Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Zaten olsaydı mucize olurdu benim icin.
ya canim ne yapmissin sen hic 6.günde test yapilirmi zaten cikmazda bak bende 8.günde yaptim pisman oldum bari 11günde yapsaydim kesin emin olurdum ama tüm ilaclarida biraktim,halen adet olmadim o yüzden yine Pazartesi test yapicam.
yaa inanmıyorum 6. gün nasıl test yaparsınız?? doktormu dedi bunu size! ben 12. gün yaptım 38 çıktı 6. gün daha çok erken değilmi!!
bugun transferin 6. Gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
öyle zor ki beklemek ,yemin ederim kalbim göğsüme sıgmıyor artık. Biliyordum olumsuz sonuç alacagımı ama yinede
bir umut, hani bazı arkadaslarda erkenden cıkmıs ya. Hastaneye gitmeye utanıyorum artık sanki herkes bana bakıyor ve
durumumu biliyor.
Edanur seninle zamanlarımız birbirine çok yakın ,eger hastalanmazsam
ben de çarşamba günü yaptırıcam.. Inşallah büyük allahım yüzümüze güler,
bize de yardım eder. Bir mucize olur belki.. 10 yıllık bekleyiş biter.
kendi işgüzarlıgım tamamen.. Doktor 15 mart demişti(
kendi işgüzarlıgım tamamen.. doktor 15 mart demişti(
Öyle zor ki beklemek ,yemin ederim kalbim göğsüme sıgmıyor artık. Biliyordum olumsuz sonuç alacagımı ama yinede
bir umut, hani bazı arkadaslarda erkenden cıkmıs ya. hastaneye gitmeye utanıyorum artık sanki herkes bana bakıyor ve
durumumu biliyor.
Edanur seninle zamanlarımız birbirine çok yakın ,Eger hastalanmazsam
ben de çarşamba günü yaptırıcam.. inşallah Büyük Allahım yüzümüze güler,
bize de yardım eder. Bir mucize olur belki.. 10 yıllık bekleyiş biter.
Amin canim amin insallah benimde 5yillk özlemim biter normalde doktorlar ilaclardan dolayi adet olunmaya bilir dediler ama benim bu sefer hersey dogaldi yani dondurulmus oldugu icin sadece utrogest yani progesteron takviye ilaci alttan kullaniyordum dün testten sonra hepsini biraktim bakalim ne olacak adet olucakmiyim.Bence sen umudunu kaybetme seninki zaten cikmaz 6tinci günde sen bekle insallah hamilesindir sen tazemi denedin?belirtin varmi hic
Benimde dondurulmus , alttan crinal jel kullanıyorum, bir de gunde 3 tane estrofem-8 saatte bir.
Heralde ilaçlardan olsa gerek balon gibi şişti karnım çok geriliyorum durup durup ağlıyorum.
Kötü be ya, ama şikayet etmiyorum .bunu deneme imkanı olmayanlarda var.
Sen de bırakma ilaçlarını ..
Belirtin var mı demişsin ya, hiç hamile kalamadığım için belirtinin ne olduğunu bile bilmiyorum ki..
Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Günaydın kızlar,
En son negatif sonucunu aldığmdan beri bir türlü siteye girip yazamıyordum, ara sıra girip okumama rağmen. Depresyondaydım. Kendimi iyi hissetmiyorum, her gece bebek meteforlu rüyalar görüyordum. Aklımı sıyırmak üzereydim. Hiç bir şey beni mutlu edemiyordu. Bana tutunamayan ve benim yani bizim olduğum bebeklerimin yasını tuttğumu farkettim. Bu süreç her anlamda zor ve yıpratıcı bir süreçti. Psikolog olmama rağmen, tek başıma bu stresin altından kalkamayacağım farkettim. Bir eğitim grubunda, beni en çok etkileyen rüyamı çalıştım. Rüyamda, akvaryumda yüzen minik 2 tane insan görmüştüm. Bu rüyayı çalışmak benim için kırılma noktası oldu. Hem kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hem de artık yeni bir sürece başlamak için güçlenmem gerektiğini...2 merkezle gidip görüştüm. İçime sinen, orada iken gerilmediğimi hissettiğim, ticarethane dönüşmeyen bir merkezle tadaviye başladım. Bu arada bir klinik psikologdan destek almaya da başladım. Gittiğim hastanede çalışıyor, ve ücreti, ödediğim paket fiyatın içinde...Meslekten olduğum için seans ücretlerinin ne kadar pahalı olduğunu biliyorum. Exstra ücret ödememek de bana iyi geldi. Psikologumla ben, benim bu süreçte neler yaşadığımı ve özellikle transfer sonrası kaygılarımı azaltmak için neye ihtiyacım olduğu üzerine konuştuk. Benim için ilginç bir deneyim. 10 yıldır terapist, yardım eden, dinleyen koltuğunda oturan biri olarak dinlenmek hoşuma gitti:)) Tedavinin 2.ci aşamasındayım. Şu ana kadar kendimi olacak mı olmayacak mı dye düşünmediğimi farkettim. Yatmadan önce sizle de paylaşmak istedim. Hepimiz maddi, manevi br sürü yatırım yapıyoruz, hayal kuruyoruz, umut ediyoruz, hayal kırıklığına uğruyoruz, acımızı içimize atarak, güçlü olmaya çalışıyoruz, hayatın yeniden devam ettiğine kendimizi inandırıp, yeniden tedaviye başlıyoruz... Ruhumuz paramparça oluyor, dinlinliğini kaybediyor...Tek başına bu yükün altından yeniden doğrulmaya çalışmayın, yardım alın. Gittiğim hastanede görüşme yaptığım kişi, bana siz de bu işin içindesiniz ama biz yine de mutlaka psikolojik destek almanızı öneriyoruz demişti. Bilmek, uygulamak anlamına gelmiyor çünkü. yardım almak demek aciz anlamına da gelmiyor. Bu yüzden mtlaka gittiğiniz merkezdeki psikologla görüşmenizi öneriyorum. Sonucumu alınca sizinle yine paylaşırım. Dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Her duam da sizinle...
