Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Oh be bitti 10gün kabusu,heralde kafayi yedim bu sefer:KK9: bende bir gram üzüntü yok:KK8:simdi temizlik zamani:KK12:evi bi alt üst edim ,edimki anca öyle rahatlarim:124:

aksama gelirim :KK54:

kan sonucun 0 mi yoksa 20 felanmi tam negatifmi ne diycemi bilemiyorum rabbim saglik versin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük :KK9:yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

canım şaşkınım şuan açıkcası...ve sonucun tam olarak kaç olduğunuda merak ediyorum..malum bana göre hala erken yapılmış bir test..sonuçta kanın dün alınmıştı..neyse eğer gerçekten negatifse yapılcak bişey yok rabbimden hayırlısı..çok güzel karşılamışsınız bu haberi bu konuda tebrik ediyorum sizi...ama pes etmek yok yola devam...elbet kavuşacaksınız sizde...

sonuc 2inin altindaymis bana öyle dendi
sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim

canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim

bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani

kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani

canim bisey sorcam transfer yapilirken ultrasl yardimi ile yani karin bölgesine ultrasal tutup emriyolari tam rahim icine biraktiklarini hem biz hemde kendileri göruyolar benim yaptigim merkezde hatta emriyolarn kaca bölu´nduklerini bilgisayarda resmini cekip gösteriyolardi ama bu merkezde ultrasl yarimi ile koymadilar bazi merkezleri okudum genelde turkiyede olmus bunlar ultrasal yardimi bile olsa asistan panikle yanlis yere yerlestirdim diye panikle yuksek sesle söylemis anlamdim

bi sayfadada emriyolari rahim neresi uygun gözukuyosa oraya borakiliyomus öylesine birakilan emriolari rahim tanimiyomus anliycan burda einfach so lassen birakildi kafam karisti bide tuvaltin varken transfer yapiliyo vede
acaba islerinde profi olduklari icin mi öylesine derken yani ulrasalsiz tranasfer yapiyolar anlamadim yani

kötulemek amaci ile yazmadim hangi tup bebek islemini dinlesem yada izlesem transfer konusunu butu merkezler öyle yapiyo ben anlamadi yani

benim ilk denemem baska merkezdeydi öylesine biraktilar yani ultrason yapmadilar bu merkezdede ayni ultrasonsuz yaptilar,ya bence alakasi yok önemlimi acaba ultrasonlan birakmalarinin

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUYANLAR1000 ESMA-ÜL
HÜSNA
lavinialavinia33
blowhole25100
cido11
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
144
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
856

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

EDANUR86
KABAKIZ
OZLOZCAN
MERALİNDA
LENA_

OKUYANLARYASİN-İ ŞERİF
edanur863
efeylul11
camenta2
çido3
nehir358
dmrsda3
dildade1
sercn7
kabakiz2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
40

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

OKUNACAK KİŞİ : OZLOZCAN

SON 1 GÜN

OKUYANLAR1001 İHLAS1001 KEVSER1001 FATİHA313 AYETEL
KÜRS-İ
sudenaz222....
petek-unal....
lavinialavinia....
ayse_sin1982....
tuha201450
50
50
.
toobe....
artvinim08_16....
sye80808040
wish_....
sevdammmm....
blowhole25....
nehir35413..
kabakiz...101
kdr100.
be_bem....
çido....
ozlozcan....
dmrsda....
secrn....
edanur86210
210
160
.
ecrin_mert..
beyazisceyiz100
100
100
.
meralinda....
roosee
..
akasya_34
101
101
101
101
lena_
22
22
44
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
704
544

513
286
KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
297
457
488
27

OZLOZCAN için yeni dua listemiz başlamıştır..son 1 günn!!!!! kızlar okumaları hızlandıralım...

Sudenazz canim kimse artik dualarin üstünde durmuyor önceden yasin ne kadar fazla okurduk simdi ise 1 yasin bile okunmuyor kizlarin kulaklarini cekmek lazim:KK4:

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade30erkek infertilitesiAntalya tüp bebek3. deneme2 tane donmuştedavi iptal
:KK43:
petek-unal28sebepsiz infertiliteAnkara medicana3. denememart adetini bekliyor
sevdammmm27erkek infertilitesiumut tüp bebek3 tane donmuş8 mart yumoşlar toplancak
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
rooseeazospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
ikramaya35tüpler yokistanbul IVI tüp1. deneme4 tane donmuşhenüz tam belli değil
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuştedavi iptal :KK43:

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
:KK50:
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?
cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatmalesef negatif
wish_27pco/
bahçeci fulya/
2. deneme
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatmalesef negatif
dmrsda25rezerv az/
ASM/
2. deneme
13 şubat1 embriyo transfer edildi25 şubatmalesef negatif
kabakız33sebepsiz/
darmstadt/
5. deneme taze
27 şubat2 embriyo transfer edildi10 martSON
2
GÜNN!

edanur8625erkek inf./
darmstadt/
3. deneme
28 şubat2 embriyo transfer edildi11 martSON
3
GÜNN!

meralinda25erkek inf./
florence night.
/2. deneme
1 mart????????13 martSON
5
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi
yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü
:nazar::KK49:
:nazar:
lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü
elo_3425pco+erkek inf.
/umut tüp/
2. deneme
2 şubat

14 şubat
195.1712. günü

secrn32erkek inf./
yurtdışı/
2. deneme
8 şubat

18 şubat
??????

