kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi
canim uzulme ben bugun hemsireye dedimki ben bekleyemem gelmisken test yapsakmi dedim yapmadi cok erken dedi idrar testi icin bazen de ultrasalda bile gozukmuyomus hamilelik gec oturuyomus cocuk yuvasina bu yuzden kan tahlili daha iyimis canim hic uzulme bak göreceksinallahin izniyle
a bide canim aladiginiz test uc euroluk mu cunki pahallisida ayni islemi göruyo ucuzuda ben önceden bilyodum bunlari apotekeden hep 10 euroya aliyodum
haklisin canim zatn faza üstünde durmadim benin kiz kardesim pahalisini almis ama zaten cikmaz kan icin bile 7inci gün erken diyorlar nerde idrarda cikacak
bende yarin kan verecem bir hastaneyi birakmadim sabahtan beri kimse beni kabul etmedi git kadin doktorunda yap dedi bende kadin doktorunda yapicam ama persembe sonucu alirim senin yarin belli olur insallah hamilesindir kanaman durdumu belirti felan yokmu sanci ve gögüs agrisi bende iki gün cok hafif gögüs agrisi oldu ama bugün oda gitti baskada birsey yok dsabah rüya gördüm doktor Bilgicyildirim bana ölü bebek vermisti baktim anlami iyi ama korktum iste
canım bu özel hasteler varya oraya ver 1 saat te sonucu veriyorlar siz nerde oturuyorsunuz en fazla 25tl tutuyor
haklisin canim zatn faza üstünde durmadim benin kiz kardesim pahalisini almis ama zaten cikmaz kan icin bile 7inci gün erken diyorlar nerde idrarda cikacak
bende yarin kan verecem bir hastaneyi birakmadim sabahtan beri kimse beni kabul etmedi git kadin doktorunda yap dedi bende kadin doktorunda yapicam ama persembe sonucu alirim senin yarin belli olur insallah hamilesindir kanaman durdumu belirti felan yokmu sanci ve gögüs agrisi bende iki gün cok hafif gögüs agrisi oldu ama bugün oda gitti baskada birsey yok dsabah rüya gördüm doktor Bilgicyildirim bana ölü bebek vermisti baktim anlami iyi ama korktum iste
canim beni belirtiler yok icimde bi histe fazla yok ve ve ben sanki olmamis yarin kötu haber alcam gibi geliyo cunki bende ruyamda perde gordum anlami hic guzel degil siknti falandiyo yani anliycan olmadi yarinin olmasini istemiyorum
canim takma rüyalara kafani hem perde beyzsa güzel bence bazen o kadar güzel rüya görmemize ragmen cikmiyor kötü görüncemi hemen cikaca bak yarin hemen haber ver kanaman durdumu canim
annem bugün ablama demis bence bu seferde olmadi diye yani herkes bir rüya görüp yorumluyor kendince bizde meraktan görüyoruz annem gecen denememde yemin bile etti oldu diye ona göre icine koyunca tamam hamileyim nerden bilsin 2inci yaptigimi buseferde söyleedim yaptigimi bu sefer demis yine olmadi gecen yemin eden annem bu sefer olmadi diyor.dün gece Ali imran suresini acip öyle uyuy kalmisim gördügüm rüyada ölü bebekti anlamadim yani of gecsede bugünler kurtulsak
canim kanamam yok ama her an aksam sabah adet olcam galiba islaklik falan acaip rahatsiz ediyo anliycan adet olcam öyle sendromlar yasiyorum
bide kirmizi renkte kanamalarim olduya benim bu yuzden umudum yok kime sorsam leklenmeler iyi ama kirmizi renkte kanamalar genelde sonuc vermiyo diyo
neler hissetigimi bilmiyorum.büyük bi olasılıkla ayın 15 inde transferim gerçekleşecek.bu kez dondurulmuşlarla şansımızı deneyecegiz.neler yaşacagım bilmiyorum.heyecanlımıyım degilmiyim umutlumuyum degilmiyim hiç bilmiyorum.burda yazılanlar beni bazen o kadar çok umutlandırıyorki,bazende hiç bi zaman anne olamıyacakmışım gibi hissediyorum.kimseye hissediklerimi anlatamıyorum.ne hissetigimi bende bilmiyorum.sizden sadece dua istiyorum.emin olun benim dualarımda hep sizlerle.allah herkesin gönlüne göre versin.
kizlar ben bi hata yaptim az önce kardesim bana hamilelik testi getirdi üstünde 25kandegirinin üstünde olan cikar diyor ve bende yaptim koskoca bir negativ cikti ama umudumu kayip etmedim normal cikmiya bilir dedim ama bugün transfer günüylen beraber 8inci günümdeyim eger tutmus olsaydi 25i bulmazmiydi
19 ocak son adetimdi canim 3 unde tiransfer oldu evet ozaman o son adetimden hesapladi sanirim
OKUYANLAR | 1000 ESMA-ÜL HÜSNA |
lavinialavinia | 33 |
blowhole25 | 100 |
cido | 11 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 144 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 856 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
edanur86 | 3 |
efeylul | 11 |
camenta | 2 |
çido | 3 |
nehir35 | 8 |
dmrsda | 3 |
dildade | 1 |
sercn | 7 |
kabakiz | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 40 |
OKUYANLAR | 1001 İHLAS | 1001 KEVSER | 1001 FATİHA | 313 AYETEL KÜRS-İ |
sudenaz222 | . | . | . | . |
petek-unal | . | . | . | . |
lavinialavinia | . | . | . | . |
ayse_sin1982 | . | . | . | . |
tuha2014 | . | . | . | . |
toobe | . | . | . | . |
artvinim08_16 | . | . | . | . |
sye | 80 | 80 | 80 | 40 |
wish_ | . | . | . | . |
sevdammmm | . | . | . | . |
blowhole25 | . | . | . | . |
nehir35 | 41 | 3 | . | . |
kabakiz | . | . | . | 101 |
kdr | 100 | . | ||
be_bem | . | . | . | . |
çido | . | . | . | . |
ozlozcan | . | . | . | . |
dmrsda | . | . | . | . |
secrn | . | . | . | . |
edanur86 | . | . | . | . |
ecrin_mert | . | . | ||
beyazisceyiz | 50 | 50 | 50 | . |
meralinda | . | . | . | . |
roosee | . | . | ||
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 271 | 133 | 130 | 141 |
KALAN TOPLAM ADET SAYISI | 730 | 868 | 871 | 172 |
Kızlar adettım geldı hakkınızı helal edın benım ıcn dua eden arkadaslardan da allah razı olsun
ben bır sure ayrılcam sıteden eger tekrar denersem yazarım sıze sonucları
allah ısteyen tum herkeze anne olmayı nasıp etsın canlar
Kızlar adettım geldı hakkınızı helal edın benım ıcn dua eden arkadaslardan da allah razı olsun
ben bır sure ayrılcam sıteden eger tekrar denersem yazarım sıze sonucları
allah ısteyen tum herkeze anne olmayı nasıp etsın canlar