Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim ama bak doktorun ne demis cok sevindim doktorun oyle dusunmesine. Insallah senin de benim gb gec gbeliktir benim bebegim iki gun geriden geliyor mesala ondan 9.gun 15mis sonucum meger. tabiiki de olumsuz bir pozitiftense seni cok iyi anliyorum bastan negatifi alalim ama dur bakalim Insallah Allah buyuk belki de senin de benim bebis gb gec tutundu bebegin, Insallah oyledir canim. regle de olmamissin walla heyacanlandir hem doktor hem reglenin gelmemesi hem benim ornegim. hadi yarin da bekle eger regle gelmezse Insallah gelmez bir test daha yaparsin.ne olursa olsun hayirlisiysa olsun canim inan bende kendime aynen boyle dua ettim biliyorum dusuk yapmak ne aci cunku(

evet canım aynen sen gibi düşünüyorum eğer hayırlı sağlıklı olucaksa bebeğim benimle olsun eğer tekrar kürtaj masasına yatıp o acıları yaşıcaksam bu negatife razıyım çokk sağol bana allah razı olsun ki moral verdin bebeğinde seninle sonuna kadar olsun inşallah...olmazda ekimde tekrar deneyeceğim:))sonuna kadar devammmm

canım inan seninle aynı durumdayız bende 3. dondurulmuş deneme için beklemedeyim bende negatif sonucumu 8 gün önce aldım ve şimdi 3. tedaviyi nezaman yapacağımı düşünüyorum 3 tane dondurulmuşum var benim ilk transferlerimde dondurulmuştu ve blast konmuştu 2 side ama olmadı zamanı değilmiş bu denemede 2 tane embiriyo konacak ben kasım ayında olmasını çok istedim ama bayrama denk geliyo bakalım kısmet artık.

canım sen de 3. denemeni yapacasın değilmi kaç tane dondurulmuşun var?
bende ekimde düşündüm ama bakalım bayrama denk gelicek galiba bayramdan sonraya aralığa kaldı sanırım nekadar umutsuz olsamda sabırsızlanıyorum son kalan 3 yarumun 2 sini almak istiyorum bu sefer inşallah onlarda beni ister.

mrb fatmanur canım şuan tam negatif mi bilemiyorum8.gün negatif ti ama öyleyse hemen bu adetin 21.günü tekrar denicem inş..4 adet kalan dondurulmuşum var...bakalım nasip...

canım inşallah hayırlısı olur hakkımızda .benimde 4 embriyo dondurulmuştu geriye 2 tane kaldı inşallah ikiside çözündüğünde durumu iyi olurda çift embriyo transferimi yaşayabilirim.
seninde çift embriyomu transfer olacak!neden kasımı bekliyorsun merak ettim bir de hangi hastanede tedavi oluyorsun ay ne çok sordum dimi,insan kendini anlayan birin bulunca böyle heyecanlanıyor işte!

canım doğru söylüyorsun bizi bizden başka kimse anlayamaz ama nedense bu 2. negatif beni 1. negatif kadar etkilemedi çok çabuk toparlandım zamanı değilmiş demek.
ben ilk transferden sonra histeroskopi oldum ondan sonra 2. denemeyi yaptık peşpeşe olunca hem yorulduk hemde maddi açıdan sarsıldık şimdi 3. tedavi için bir iki ay bekliyeyim maddi manevi toparlanalalım diyoruz ekimde başlamayı planladım ama bayramı unutmuşum ben umut tüp bebekteyim canım sen nerdesin?

mrb fatmanur canım şuan tam negatif mi bilemiyorum8.gün negatif ti ama öyleyse hemen bu adetin 21.günü tekrar denicem inş..4 adet kalan dondurulmuşum var...bakalım nasip...

nezaman tahlil yaptıracaksın canım inşallah pozitiftir 3. gün embiriyosu ve geç döllenme yşanmışsa 8. gün çıkmamış olabilir benim blast embiriyoydu 9. yaptırdım 0.1 çıktı blast olduğu için birdaha test yaptırmadım iğneleri hemen kestim sabah akşam vurunuyordum kist oldu kalçalarımda iğneyi bırktıktan 4 gün sonra regli oldum.

anlıyorum canım haklısın bu yol çooook uzun ve masraflı bir yol insan yaşadıkça anlıyor malesef umarım daha fazla yorulmadan amacımıza ulaşabiliriz.histeroskopide ne çıktı senin,umarım iyi sonuç almışındır.canım ben balıkesirde yaşıyorum bursa acıbademe gidip geliyorum mesafe az olduğu için birde hastane iyi olduğu için tercih ettim.

evet canım bir arkadaşımda istanbul acıbademde yaptırdı ve kontrollere hala acıbademe gidiyor makinaları çok iyiymiş daha 3 ay girmeden cinsiyetini söylediler bebeğin çok ayrıntılıymış makinaları.
histeroskopiden bişey çıkmadı tertemiz video ya çekmişler kendimde izledim tertemiz şükür ama tüplere bakılmışmı bilmiyorum bildiğim kadarıyla tüplerde bi sıvı birikimioluyormuş buda embiriyoyu zehirliyormuş doktorumla görüştüğümde bunuda sorucam baktın mı bakılmıştır heralde valla şimdiden bir araba parası harcadık daha nekadar gidicek bilmiyorum hiçbişey umrumda değil yeterki bebeğim olsun ama ister istemez yıpranıyor insan.