10. günü

çido34endomet.+erkek
/kent hast./
2. deneme
15 şubat

27 şubat
38.7
62.6
173.1
440.7

12. günü
14. günü
16. günü
19. günü
beyazisceyiz30erkek inf./
A.R.T/
2. deneme
20 şubat

2 mart
574.91
10. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

kabakiz dediyin mantikli cunku ilk denememde benim ayni oldu raskele biraktilar ikinci denememe ultrasonla bakti cok ilgilendi doktorum baskaydi onun etkisi olabilr

sabah saat 9da sonucu beklerken bir seferlik kahverengi bayagi akintin oldu yani ama sabahtan beri hic birsey yok kurudum yine acaba adetmi oluyorum yoksa baska birseymi ilaclarida biraktim sabah almistim ama ögleden sonra almadim

Edanur sakın o yerleşme kanaması olmasın kardeşim, sen şu testi birdaha tekrarla bence.
ayrıca kesin sonucu alana kadarda ilaçlarını kullan.En fazla 2 tane fazla yutarsın bişeycik olmaz.,
Allah'In dediği olur sonuçta ,
ben hissediyorum sen bize güzel haber vereceksin..

Ben 2 defa denedim , ikisi de aynı doktordu zaten ve ultrason ile bakıp, rahmin en uygun yerine yerleştirdiler.
Hatta hemşirenin elini tuttum , çünkü idrara sıkısıksınız ve ultrason cihazını iyi görünsün diye karnıma bastırırken doktorum da
minikleri transfer ediyordu.

Embriyolog veya hemşire transfer esnasında ikisini de gösterdi bana. Bak şimdi yıldız kayar gibi parlıcak dedi, aynen de öyle oldu.

Özetle demem o ki , bu tarz konuları doktorlarınızla transfer öncesi konuşup netleştirin, Benim ilk transferimde yeteri kadar su içemediğimden afedersiniz alttan sonda ile sıvı takviyesi bile yaptılar. Herşeyi net görmeleri lazım çünkü.

Herşeyi %100 dogru yaparsın Allah nasip etmez yine olmaz o ayrı konu ,ama madem bu kadar para ödüyoruz, bir dünya iğne ,ilaç kullanıyoruz ve en en acısı o koltuğa uzanıyoruz herdefasında, onların da işlerini doğru düzgün yapıp bizlerin içimizi rahat ettirmeleri lazım.

sudenaz ozlozcan için 100 fatiha ,kevser,ihlas okudum,
Allah kabul etsin insallah
kabakız,eda lütfen üzülmeyin hayırlısı buymus demekten baska sölicek
bişi yok umarım kendiliğinden gelir mucizeleriniz
lena cnm sen de cok stres yapma üzme bebişleri:KK16:

sudenaz ozlozcan için 100 fatiha ,kevser,ihlas okudum,
Allah kabul etsin insallah
kabakız,eda lütfen üzülmeyin hayırlısı buymus demekten baska sölicek
bişi yok umarım kendiliğinden gelir mucizeleriniz
lena cnm sen de cok stres yapma üzme bebişleri:KK16:

tamam , daha vakit var ama ben galiba dayanamayıp bugun test yaptırıcam.

canım testi tekrarlasaydın tam kanaman gelmemiş yine bir umut olmadıysa da Allahın takdiri benim içimde umut vardı senin için ama ne desem boş eşinle iyi karşılamışsınız ama içine de atma canım

Cnm bnm hakkında hayrlisi sen öyle Rabb'ime teslim olmuşsan İnan bunun mükafatıda olucak insallh en kısa zamnda Rabbim yüzünü güldürsün aslında deim ya sen erken yaptrin test bnm Dr 10.gun yaptırmama bile kızdı ki pozitf olmasına rağmen bence ilacı bırakmasaydın hayrli olsun
canım şaşkınım şuan açıkcası...ve sonucun tam olarak kaç olduğunuda merak ediyorum..malum bana göre hala erken yapılmış bir test..sonuçta kanın dün alınmıştı..neyse eğer gerçekten negatifse yapılcak bişey yok rabbimden hayırlısı..çok güzel karşılamışsınız bu haberi bu konuda tebrik ediyorum sizi...ama pes etmek yok yola devam...elbet kavuşacaksınız sizde...
yaa seninle hiç karşılaşmıyoruz nasılsın cnm bebekler nasıl bizim Pazartesi randevu var cinsiyet kesinleşsn diye Hayrlisi insallh darısı hutun herkese sn nerelerdesin cnm

Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..
Zaten olsaydı mucize olurdu benim icin.

Bugun transferin 6. gunu ve test sonucum 0,1 cıktı yanı negatıf , bu durumda hamile degilim yine. En basa donduk yine,
en en basa donduk ..

arkadasım henuz umıdını yıtırmek ıcın erken değil mi ,daha 6. gununmus hem gec tutunma olayları da var bılıyorsun,bence olumlu dusun sonuc olumlu olsun canım...

en en basa donduk ..

yaa inanmıyorum 6. gün nasıl test yaparsınız?? doktormu dedi bunu size! ben 12. gün yaptım 38 çıktı 6. gün daha çok erken değilmi!!

arkadasım henuz umıdını yıtırmek ıcın erken değil mi ,daha 6. Gununmus hem gec tutunma olayları da var bılıyorsun,bence olumlu dusun sonuc olumlu olsun canım...

ya canım ben zaten bu tup bebekolayından basından berı hıc bıseyını anlamadım zaten helekı bu hcg degelerı yokmu hıc basmadı kafam:KK37:
Benım 10:gun kan alındı 0,5 cıktı ve ogunu gelen adet yanı 8 de gelen adet bugun oldu duru verdı sımdı benmde mı gec tutunur
adet olmadım dıye doktora gıtım rahım kalınlıgın duruyo ıstersenız emın olun dıye yıne kan alalım dedı pazatesı yıne ögrencem
ama doktor dedı ramın kalınlıgı durdugu ıcın adetın gelmesı uzun surer dedı

anlamadım zaten hamıle falan degılımdır zatende ıste yanı

X