Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Arkadaşlar ne olur benim için de dua edin. 3 martta 2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Test için gün sayıyorum.
Arada regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, korkudan kalbim durcak sanıyorum.
Sürekli hem kendim için hem de Yaradan'dan şifa dileyen her kulu için dua ediyorum. İnşallah Büyük Allahım sesimizi duyar.

beni de dua listesine ekler misiniz?

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramızaa hayırlı olsun transferin inşallahh ..rabbim ayırmasın sizi...senin içinde dua listesi oluştururuz tabi...ozlozcan dan sonra 1 martta transferi olan meralinda için okuycaz sonrasında senin için yapalım canım..rabbim kabul etsin inşallahh

canım sanırım test yapmadın ama hiç iyi bişey değil tabi bu kadar kanama...sanırım sana yeteri kadar progesteron takviyesi yapılmamış..hakkında hayırlısı canım..rabbim yardımcın olsun...çok üzüldüm gerçekten

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ
OZLOZCAN
MERALİNDA
LENA_

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : OZLOZCAN

SON 2 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222....
petek-unal....
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye80808040
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35413..
kabakiz...101
kdr100.
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86110
110
110
.
ecrin_mert..
beyazisceyiz505050.
meralinda....
roosee..
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
381
243

240
141
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
620
758
761
172

OZLOZCAN için yeni dua listemiz başlamıştır..son 2 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

canim bu durumda ne desek bos teselliler faydasiz o negatifi bizde yasadik rabbim isallah bidaki tedavine pozitif verir isallah bi kan sonucunuda beklesen bi umit allahtan umidini yitirme

wallaaa süper söylemişsin sudenazcım, ağzına sağlık
bu arada benim de son reglm 1 şubattı ama benimki geç tutunduğu için cuma günki ultrasonda doktorum söyler herhalde tam olarak kaç haftalık olduğunu :44:

Hayatımda gördüğüm en güzel dayanışmalardan biri bu dua listesi.

İnşallah Allahım kabul etsin

22 fatiha , 22 ihlas , 44 ayetel kürsi listeye ekler misiniz ?

ilk günlerde bende de ağrı olmuştu ama sonra geçmişti canım, herkeste farlı belirti oluyor ayrıca, mesela ben az önce bi arkadaşımın 9 haftalık hamile olduğunu öğrenedim hala hiç bir belirti yok dedi, ne ağrı ne bulantı ne kusma hiç ama hiçbirşey yokmuş! normalde de çok gecikiyordu reglm dedi, hamile olduğunu yeni farketmiş!!! düşün
biz beta hcg, kese, kalp atışı ..... için deli gibi çırpınıp gün sayarken, kızın reglsi gecikip bi gidiyo doktora hepsini görüp çıkıyo

bu arada cuma günü progesteron testi de yaptırmıştım anca bugün alabildim sonucu, o da hcg 173 ken 51 miş!

canım beniim, yine de test soncunu al önce bir bence, şakır şakır kanaması olup hamile olanlar duydum ben!!!
ne diyeceğmi bilemiyorum, değilsen de hayırlısı böyleymiş diyeceğiz, zamanı değilmiş... allah dualarını kabul etsin bebğini en kısa zamanda sana kavuştursun inşallah...

hadi edanurcum kaba kiz bizi uzdu sen mutlu et yarin isallah hayirli haberlerini aliriz

ya kizlar Kabakiz beni bitirdi cok üzüldüm o kadar istedimki onunki olsun simdi bende biraz umudumu kestim az önce uyumustum ne görim rüyamda sakir sakir kanamam olmustu adet olmustum aa adet oldum dedim rüyamda kalktim neyseki birsey yoktu ama anlamiyorum neden erkenden adet olunuyor normalde olunmaz ben simdiye kadar hic olmadim testten önce.Sabah kan verdim yarini iplen cekiyorum bakalim ne olacak insallah hamile cikarim nedense halen hamileyim diyorum hic belirti olmamasina ragmen gögüslerim yine agirmaya basladi hafif ama adetten 10gün öncede olurdu sivilce cikmazdi yüzümde hic alnimda kücük kücük cikmislar yoksa bendemi adet olucam..

benimde normalda addetten once sivilcem cikardi simdi hamileyim iki tane yanagimda ve tam anlimda 1 tane var ruyana takilma sen hep adet gelcek diye bekledin icin normal saril saril olman ya relak lutfen bi rahatla olmasa bile kesin senin negatif elektirinden olmaz kabakiza hepimiz uzulduk belki olmamasi simdi onun icin hayirli olan vakti zamani gelmeden nasip kalkana kadar olmuyo o rabbimin yaninda canim ne olur artik su nedatif dysunceleri at yoksa arkadaslar toplanip sana baskina gelcez bebeyini uzduyun icin ok

ay edanur dövücem seni artık ha

Sudenazcım 50 ihlas 50 dfatiha 50 kevser eklermisin canım .
EDANUR bak büyük harflerle yazıyorum SAKİN OL LÜTFEN bak yarın positiv sonucu alınca bütün bu kendine ve bebişine yaptığın hırpalamalar için çok üzüleceksin

kızlaarrr, doktorumu aramıştım ben bizim arkadaşlar panik yaptırdı ağrım olduydu ya çok dün, illa bi ara haber ver dediler, ben de aradım sekreterini ptesi günki sonucu bilmiyodu onu da söyledim, akşam gelsin bi muayene etmek istiyorum demiş...

çıkışta gidicem... allaaam çok helecanlandım belkim de kese bugün görünür!!!

canım neler hissettiğini anlıyorum ilk denemem de benimde test tarihi gelmeden adet olmuştum sen yine test sonucunu görmeden karamsarlığa kapılma kesin sonucu bekle bence

selam meralinda senin transfer günlerin nasil geciyor canim seninde az kaldi bakalim ne olacak insallah hepimizde hamile kalmisizdir....

selam edanur idare ediyorum işte vücudum adet olmaya hazırlanıyor gibi hissediyorum göğüs ağrısı , kasık ağrısı var ilaçların yan etkisi olabilir diye de düşünüyorum çünkü geçen sefer bende kasık ağrısı da yoktu göğüs ağrısı da ama sonuç negatifti bu sefer daha farklı negatif çıkabileceği sonucuna da alıştırmaya çalışıyorum kendimi büyük hayal kırıklığı oluyor yoksa sizlerin haricinde günlük hayatımda kimseye bahsetmiyorum ki fazla düşünmemek için Allaha sığındık bekliyoruz işte canım

canımm ne büyük heyecan inşallahh görürsün bebeğini de için ferahlar ay kim bilir ne kadardır o daha şimdi

kasik agrisi oda iyi bir sey bence bende ise hic bir belirti yok benimde yarin belli olur canim kabakiz bizi biraz yikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…