Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana tutumayışıyla ilgili açıklama yaptılarmı hiç kaçıncı gününde konmuştu embiriyoların kalite durumu nasıldı bak soru sorma sırası bana geçti kaydirigubbakcemile3
benim balst embriyoydu ama 2. kaliteydi sanırım benim merkezimde kaliteyle ilgili açıklama yapmıyorlar iyi açılma gösterdi yok istediğimiz kadar açılmadı bana son transferde embiriyolog transfer edilebilir kalite dedi nedemekse ama anladığım kadarıyla 1. kalite değil bu seferki tedavide embiriyom bir iki gün yaşadı sanırım çünki ilkine nazaran baya bi belirtilerim oldu ateşleniyordum vucudum sıcacık oluyodu derece koyup bakıyoduk 36,5 gayet normal ellerim ayaklarıma ateş basıyordu birde göğüslerim sızladı ilk günler sonra göğüslerimin acısı azalmaya başladı hissettim ama çok umutlandım hatta eşime galiba bu sefer oldu dedim ve inanırmısın kendimi hep hamile gibi hissettim kısmet 3. tedaviden hiç umutlu değilim çünki embiriyolarımda sorun olduğunu düşünüyorum 5 gün yaşayıp sonra ölmeleri 3 er tane çözülüyo transfer edilmeyenler sonra ölüyo var bişey anlamadım.
ya çok sevindim inan ne güzel kampanya yapmaları ben her donmuş tedavisi için 1500 tl ödüyorum ilaçları iğne vurunma paraları derken 1750 tl yi buluyor e peş peşe 2 kez yaptırınca napalım bekliyecez biraz kurbandan önce olmasını çok istiyorum ama kısmet bakalım canım ama özel sigorta yaptırmadığıma çok pişmanım bende acıbademde tedavi olmak ve nasip kısmet ederse Rabbim orada doğum yapmayı çok isterdim bakalım hayırlısı.
canım merhaba bende senin iletini görünce şaşrıdım ama acaba sen direk tüp bebek tedavisimi yaptırıyorsun?yani fatmanur yada ben dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettiriyoruz ve ücreti düşük oluyor.bu arada onun yerine cavap yazmış gibi oldum ama dayanamadım fatmanurcum özürrrrrrr:)))Merhaba Fatmanur dondurulmuş transferine 1500tl ödediğini okuyunca çok şaşırdım açıkçası.Ben bahçeci Kliniğinde tedavi görüyorumilk denemem negatifle sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu.İkinci deneme için 3750tl.Fiyat söylediler.İlaçlar falan hariç kafam karıştı şimdi.Zaten yumurta toplama işlemiyle başlayan ilk tedavinin 4000tl olduğunu söylediler.
Fatmanur Yanlış anlamadıysam Acıbademde tedavi görüyorsun .Hangi Acıbademde tedavi gördüğünü öğrenebilir miyim?Bakırköy Acıbademde tüp bebek ünitesi yok diye biliyorum.
Merhaba Fatmanur dondurulmuş transferine 1500tl ödediğini okuyunca çok şaşırdım açıkçası.Ben bahçeci Kliniğinde tedavi görüyorumilk denemem negatifle sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu.İkinci deneme için 3750tl.Fiyat söylediler.İlaçlar falan hariç kafam karıştı şimdi.Zaten yumurta toplama işlemiyle başlayan ilk tedavinin 4000tl olduğunu söylediler.
Fatmanur Yanlış anlamadıysam Acıbademde tedavi görüyorsun .Hangi Acıbademde tedavi gördüğünü öğrenebilir miyim?Bakırköy Acıbademde tüp bebek ünitesi yok diye biliyorum.
canım merhaba bende senin iletini görünce şaşrıdım ama acaba sen direk tüp bebek tedavisimi yaptırıyorsun?yani fatmanur yada ben dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettiriyoruz ve ücreti düşük oluyor.bu arada onun yerine cavap yazmış gibi oldum ama dayanamadım fatmanurcum özürrrrrrr:)))
allah allah!sende zor bi dönem geçirmişsin,insan umutlanıyor ,yani insan kendini hamile gibi hissetmek artık olsun demek istiyor doğal olarak.belkide psikolojik olarak böyle hissetmiştin yada gerçketen vucudun bir tepkisi idi!
tatlım benim embriyolarım 5.gün embriyosu idi ve doktorum o kadar iyi kailte dediki hatta ikiz bile olur demişti ama olmayınca olmuyor işte!ve daha ilginç bir şey söyleyeyim yani buradaki iletilerin belkide tamamını okudum kimse benim kadar yumurta üregtmedi sanırım rekor bende:))))))43 yumurtam toplanmıştı bunların 10 küsürü döllendi 4 adedini dondurmuştuk,bana biraz bu durum garip gelmişti ama herşey normal olmasına ramen dediğin gibi kısmet belkide üçüncüye!belkide ikimizinde bu dönem hayırlı olacak!inşallah yani!
Sağol CAnım ,bu arada tebrik ederim seni...canım öncelikle hayırlı olsun tedavin...lucrin den değildir benimde erken olmuştu dr.lucrin erken yada geç getirmez etkilemez demişti..ama stresten olabilir bence..
canım merhaba bende senin iletini görünce şaşrıdım ama acaba sen direk tüp bebek tedavisimi yaptırıyorsun?yani fatmanur yada ben dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettiriyoruz ve ücreti düşük oluyor.bu arada onun yerine cavap yazmış gibi oldum ama dayanamadım fatmanurcum özürrrrrrr:)))
canım 30 temmuzun dediği gibi aynı donmuş tedavisi 1500
ben acıbademde değilim canım umuttayım.
canım dondurulmuş tedavisi 1500 tl normal ikinci bir tedavi 5000 tl canım çünki yeniden bütün iğneleri almak gerekiyor zaten hormon iğneleri para tutan dondurulmuş tedavisinde hemen hemen hiç ilaç kullanmıyorsun sadece transfer ücreti 1500 canım.
.
bukim bence dond.emb için 3750 çok baştan tedavi olsan ancak bu fiyat yanii bence iyi düşün nede olsa bu yolda çok para harcıyoruz..bol şans rabbim yardımcın olsun
Cevabın için teşekkür ederim canım ben tüp bebek tedavisine ilk başladım ohss olduğum için donduruldu.5 temmuzda transferim gerçekleşti fakat o da kimyasalla sonuçlandı.Şimdi yine dondurulmuşlarla deneyeceğim ve verdikleri fiyat3750tl dediler.Açıkcası kafam karıştı ama merkezde değiştirmek istemiyorum.Kararsızım.
Merhaba arkadaşlar.Yeni katıldım aranıza.Bende dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim.Benim 46 yumurtam oluştu temmuz ayında.Transferim oldu.Sonuç negatifti.Şu an 25 tane dondurulmuşum var.İnşallah onlarla deneyeceğim.İzmirde tedavi görüyorum.Dondurulmuş tedavisini bende 1 buçuk civarı biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşuruz.