- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarrr, doktorumu aramıştım ben bizim arkadaşlar panik yaptırdı ağrım olduydu ya çok dün, illa bi ara haber ver dediler, ben de aradım sekreterini ptesi günki sonucu bilmiyodu onu da söyledim, akşam gelsin bi muayene etmek istiyorum demiş...
çıkışta gidicem... allaaam çok helecanlandım belkim de kese bugün görünür!!!
Surekli adet olcakmisim gibi belirtiler hissediyorum.suan okadar sıkıntiliyim ki. Evde tek basima oturuyorum ne kimseyi gormek ne de sesini duymak istiyorum. Cok mutsuzum bu satirlari goz yaslarimla yaziyorum.
Bu dunyadaki en sansli kadinlar 1 ay geciken adetini farketmeden hamie kalabilenler. Biz okadar ugrasiyoruz o igrenc doktor koltuguna yatmaktan biktim yemin ederim en agiri o. Gecen şefer test sonucunu bile alamadan hastlandim bu ay teste bile gerek kalmicak sanirim.
selam canim seni cok iyi anliyorum bende suanda transferimin 8günündeyim ilk günü sayarsak 9 oluyor yarin belli olacak bakalim hayirlisi bu benim 3.denemem
Haklisin canim ama bu bizim sinavimiz bende bazen diyorum millet keyif yaparken üstünede hamile kaliyorlar biz ise hamile kalmak icin izdirap cekiyoruz ne erkek doktorlar kaliyor nede o sandalyelerde utanma kaliyor Rabbim insallah mükafatini verir positiv düsün bende hic bir belirti olmamasina ragmen bu sefer ilk defa halen positivim Rabbimden umudum kesmedim.
Neden test günü gelmedem adet oluyorsunuzki benim bildigim o ilaclar adet yapmaz ama bilmiyorum bende hic olmamisti.Sizde problem neydi ve kacinci denemen canim?
Adet olcakmisim gibi hissediyorum cunku, agrim var. Ben 13 yilik evliyim , kagit ustunde sorun yok sebepsiz yani.denemedigim kur cay sogan suyu kalmadi olmadi ne yazikki. Bu 2. Deneyisim
İlkinde 2 tane blast. Verdiler tutmadi,
Suan icimdekier dondurulmuslar. 2 tane 3martta transfer yapildi. Doktor 15 martta test yap dedi bakalim bize de nasip olcak mi?
İcim okadar dolu ki cok kotu hissediyirorum kendimi.
Selam kizlar yarin büyük gün
ama yeni yeni karnimin alti agirmaya basladi ara ara olup gidiyor acaba bendemi yarin sabah adet olucam ama normalde adet oldugum zaman sabah agriylan uyanir kalktigimda kanamam baslardi ama bu farklimi olucak yarin olsada herseyi ögrensem bana dua edin....
kasik agrisi oda iyi bir sey bence bende ise hic bir belirti yok benimde yarin belli olur canim kabakiz bizi biraz yikti
edanur inşllh yarın pozitif alırsın sonucunu merakla beklşiyorum çidodan sonra şimdi sıra sende..takılma ağrılara hamilelikle adet belirtileri hemen hemn aynı..
insallah canim düne kadar keske belirti olsa niye yok diyordum bugün baslayan belirtilerede neden oluyor diyorum acaba adetmi oluyorum diyorum simdide[/QUOT
hadi sabah erkenden ver kanını merakla bekliyorum dualarım seninle.bu gece uzun olucak sanırım senin için uyumaya çalış ya da tv aç nette dolaş kasma uyuycam diye
insallah canim düne kadar keske belirti olsa niye yok diyordum bugün baslayan belirtilerede neden oluyor diyorum acaba adetmi oluyorum diyorum simdide[/QUOT
hadi sabah erkenden ver kanını merakla bekliyorum dualarım seninle.bu gece uzun olucak sanırım senin için uyumaya çalış ya da tv aç nette dolaş kasma uyuycam diye
ah bi yarin olsada ögrensem :18:
Selam kizlar yarin büyük gün
ama yeni yeni karnimin alti agirmaya basladi ara ara olup gidiyor acaba bendemi yarin sabah adet olucam ama normalde adet oldugum zaman sabah agriylan uyanir kalktigimda kanamam baslardi ama bu farklimi olucak yarin olsada herseyi ögrensem bana dua edin....