kızlar bu gün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür 2 hafta sonrada kalp atışını duycakmışız
allahım tüm arkadaşların yüzünü güldürsün
Neyazikki Turkiyede psikologa gitmek hem cok pahali hem de biraz zor galiba. Ben de 2 sene once gitmistim .ilk seansta geri planda cd den calan kus sesleri esliginde beni dinledi ve sonraki seansta hipnoz yapacagiz dedi. Saka gibi geldi bana cunku psikolog erkekti ve ne olursa olsun kadin dahi olsa tanimadan guvenmeden 45 dk yarim yamalak dinleyip, hemen yarin hipnoza gel demesine anlam veremedim.
Tabi su bir gercekki bu yukun altindan tek basina kalkmak cok ama cok zor, heleki etrafinizda sizin cocuk sahibi olamamanizdan keyif alip, her ortamda kendi cocugunu anlatip, her muhabbette konuyu size getirip zor durumda birakan insan musvetteleri varken....
cok guzel bi duygu gözun aydin canim isallah rabbim kucanada almayi nasip etsin rabbim herkeze tattirsin isallah kac haftalik oldunu söyledilermi peki senin hesabinla onlarin hesabi tuttumu
canım benim hesabıma göre 3 haftalık ama doktor 5haftalık dedi senindemi öyleydi
kızlar bu gün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür 2 hafta sonrada kalp atışını duycakmışız
allahım tüm arkadaşların yüzünü güldürsün
nasılsın canım sudenaz bişey sorcam benim 1 martda belli oldu sonuç yarı keseye bakılcak ama henüz hiç bir belirtim yok seninde nasıldı belirtin vvarmıydı
Günaydın kızlar,
En son negatif sonucunu aldığmdan beri bir türlü siteye girip yazamıyordum, ara sıra girip okumama rağmen. Depresyondaydım. Kendimi iyi hissetmiyorum, her gece bebek meteforlu rüyalar görüyordum. Aklımı sıyırmak üzereydim. Hiç bir şey beni mutlu edemiyordu. Bana tutunamayan ve benim yani bizim olduğum bebeklerimin yasını tuttğumu farkettim. Bu süreç her anlamda zor ve yıpratıcı bir süreçti. Psikolog olmama rağmen, tek başıma bu stresin altından kalkamayacağım farkettim. Bir eğitim grubunda, beni en çok etkileyen rüyamı çalıştım. Rüyamda, akvaryumda yüzen minik 2 tane insan görmüştüm. Bu rüyayı çalışmak benim için kırılma noktası oldu. Hem kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Hem de artık yeni bir sürece başlamak için güçlenmem gerektiğini...2 merkezle gidip görüştüm. İçime sinen, orada iken gerilmediğimi hissettiğim, ticarethane dönüşmeyen bir merkezle tadaviye başladım. Bu arada bir klinik psikologdan destek almaya da başladım. Gittiğim hastanede çalışıyor, ve ücreti, ödediğim paket fiyatın içinde...Meslekten olduğum için seans ücretlerinin ne kadar pahalı olduğunu biliyorum. Exstra ücret ödememek de bana iyi geldi. Psikologumla ben, benim bu süreçte neler yaşadığımı ve özellikle transfer sonrası kaygılarımı azaltmak için neye ihtiyacım olduğu üzerine konuştuk. Benim için ilginç bir deneyim. 10 yıldır terapist, yardım eden, dinleyen koltuğunda oturan biri olarak dinlenmek hoşuma gitti:)) Tedavinin 2.ci aşamasındayım. Şu ana kadar kendimi olacak mı olmayacak mı dye düşünmediğimi farkettim. Yatmadan önce sizle de paylaşmak istedim. Hepimiz maddi, manevi br sürü yatırım yapıyoruz, hayal kuruyoruz, umut ediyoruz, hayal kırıklığına uğruyoruz, acımızı içimize atarak, güçlü olmaya çalışıyoruz, hayatın yeniden devam ettiğine kendimizi inandırıp, yeniden tedaviye başlıyoruz... Ruhumuz paramparça oluyor, dinlinliğini kaybediyor...Tek başına bu yükün altından yeniden doğrulmaya çalışmayın, yardım alın. Gittiğim hastanede görüşme yaptığım kişi, bana siz de bu işin içindesiniz ama biz yine de mutlaka psikolojik destek almanızı öneriyoruz demişti. Bilmek, uygulamak anlamına gelmiyor çünkü. yardım almak demek aciz anlamına da gelmiyor. Bu yüzden mtlaka gittiğiniz merkezdeki psikologla görüşmenizi öneriyorum. Sonucumu alınca sizinle yine paylaşırım. Dualarınızdan beni de eksik etmeyin. Her duam da sizinle...
yaa seninle hiç karşılaşmıyoruz nasılsın cnm bebekler nasıl bizim Pazartesi randevu var cinsiyet kesinleşsn diye Hayrlisi insallh darısı hutun herkese sn nerelerdesin cnm
en en basa donduk ..
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |