Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hadi bakalim canim sen zirveyi tirmandin ama hep diyosun icinden acaba varmi görunce anliycaksin sen bi can tasiyosun haber ver bebisi göruncemasallah diyelim

Surekli adet olcakmisim gibi belirtiler hissediyorum.suan okadar sıkıntiliyim ki. Evde tek basima oturuyorum ne kimseyi gormek ne de sesini duymak istiyorum. Cok mutsuzum bu satirlari goz yaslarimla yaziyorum.
Bu dunyadaki en sansli kadinlar 1 ay geciken adetini farketmeden hamie kalabilenler. Biz okadar ugrasiyoruz o igrenc doktor koltuguna yatmaktan biktim yemin ederim en agiri o. Gecen şefer test sonucunu bile alamadan hastlandim bu ay teste bile gerek kalmicak sanirim.

selam canim seni cok iyi anliyorum bende suanda transferimin 8günündeyim ilk günü sayarsak 9 oluyor yarin belli olacak bakalim hayirlisi bu benim 3.denemem
Haklisin canim ama bu bizim sinavimiz bende bazen diyorum millet keyif yaparken üstünede hamile kaliyorlar biz ise hamile kalmak icin izdirap cekiyoruz ne erkek doktorlar kaliyor nede o sandalyelerde utanma kaliyor Rabbim insallah mükafatini verir positiv düsün bende hic bir belirti olmamasina ragmen bu sefer ilk defa halen positivim Rabbimden umudum kesmedim.
Neden test günü gelmedem adet oluyorsunuzki benim bildigim o ilaclar adet yapmaz ama bilmiyorum bende hic olmamisti.Sizde problem neydi ve kacinci denemen canim?

insallah hayirli sonuclarini aliriz, isteyen dileyen herkesin hayirli haberlerini aliriz insallah.
Adet olcakmisim gibi hissediyorum agrim var.Belkide psikolojik bilmiyorumki kimseyle konusup dertlesemiyorum bu oyle bir mevzu ki etrafimda bu durumdan mutlu olan insanlar bile var.Belkide ben yanlis anliyorum bilmiyorum.
Ben 13 yilik evliyim , kagit ustunde sorun yok sebepsiz yani.denemedigim kur cay sogan suyu kalmadi olmadi ne yazikki. Bu 2. Deneyisim
İlkinde 2 tane blast. Verdiler tutmadi,
Suan icimdekier dondurulmuslar. 2 tane 3martta transfer yapildi. Doktor 15 martta test yap dedi bakalim bize de nasip olcak mi?
İcim okadar dolu ki cok kotu hissediyirorum kendimi.

Son düzenleme:

insallah bu son olur kavusursun bebeklerine ilk denemendede agri veya belirti varmiydi canim adetin ne zaman bunlarda blastosimi benimkide hep blasr,ti bu seferde 1tane donmus blast.
canim hep positiv düsün inan ben ellimden geldigince oldu diyorum bakalim kismet yarin ne olcak.

Selam kizlar yarin büyük gün
ama yeni yeni karnimin alti agirmaya basladi ara ara olup gidiyor acaba bendemi yarin sabah adet olucam ama normalde adet oldugum zaman sabah agriylan uyanir kalktigimda kanamam baslardi ama bu farklimi olucak yarin olsada herseyi ögrensem bana dua edin....

edanur inşllh yarın pozitif alırsın sonucunu merakla beklşiyorum çidodan sonra şimdi sıra sende..takılma ağrılara hamilelikle adet belirtileri hemen hemn aynı..

edanur inşllh yarın pozitif alırsın sonucunu merakla beklşiyorum çidodan sonra şimdi sıra sende..takılma ağrılara hamilelikle adet belirtileri hemen hemn aynı..

insallah canim düne kadar keske belirti olsa niye yok diyordum bugün baslayan belirtilerede neden oluyor diyorum acaba adetmi oluyorum diyorum simdide

ben senin psikolojini bozdum biraz, adet falan olmayacaksın, oyle bir anda zınk diye adet belirtisi olmaz ki ?
bak guzelim once sen verceksin mujdeyi sonra da ben. inşallah Allahım inşallahhhhhhhhhhhhh nolur.

Canım haber aldınmı sırf senın ıcın gırdım buraya ınsallah guzel haberdır
ve kutluyorsunuzdur bu haberı
ama bızıde unutma sabahtan berı kafayı yedım ses cıkmıyo dıye
bende bugun ögrendım negatıv kansonucu
ınsaallha senın olmustur

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

Oh be bitti 10gün kabusu,heralde kafayi yedim bu sefer bende bir gram üzüntü yoksimdi temizlik zamanievi bi alt üst edim ,edimki anca öyle rahatlarim:124:

aksama gelirim

canim emin misin negativ olduguna yoksa bizle sakami yapiyosun simdi cuma gunune bidaha yapicanmi yoksa gerek yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…