bakalim ne olacak insallah hamile cikarim nedense halen hamileyim diyorum hic belirti olmamasina ragmen gögüslerim yine agirmaya basladi hafif ama adetten 10gün öncede olurdu sivilce cikmazdi yüzümde hic alnimda kücük kücük cikmislar yoksa bendemi adet olucam..
selam meralinda senin transfer günlerin nasil geciyor canim seninde az kaldi bakalim ne olacak insallah hepimizde hamile kalmisizdir....
kızlaarrr, doktorumu aramıştım ben bizim arkadaşlar panik yaptırdı ağrım olduydu ya çok dün, illa bi ara haber ver dediler, ben de aradım sekreterini ptesi günki sonucu bilmiyodu onu da söyledim, akşam gelsin bi muayene etmek istiyorum demiş...
çıkışta gidicem... allaaam çok helecanlandım belkim de kese bugün görünür!!!
canımm ne büyük heyecan inşallahh görürsün bebeğini de için ferahlar ay kim bilir ne kadardır o daha şimdi
selam edanur idare ediyorum işte vücudum adet olmaya hazırlanıyor gibi hissediyorum göğüs ağrısı , kasık ağrısı var ilaçların yan etkisi olabilir diye de düşünüyorum çünkü geçen sefer bende kasık ağrısı da yoktu göğüs ağrısı da ama sonuç negatifti bu sefer daha farklı negatif çıkabileceği sonucuna da alıştırmaya çalışıyorum kendimi büyük hayal kırıklığı oluyor yoksa sizlerin haricinde günlük hayatımda kimseye bahsetmiyorum ki fazla düşünmemek için Allaha sığındık bekliyoruz işte canım