kesinlikle haklısın çok zor çok.bende yolun başındayım daha ama benim şansım acıbademde embriyolarımı dondurmak oldu ve kampanyasından yararlanıcam üçüncü deneme ücretsiz ve çift embriyo olacak benim umarım bu son olur benimde.bu iş çok masraflı umarım seninde emeklerin boşa çıkmaz.

ya çok sevindim inan ne güzel kampanya yapmaları ben her donmuş tedavisi için 1500 tl ödüyorum ilaçları iğne vurunma paraları derken 1750 tl yi buluyor e peş peşe 2 kez yaptırınca napalım bekliyecez biraz kurbandan önce olmasını çok istiyorum ama kısmet bakalım canım ama özel sigorta yaptırmadığıma çok pişmanım bende acıbademde tedavi olmak ve nasip kısmet ederse Rabbim orada doğum yapmayı çok isterdim bakalım hayırlısı.

günaydın canım ben acıbademde sadece transferlerimi tedavimi oluyorum keşke imkan olsada bende doğumu orada yapsam ama orası müthiş pahalı.tüp bebek tedavisine başlarken 3500 ödedik ikinci transfere 1000tl ve aralardada muayne oldum onlarada 140tl aldılar e bilirsin ilaçlarda çok pahalı zaten.bende transferimde negatif sonuç alırsam yeniden tüp bebek tedavisi için beklicem.çok masraf oldu sık sık bursaya gidip gelmekde masraf oluyor.br tek 3.transferimde ücretsiz kampanyaları var ondan yararlanıcam işte.inşallah o tutarda artık üzülmeyiz.inşallah sende maddi manevi kendini bir an önce toplarsında hayırlısı ile başlarsın.

canım sana tutumayışıyla ilgili açıklama yaptılarmı hiç kaçıncı gününde konmuştu embiriyoların kalite durumu nasıldı bak soru sorma sırası bana geçti kaydirigubbakcemile3
benim balst embriyoydu ama 2. kaliteydi sanırım benim merkezimde kaliteyle ilgili açıklama yapmıyorlar iyi açılma gösterdi yok istediğimiz kadar açılmadı bana son transferde embiriyolog transfer edilebilir kalite dedi nedemekse ama anladığım kadarıyla 1. kalite değil bu seferki tedavide embiriyom bir iki gün yaşadı sanırım çünki ilkine nazaran baya bi belirtilerim oldu ateşleniyordum vucudum sıcacık oluyodu derece koyup bakıyoduk 36,5 gayet normal ellerim ayaklarıma ateş basıyordu birde göğüslerim sızladı ilk günler sonra göğüslerimin acısı azalmaya başladı hissettim ama çok umutlandım hatta eşime galiba bu sefer oldu dedim ve inanırmısın kendimi hep hamile gibi hissettim kısmet 3. tedaviden hiç umutlu değilim çünki embiriyolarımda sorun olduğunu düşünüyorum 5 gün yaşayıp sonra ölmeleri 3 er tane çözülüyo transfer edilmeyenler sonra ölüyo var bişey anlamadım.

Lucrin kullanan arkadaşlar : Adetim bu ay 4 gün sürdü,yani erken bitti normalde 6-7 gün sürerdi?Normal mi?Lucrin in bi etkisi var mı acaba ?Sizde de oldu mu böyle bişey?Ne zormuş her şey...

merhaba kızlar.
umarım hepinizin tedavisi hayırlı sonuçlanır. bu topikte paylaşımları olanların çoğunluğu hamile kaldı. bu topik uğurlu topiğim benim. umarım sizlerede uğur getirir. umudunuzu kaybetmeyin yılmayın. moral çok önemli. size tavsiyem o güzel sonucu düşünerek yılmadan devam edin yolunuza...
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. tez zamanda muradınıza erin.

zemuszemus

kızlarrr bilenler bilir benim ilk denememde nisan ayında 10.hf bebeğimi kaybetmiştim ve kürtaj olmuştum (
ve tekrar 20 ağustosta dond.emb..2 emb transferim olmuştu...8.gün bhcg negatifti üzüldüm ama hep rabbim tekrar kürtaj masasına yatırcaksa bu negatif başım gözüm üstüne dedim...ve bugün anatoliadan arayıp bugün test gününüz test yapın dediler ağlayarak idrar testi yaptım ve çıkmadı 8.gün bhcg negatif çıktı dedim..ısrarla tekrar dediler gittim kan verdim 25 dk boşa gitti işten izin almama değmez dedim veeee
bhcg sonucum 85 çıktı bu bir mucizeee rabbim çok büyükhiç bir belirtim yoktu akşam tekrar yaptırdım sonuç 89 çıktı...
yarın tekrar yaptırcam aslında iki transferi kıyaslayınca tamamen tersineydi yani..sakın kendinizde belirti arayıp üzülmeyin ve test gününü bekleyinnn......ALLAHIM SEN.ÇOK BÜYÜKSÜN...

canım çok sevindim inşallah değerin katlana katlana artar böyle şeyler duyunca inan daha çok cesaretleniyorum bende 9. gün yaptırmıştım negatif çıkmıştı ama test günümü birdahakine bende bekliyecem ay çok sevindim canım gözün aydın Rabbim kcağına almak nasip etsin.

Lucrin kullanan arkadaşlar : Adetim bu ay 4 gün sürdü,yani erken bitti normalde 6-7 gün sürerdi?Normal mi?Lucrin in bi etkisi var mı acaba ?Sizde de oldu mu böyle bişey?Ne zormuş her şey...

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin...lucrin den değildir benimde erken olmuştu dr.lucrin erken yada geç getirmez etkilemez demişti..ama stresten olabilir bence..

halay çekesim geldi sevinçten :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…