Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

özlem hoşgeldin inşallah hayırlısı olur hakkında.bu arada benimde 43 yumurtam toplanmıştı ama sadece 4 tanesini dondurldular sen şanslısın 25 dondurulmuş embriyo bence çok iyi.inşallah bu denemen başarılı olur.

özlem210808-avarecann birinizde 46 birinizde 43 yumurta olmuş ohss oldunuzmu
avarecan sana yazdım ama görmedin sanırım
3. de de negatif alırsam tekrar silbaştan tedaviye başlıcam ve yine ohss olmaktan çok korkuyorum

bu arada taze embiriyo yerleştirilemeyeceği için çok üzülmüştüm doktor 30 zu bulursa dondururuz su toplama ihtimaline karşı dedi benim dünyam yıkıldı sonradan ne ihtimali şiştim davul oldum bide transfer olsaymışım ohss dahada şiddetlenirmiş daha sonrada embiriyolarım 3. gün donduruldu diye çok üzülmüştüm meğersem hücresi azken dondurmak daha iyiymiş çözdürüp blas aşamasına gelince transfer ettiler ikisinde de ama malesef 3. transferde 3. gün koymalarını istiyecem doğal ortam belki daha farklı olur hakkımızda hayırlısı.

hakan beyle (anatolia tüp.) telefonda görüştük. rahim filmi ve histereskopi çektirsek mi diyorduk, gerek görmediğini söyledi. bizde ona güveniyoruz, vazgeçtik. hayırlısı bakalım.
pazartesi lucrini vurmaya başlayacağım. bu sefer eşim değil kendim yapmalıyım çünkü ankaraya eşim benimle gelemeyecek. yaklaşık 12 gün sonra adet göreceğim ve bu adetimden 18 gün sonra da transferim gerçekleşecek inşallah. yani bebişlerime kavuşmama tam 30 gün var. inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar. inşallah hamiş bir şekilde dönerim . hepimiz için her teravih namazımın ardından yürekten
dua ediyorum.inşallah bu mübarek ayda rabbim dualarımızı kabul buyurur...

inşallah canım senin geri sayım başlamış inşallah hamile kalırsın burada paylaşırsın bizleri haberdar et oldumu.

hayırlı olsun canımm:)) hakan beye ve anatolia güven allah yardımcın olsun..

kızlar salı günü 2 donmuş bebişim transfer edildi 3 saat yattım sonra arabamızla uzanır pozisyonda 7 saat yolculukla evime geldim evde genelde uzanıyorum transferden sonra badem ceviz fındık az az yedim birazda acı biber yedim ama galiba bunları yememek gerekiyormuş içime bir kurt düştü sizce bebişlerime birşey olmuşmudur ne olur yardım edin

Hayır canım narkozlu transfer falan yoktu.Biz hasta ilişkilerden Görkem hanımla görüşmüştük en son 3500tl olması için konuşacağını söylemişti.Burdan okuduklarımdan sonra tekrar klinikle görüştük.Görkem Hanımın ayrıldığını fiyatın da o kadar değil 2000tl olduğunu söylediler.Açıkcası çok sevindim ama baştan bize neden o fiyat söylendiği de içime kurt düşürdü.Kliniğe gittiğimizde bununla ilgili görüşmeyi düşünüyoruz.Çünkü eşimle birlikte üzerine basa basa bu fiyatın dondurulmuş için çok olduğunu bizim 1500-2000arası bir şey beklediğimizi söyledik.Görkem hanımda bize aralarında 250tl fark olduğunu söyledi.bende ne söyleyeceklerini merak ediyorum .Bu arada birileri bir şeyler yapmaya çalışacaktı ama Allah fırsat vermedi canım.

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun transfer tarihin belli mi?

Fatmanur teşekkür ederim.Hoşbulduk.Transfer tarihim belli değil.Eylül ayı sonunda adet günümde gidicem inşallah.Hemen başlayacakmı bilemiyorum.Kaç gün sonra transfer ediliyor hiç bilgim yok.Doktorla bunu görüşemedim.Aslında 5 gün önce başlayacaktım tedaviye.Fakat doktorum hafif bir depresyon geçirdiğimi ???? düşünerek erteledi.Hayırlısı olsun artık.

Hosbulduk averacann.Teşekkürler.evet çok sükür şanslıyım sayı konusunda.ama 25 te olsa 1 tanede olsa tutarsa ancak.Sadece dondurulmuşlarla deneme şansım çoğalacak.İnşallah seninde denemen başarılı olur.İnşallah hepimizin.

Fatmanur mrh.Sanırım ben ohss yi yaşadım.Yumurtalıklarım çok hassasmış.Yumurta alımından sonra çok ağrı vardı.Sağ yumurtalım dönmüş.5 saat hastanede yattım.Ama bu duruma rağmen yinede transfer yapıldı.Sonuç negatifti tabi.ohss durumunu ben daha çokburadan okuyarak öğrendim.Bu konuda çok bilgi verilmedi bana.İnşallah sen olmassın.Hakkında hayırlısı olsun.

canım uzanmışsın bende heriki transferimde 3.saat yolculuk yaptım içini ferah tut bebişlerin seninle olsun inş...

yi sağol canım sizler başardınız umarım bende başarırım ve meleklerime kavuşurum

canım öncelikle transferin hayırlı olsun tatlım rahat olmaya çalış canım inşallah güzel haberlerine duyarız.

senin donmuş 2 embiriyon kaçıncı gün embiriyosuydu canım bende tedavi için sırada bekleyenlerdenim.

slm arkadaşalr benimde 1 eylülde tranferm gerçekleşti şimdi beklimekteyim..aral canım nasılsın bi belirti felan varmı bende hiç bi belirti yok aceba çokmu erken daha.2 tane 5.gün emriyosu konuldu..herseyin hayırlısı..

canım uzanmışsın bende heriki transferimde 3.saat yolculuk yaptım içini ferah tut bebişlerin seninle olsun inş...
Şu yolculuk işi kafamı çok karıştırdı benim.Ben de transfer sonrası 3 sa yolculuk yaptım ,bazen oturtum bazen yattım,ama altım ıslaktı,sanırım o zaman düştüler ,tutmadı zaten,2.de 3-4 gün yatmayı sonra 3 sa yola çıkmayı planlıyorum hayırlısı.En zaından kafam rahat olur.

canım çok özür görmemişim iletini ben şu sıralar babamla uğraşıyorum hastane olayları falan pek sık giremedim siteye.benden fazla toplandı ama şu ohss dediğiniz bende olmadı sanırım.detaylı olarak bu ohss nedir bilmiyorum çoğu kadın bundan bahsediyor sanırım sende olmuştun!bu arada smear testi yaptırdım sonucum salı günü çıkacak ama doktor önemli bir şey olmadığını söyledi.test sonucum temiz çıkarsa bursadaki doktorla görüşüp transfer için randevulaşacağız.hayırlısı artık.sen nasılsın?

merhaba
canım elbette haklısın, sadece şansını artırıyor olmanda süper bence.bakalım bende önümüzdeki aya randevu alacağım bu sefer çift embriyo konulacak zatende son embriyolarım Allah bu sefer yüzüme güler inşallah da bu seferkiler tutar.İnşallah seninkilerde başarılı olur.bu arada hastane işini çözmenize sevindim.bu işlemler deli gibi masraf getiriyor zaten birde böyle saçmalıklarla uğraştırıyorlar insanları.

inşallah canım senin geri sayım başlamış inşallah hamile kalırsın burada paylaşırsın bizleri haberdar et oldumu.
AMİNNN tabii ki arkadaşım tüm gelişmeleri paylaşırım. inşallah tutar.rabbim bizi evlat hasretiyle yakma, anne olma şerefine bizi de eriştir. AMİN.

hayırlı olsun canımm:)) hakan beye ve anatolia güven allah yardımcın olsun..
inşallah canım. güveniyoruz. sen biliyor musun merkezi?

hayırlı olsun aral cım. yata yata gelmişsin ya inşallah tutunuyorlardır sana inşallah güzel haberler verirsin bizi habersiz bırakma.

gamzelim senin ki de hayırlı olsun inşallah tutunurlar. canım bence hiç belirti arama rahat ol boşver. benim ilk denememde 7. güne kadar bütün belirtileri görüyordum kendimde 7. gün soğuk sayılabilecek banyo yaptım (nette sıcak yapmayın ve hemen banyo yapmayın diyordu. doktorum da iki gün sonra du alın demişti) banyodan sonra belirtiler kayboldu. bilemiyorum belki de hiç tutunmamışlardı ben kendi kendime buldum o belirtileri. ama transferimden sonra belirti aramayacağım diye söz verdim kendime. sadece onunla elimi karnıma koyup konuşacağım sizi çok seviyorum diyeceğim. opuyorumnanaktan

daha çok erken canım belirti falan arama çoğu insanda belirtide olmuyo bakıyolar hamileler hatta ikiz onun için belirti arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…