özlem hoşgeldin inşallah hayırlısı olur hakkında.bu arada benimde 43 yumurtam toplanmıştı ama sadece 4 tanesini dondurldular sen şanslısın 25 dondurulmuş embriyo bence çok iyi.inşallah bu denemen başarılı olur.Merhaba arkadaşlar.Yeni katıldım aranıza.Bende dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim.Benim 46 yumurtam oluştu temmuz ayında.Transferim oldu.Sonuç negatifti.Şu an 25 tane dondurulmuşum var.İnşallah onlarla deneyeceğim.İzmirde tedavi görüyorum.Dondurulmuş tedavisini bende 1 buçuk civarı biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
hakan beyle (anatolia tüp.) telefonda görüştük. rahim filmi ve histereskopi çektirsek mi diyorduk, gerek görmediğini söyledi. bizde ona güveniyoruz, vazgeçtik. hayırlısı bakalım.
pazartesi lucrini vurmaya başlayacağım. bu sefer eşim değil kendim yapmalıyım çünkü ankaraya eşim benimle gelemeyecek. yaklaşık 12 gün sonra adet göreceğim ve bu adetimden 18 gün sonra da transferim gerçekleşecek inşallah. yani bebişlerime kavuşmama tam 30 gün var. inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. inşallah hamiş bir şekilde dönerim . hepimiz için her teravih namazımın ardından yürekten
dua ediyorum.inşallah bu mübarek ayda rabbim dualarımızı kabul buyurur...
canım benimde seninkisi gibi oldu ohss olduğum için hiç taze embiriyo transferi olamadım ama 3750 tl yi duyunca bende şaşırdım içinde başka şeylerlerdemi var mesela narkozlu transfer falan mı olacak yok sadece donmuş transfer ücreti 3750 tl ise git görüş deki umutta 1500 tl gerekirse umuta transfer olursun zaten biliyorsun düne kadar bahçeçcideki bütün işlemler umutta yapılıyordu zaten embiriyoların da umutta olabilir ama galiba fulyadaki şube de açılmış bildiğim kadarıyla orada da işlemler yapılıyormuş senin transfer fulyada mı olacak (yeni açılan şubede) yoksa umuttamı olacak? sakın 3750 tl verme umutta süleyman beye yaptır.
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun transfer tarihin belli mi?
özlem hoşgeldin inşallah hayırlısı olur hakkında.bu arada benimde 43 yumurtam toplanmıştı ama sadece 4 tanesini dondurldular sen şanslısın 25 dondurulmuş embriyo bence çok iyi.inşallah bu denemen başarılı olur.
özlem210808-avarecann birinizde 46 birinizde 43 yumurta olmuş ohss oldunuzmu
avarecan sana yazdım ama görmedin sanırım
3. de de negatif alırsam tekrar silbaştan tedaviye başlıcam ve yine ohss olmaktan çok korkuyorum
kızlar salı günü 2 donmuş bebişim transfer edildi 3 saat yattım sonra arabamızla uzanır pozisyonda 7 saat yolculukla evime geldim evde genelde uzanıyorum transferden sonra badem ceviz fındık az az yedim birazda acı biber yedim ama galiba bunları yememek gerekiyormuş içime bir kurt düştü sizce bebişlerime birşey olmuşmudur ne olur yardım edin
kızlar salı günü 2 donmuş bebişim transfer edildi 3 saat yattım sonra arabamızla uzanır pozisyonda 7 saat yolculukla evime geldim evde genelde uzanıyorum transferden sonra badem ceviz fındık az az yedim birazda acı biber yedim ama galiba bunları yememek gerekiyormuş içime bir kurt düştü sizce bebişlerime birşey olmuşmudur ne olur yardım edin
Şu yolculuk işi kafamı çok karıştırdı benim.Ben de transfer sonrası 3 sa yolculuk yaptım ,bazen oturtum bazen yattım,ama altım ıslaktı,sanırım o zaman düştüler ,tutmadı zaten,2.de 3-4 gün yatmayı sonra 3 sa yola çıkmayı planlıyorum hayırlısı.En zaından kafam rahat olur.canım uzanmışsın bende heriki transferimde 3.saat yolculuk yaptım içini ferah tut bebişlerin seninle olsun inş...
canım çok özür görmemişim iletini ben şu sıralar babamla uğraşıyorum hastane olayları falan pek sık giremedim siteye.benden fazla toplandı ama şu ohss dediğiniz bende olmadı sanırım.detaylı olarak bu ohss nedir bilmiyorum çoğu kadın bundan bahsediyor sanırım sende olmuştun!bu arada smear testi yaptırdım sonucum salı günü çıkacak ama doktor önemli bir şey olmadığını söyledi.test sonucum temiz çıkarsa bursadaki doktorla görüşüp transfer için randevulaşacağız.hayırlısı artık.sen nasılsın?özlem210808-avarecann birinizde 46 birinizde 43 yumurta olmuş ohss oldunuzmu
avarecan sana yazdım ama görmedin sanırım
3. de de negatif alırsam tekrar silbaştan tedaviye başlıcam ve yine ohss olmaktan çok korkuyorum
merhabaHosbulduk averacann.Teşekkürler.evet çok sükür şanslıyım sayı konusunda.ama 25 te olsa 1 tanede olsa tutarsa ancak.Sadece dondurulmuşlarla deneme şansım çoğalacak.İnşallah seninde denemen başarılı olur.İnşallah hepimizin.
AMİNNN tabii ki arkadaşım tüm gelişmeleri paylaşırım. inşallah tutar.rabbim bizi evlat hasretiyle yakma, anne olma şerefine bizi de eriştir. AMİN.inşallah canım senin geri sayım başlamış inşallah hamile kalırsın burada paylaşırsın bizleri haberdar et oldumu.
inşallah canım. güveniyoruz. sen biliyor musun merkezi?hayırlı olsun canımm:)) hakan beye ve anatolia güven allah yardımcın olsun..
hayırlı olsun aral cım. yata yata gelmişsin ya inşallah tutunuyorlardır sana inşallah güzel haberler verirsin bizi habersiz bırakma.kızlar salı günü 2 donmuş bebişim transfer edildi 3 saat yattım sonra arabamızla uzanır pozisyonda 7 saat yolculukla evime geldim evde genelde uzanıyorum transferden sonra badem ceviz fındık az az yedim birazda acı biber yedim ama galiba bunları yememek gerekiyormuş içime bir kurt düştü sizce bebişlerime birşey olmuşmudur ne olur yardım edin
gamzelim senin ki de hayırlı olsun inşallah tutunurlar. canım bence hiç belirti arama rahat ol boşver. benim ilk denememde 7. güne kadar bütün belirtileri görüyordum kendimde 7. gün soğuk sayılabilecek banyo yaptım (nette sıcak yapmayın ve hemen banyo yapmayın diyordu. doktorum da iki gün sonra du alın demişti) banyodan sonra belirtiler kayboldu. bilemiyorum belki de hiç tutunmamışlardı ben kendi kendime buldum o belirtileri. ama transferimden sonra belirti aramayacağım diye söz verdim kendime. sadece onunla elimi karnıma koyup konuşacağım sizi çok seviyorum diyeceğim. opuyorumnanaktanslm arkadaşalr benimde 1 eylülde tranferm gerçekleşti şimdi beklimekteyim..aral canım nasılsın bi belirti felan varmı bende hiç bi belirti yok aceba çokmu erken daha.2 tane 5.gün emriyosu konuldu..herseyin hayırlısı..
slm arkadaşalr benimde 1 eylülde tranferm gerçekleşti şimdi beklimekteyim..aral canım nasılsın bi belirti felan varmı bende hiç bi belirti yok aceba çokmu erken daha.2 tane 5.gün emriyosu konuldu..herseyin hayırlısı..