Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim uzulme ben bugun hemsireye dedimki ben bekleyemem gelmisken test yapsakmi dedim yapmadi cok erken dedi idrar testi icin bazen de ultrasalda bile gozukmuyomus hamilelik gec oturuyomus cocuk yuvasina bu yuzden kan tahlili daha iyimis canim hic uzulme bak göreceksinallahin izniyle

a bide canim aladiginiz test uc euroluk mu cunki pahallisida ayni islemi göruyo ucuzuda ben önceden bilyodum bunlari apotekeden hep 10 euroya aliyodum

a bide canim aladiginiz test uc euroluk mu cunki pahallisida ayni islemi göruyo ucuzuda ben önceden bilyodum bunlari apotekeden hep 10 euroya aliyodum

haklisin canim zatn faza üstünde durmadim benin kiz kardesim pahalisini almis ama zaten cikmaz kan icin bile 7inci gün erken diyorlar nerde idrarda cikacak
bende yarin kan verecem bir hastaneyi birakmadim sabahtan beri kimse beni kabul etmedi git kadin doktorunda yap dedi bende kadin doktorunda yapicam ama persembe sonucu alirim senin yarin belli olur insallah hamilesindir kanaman durdumu belirti felan yokmu sanci ve gögüs agrisi bende iki gün cok hafif gögüs agrisi oldu ama bugün oda gitti baskada birsey yok dsabah rüya gördüm doktor Bilgicyildirim bana ölü bebek vermisti baktim anlami iyi ama korktum iste

canım bu özel hasteler varya oraya ver 1 saat te sonucu veriyorlar siz nerde oturuyorsunuz en fazla 25tl tutuyor

canım bu özel hasteler varya oraya ver 1 saat te sonucu veriyorlar siz nerde oturuyorsunuz en fazla 25tl tutuyor

canim keske türkiye olsa biz Almanyada yasiyoruz o yüzden kimse paraylanda yapmiyor neymis kadin doktorun kimse o yapsin diyorlar tüp bebek merkezide uzak bize yani testi yarin yapim persembe örenecem

sudenaz cım ozlozcan için 80:fatiha,ihlas,kevser,40 da atetel kürsi eklermisin cnm.

Son düzenleme:

canim beni belirtiler yok icimde bi histe fazla yok ve ve ben sanki olmamis yarin kötu haber alcam gibi geliyo cunki bende ruyamda perde gordum anlami hic guzel degil siknti falandiyo yani anliycan olmadi yarinin olmasini istemiyorum

canim beni belirtiler yok icimde bi histe fazla yok ve ve ben sanki olmamis yarin kötu haber alcam gibi geliyo cunki bende ruyamda perde gordum anlami hic guzel degil siknti falandiyo yani anliycan olmadi yarinin olmasini istemiyorum

canim takma rüyalara kafani hem perde beyzsa güzel bence bazen o kadar güzel rüya görmemize ragmen cikmiyor kötü görüncemi hemen cikaca bak yarin hemen haber ver kanaman durdumu canim
annem bugün ablama demis bence bu seferde olmadi diye yani herkes bir rüya görüp yorumluyor kendince bizde meraktan görüyoruz annem gecen denememde yemin bile etti oldu diye ona göre icine koyunca tamam hamileyim nerden bilsin 2inci yaptigimi buseferde söyleedim yaptigimi bu sefer demis yine olmadi gecen yemin eden annem bu sefer olmadi diyor.dün gece Ali imran suresini acip öyle uyuy kalmisim gördügüm rüyada ölü bebekti anlamadim yani of gecsede bugünler kurtulsak

canim kanamam yok ama her an aksam sabah adet olcam galiba islaklik falan acaip rahatsiz ediyo anliycan adet olcam öyle sendromlar yasiyorum
bide kirmizi renkte kanamalarim olduya benim bu yuzden umudum yok kime sorsam leklenmeler iyi ama kirmizi renkte kanamalar genelde sonuc vermiyo diyo

belli olmaz canim hem kanaman adet kanamasi degildi baska birseydir kesin eger adet sancilarinda varsa bence tutmustur zaten burda kaldi kac saat ögrenecegiz yarin ve hep beraber kutlayacagiz hamileligini bak ögrenir ögrenmez haber ver ne olursa olsun canim telefondanmi ögrenecen sonucu?
yarin bende sabah saat 9da kan vermis olucam bakalim hayirlisi....

selam meralinda senin transfer günlerin nasil geciyor canim seninde az kaldi bakalim ne olacak insallah hepimizde hamile kalmisizdir....

evet canim biz ariycaz saatni söylemedi ama ben diyorumki 11 falan anca gelir mektup falan
sabah ola hayr ola yarin senin de hayirli bi gunun olur insallah canim bizde burdan persembe gunu sukrederiz rabbimize insallh
ben yatiyorum kizlar size cici geceler nasil uyuyacaksam uyku hapi falan mi alsam:95::96::111::122:

canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık..ben 5. de tutturdum..ve o psikolojiyee çok düştüm...birgün umutluysam ertesi gün yerlerdeyim yani...ama Allah bilir canım dua etmekten başka bişey gelmez..rabbim yardımcın olsun inşallah

sonunda saçını başını yolucam o olacak yani ama bebişine dua et sen..yani 8 gün 25 i geçermi hiç yaaa..zor ihtimall yani bak çido nun 12. gün 38 çıktı ve bunun çok daha örnekleri var...bence yarın kan testi yaptırmak bile erken..orda bu işler nasıl işler bilmiyorum ama burda baya erken kaçıyor...dualarım seninle tabi inşallah pozitif sonucunla bizde mutlu oluruz..

19 ocak son adetimdi canim 3 unde tiransfer oldu evet ozaman o son adetimden hesapladi sanirim

canım son adetine göre 6 hafta 5 günlük oluyor ama ultrasonda son adetine göre değil ölçüme göre otomatik hesaplıyor...yani hemen hemen son adetinle bebeğinin gidişatı uyuşuyor...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

EDANUR86
KABAKIZ

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OKUNACAK KİŞİ : OZLOZCAN

SON 3 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222....
petek-unal....
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha2014....
toobe....
artvinim08_16....
sye80
80
80
40
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35413..
kabakiz...101
kdr100
.
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86....
ecrin_mert..
beyazisceyiz50
50
50
.
meralinda....
roosee..
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
271
133

130
141
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
730
868
871
172

OZLOZCAN için yeni dua listemiz başlamıştır..son 3 günn!!!!!!!

sonunda saçını başını yolucam o olacak yani ama bebişine dua et sen..yani 8 gün 25 i geçermi hiç yaaa..zor ihtimall yani bak çido nun 12. gün 38 çıktı ve bunun çok daha örnekleri var...bence yarın kan testi yaptırmak bile erken..orda bu işler nasıl işler bilmiyorum ama burda baya erken kaçıyor...dualarım seninle tabi inşallah pozitif sonucunla bizde mutlu oluruz..

haklisin canim yol hakediyorum zorlan kendimi negativlestirecem yani ama umudum var cok sükür insallah positivi duyarim persembeye

110 ihlas-110 Kevser-110 Fatiha eklermisin canim insallah Rabbim kabul eder

Kızlar adettım geldı hakkınızı helal edın benım ıcn dua eden arkadaslardan da allah razı olsun
ben bır sure ayrılcam sıteden eger tekrar denersem yazarım sıze sonucları
allah ısteyen tum herkeze anne olmayı nasıp etsın canlar

cnm nasıl yaa test sonucun geldi mi,
bence sonucu bekle,hayırlısı olsun cnm hakkında
ne desek bos sadece suan neler hissettiğini
cok iyi anlıyorum
Allah sabır versin,esini ve sana sağlık
inan en önemlisi bu

ya canim dur o kanamaya bakma sen bence sonucu ögren haber birakma cok üzüldüm valla nedesem bilmiyorum insallah adet degildir bize yine haber ver sen bende az önce kan verdim bakalim yarin ne olacak yarin ögrenirim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…