Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım önemli değil çok geçmiş olsun canım baban rahatsızmı umarım önemli bir rahatsızlık değildir Allah şifa versin canım.
benim bir arkadaşımında 40 ın üzerinde yumurtası olmuştu ohss olmamıştı demekki bünyeyle alakalı ozaman çok şaşırmııştım demekki oluyormuş sende olmamışsın çok şükür.

GULSUMAy.canım desteğin ve verdiğin moral içinde çok tşk ederim bende bu gün duş alıcaktım almasam mı ki bende aceba teredütte kaldım

gamzelim canım şükür kavuşturana aklım hep sendeydi transferin ha<yırlı olsun canım inşallah olumlu haberler alacağız ister istemez bendede tedirginlikler oluyor bendede öyle ahım şahım belirti yok daha çok karın şişliği ve gaz var göğüslerim çok az acıyor yani anlıyacağın bende biraz korkuya düştüm belirti yok diye bugün 3. günüm rabbim yüzümüzü güldürsün ve emeklerimizi boşa çıkarmasın

dondurulmuş anneleri belirtileriniz kaçıncı günde başladı neler hissettiniz ne olur cevap yazın benim birde ayaklarım ve ellerim üşüyor gibi çok az karın ağrısı gibi bir ağrı oldu

evet canım şükür kavuşturuna..canım bende de var el ve ayak üşümesi evde hırkayla dolaşıyorum..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım bişey sorucam duş aldınmı..kaçıncı gün alınsa daha iyi olur acba..

canım bugün akşam ılık bir duş almayı düşünüyorum ay inan resmen kirloş oldum bu gün 3.gün ama artık dayanamıyacam sen hangi ilaçları kullanıyorsun göğüslerde bir değişiklik varmı canım birbirimize destek olalım bu süreci birlikte olumlu atlatacağız inşallah

canım ben şu anda coraspirin esrofem tablet elevit vitavin bide her akşam 2 mpül bi kerede progynex iğne kullanıyorum.ben sendne destek alıyorum canım ya nasıl geçiçek bu 10 gün

canım benim çıkmam gerekiyo iğne için dışarı çıkıcam kendine dikket et olurmu..

teşekkürler canım babam iki sene önce aort damar yırtılmasından ameliyat geçirmişti 24 saatten fazla ameliyat geçirince tüm organları durdu yeniden çalıştırıldı,bacağına oksijen gitmediğinden bacağını kaybetti derken çok şükür ki hayatta ve iyi ama işte bir bedeli var hayatta kalmasının böbrekleri ilaçlarla falan fena değil yok çalıştı yok çalışmadı yok su içedi yok vucut suyu atmıyor derken uğraşıyoruz işte ama rutin kontroller falan derken iki senedir hep onunla ilgileniyoruz.aslında doğma büyüme istanbulluyum ben babam annem de öyle.hal böyle olunca ben balıkesirde olunca bir çılgınlık yaptık ve ailemide buraya taşıdım:)).gözümün önünde olmaları anneme daha faydam olması ve babamla ilgilenmem benide rahatlattı.onlar ordayken hep istanbuldaydım buradaki hayatım ile oradaki hayatım karıştı bende böyle bir çare buldum.emekli insanlar sakat bir baba ve sadece onun bakımı ile ilgilenen bir anne için böyle bir çözüm en iyisiydi:)))ayrıca bunlarla uğraşırken ben bebek yapmayı unuttum desem yeridir:)))aklım başıma geldiğinde ise sonuç tüp bebek oldu.neyse çenem düştü benim.dediğin gibi ohss i yaşayan bir çok kadın var ama çok şükür bende öyle bir şey olmadı.bakalım 3. denememde neler olacak.

Merhaba arkadaşlar ben 5 temmuzda transfer olmuştum kimyasal gebelik sonucunda 26 temmuzda adet oldum.Buna göre 26 ağustosta adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.dün evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.Adet olmanın belirtileri de oluyor ama sonuç yok.Acaba benim gibi olan var mı aranızda ya da bu konuda bilgisi olan acaba ilaçların etkisiyle mi böyle oluyor?

olabılır ncnm neden olmasın bı kan testı yaptır ıstersen kesın olsun en azından
benım doktorumda donrurulmuşlarımı hemen tarnsfer etmek ıstemdı kendılığınden olabııomuş yumurtalar uyarıldığı ıcın
senınkıde oyle olmustur sizde kadın faktörümüydi cnm

hemen kan testi yaptır hamile olma olasığın bence yüksek.

canım çok geçmiş olsun kolay şeyler atlatmamışsınız ama bunların mükafatını Rabbim verir inşallah dediğin gibi babacın çok şükür hayatta ben ababamı 14 yaşında kaybettim yanlız otursaydı bi köşede bana baksaydı yeterdi dediğim çok olmuştur ama taktiriilahi.
bakalım embiriyolarımız nasıl çözülecek ben önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye Allah izin verirse.

Umarım öyledir canım pek umudum yok ama pazartesi gününe kadar beklicem.Bende bir sorun yok canım eşimde hareket problemi var.

canim reglen sasabilir bende ikincisinde birhafta gecikti. ama ikinci cizgi niye ciksin ki? Insallah pazartesi test yapip bize mujde getirirsin.

hihoyyyt
arkadaşım hamilesin inşallah. hemen test yaptır bize de müjdeli haberi ver inşallah :)
tedavi aşamasında mıydın? tedavi aşamasında hamile kalan çok inşallah hamilesindir.

canım merhaba bir kaç gündür siteye giremedim yoğunluktan.babacığına Allah rahmet eylesin,nur içindee yatsın.bilmeden üzdüysem seni çok özür,bazen çenem düşüyo benim böyle durumları düşünemiyorum işte!dediğin gibi Allahın taktiri tabiki, bizimde bunlar gelecekmiş başımıza kaderden ötesine geçilmiyor bazen.
Yaaaa ekimdemi başlıcaksın çok sevindim ya,inşallah iyi çözünürler,iki tanemi seninkide?bende adet dönemimi bekliyorum her zamanki gibi gecikmeli gelebilir ekimde olabilir benim transferde.İkimizde aynı dönemde başlıcaz ne güzel.Of sendede vardır heyecan dimi,insan kendini alamıyor heyecandan inan.korkuyorum çok ya yine tutmazsa diye.bide 2.denememde benim 1.embriyo çözünürken kalitesini yitirdi 2.embriyo çözündü o iyi denmişti bana ama tutmadı.şimdi geriye son iki embriyom kaldı ve ikisinden biri yine iyi çözünemicek diye korkuyorum.İkisinide transfer ederler se biraz umudum artacaktı aslında ama ddediğimiz gibi kaderden ötesine bazen geçilemiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…