Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

allah allah!sende zor bi dönem geçirmişsin,insan umutlanıyor ,yani insan kendini hamile gibi hissetmek artık olsun demek istiyor doğal olarak.belkide psikolojik olarak böyle hissetmiştin yada gerçketen vucudun bir tepkisi idi!
tatlım benim embriyolarım 5.gün embriyosu idi ve doktorum o kadar iyi kailte dediki hatta ikiz bile olur demişti ama olmayınca olmuyor işte!ve daha ilginç bir şey söyleyeyim yani buradaki iletilerin belkide tamamını okudum kimse benim kadar yumurta üregtmedi sanırım rekor bende:))))))43 yumurtam toplanmıştı bunların 10 küsürü döllendi 4 adedini dondurmuştuk,bana biraz bu durum garip gelmişti ama herşey normal olmasına ramen dediğin gibi kısmet belkide üçüncüye!belkide ikimizinde bu dönem hayırlı olacak!inşallah yani!

Merhaba Fatmanur dondurulmuş transferine 1500tl ödediğini okuyunca çok şaşırdım açıkçası.Ben bahçeci Kliniğinde tedavi görüyorumilk denemem negatifle sonuçlandı kimyasal gebelik oluştu.İkinci deneme için 3750tl.Fiyat söylediler.İlaçlar falan hariç kafam karıştı şimdi.Zaten yumurta toplama işlemiyle başlayan ilk tedavinin 4000tl olduğunu söylediler.

canım merhaba bende senin iletini görünce şaşrıdım ama acaba sen direk tüp bebek tedavisimi yaptırıyorsun?yani fatmanur yada ben dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettiriyoruz ve ücreti düşük oluyor.bu arada onun yerine cavap yazmış gibi oldum ama dayanamadım fatmanurcum özürrrrrrr:)))

Fatmanur Yanlış anlamadıysam Acıbademde tedavi görüyorsun .Hangi Acıbademde tedavi gördüğünü öğrenebilir miyim?Bakırköy Acıbademde tüp bebek ünitesi yok diye biliyorum.

Fatmanur Yanlış anlamadıysam Acıbademde tedavi görüyorsun .Hangi Acıbademde tedavi gördüğünü öğrenebilir miyim?Bakırköy Acıbademde tüp bebek ünitesi yok diye biliyorum.

canım hatlar baya karıştı galiba:))))ben acıbademdeyyim fakat bursa acıbadem fatmanur istanbulda!

canım dondurulmuş tedavisi 1500 tl normal ikinci bir tedavi 5000 tl canım çünki yeniden bütün iğneleri almak gerekiyor zaten hormon iğneleri para tutan dondurulmuş tedavisinde hemen hemen hiç ilaç kullanmıyorsun sadece transfer ücreti 1500 canım.
.

canım 30 temmuzun dediği gibi aynı donmuş tedavisi 1500

ben acıbademde değilim canım umuttayım.

nedemek güzelim ben yokmuşum sen cvp yazmışsın canım benim

evet canım rekor sende galiba benim 31 yumurtam oldu ve ben ohss oldum baya zor günler atlattım hatırlamak bile istemiyorum 43 yumurtayla sen ohss olmadan atlatabildinmi canım valla ben 2 tedaviden sırf bu yüzden çok korkuyorum.
benimde 10 tane dondurulmuştu 3 tane kaldı bakalım hayırlısı.

Cevabın için teşekkür ederim canım ben tüp bebek tedavisine ilk başladım ohss olduğum için donduruldu.5 temmuzda transferim gerçekleşti fakat o da kimyasalla sonuçlandı.Şimdi yine dondurulmuşlarla deneyeceğim ve verdikleri fiyat3750tl dediler.Açıkcası kafam karıştı ama merkezde değiştirmek istemiyorum.Kararsızım.

canım 30 temmuzun dediği gibi aynı donmuş tedavisi 1500

ben acıbademde değilim canım umuttayım.

Teşekkür ederim canım Umutla bahçeci arasında bu kadar uçurum olmaması lazım bakalım tekrar bir görüşeceğiz biraz saçma geldi banada.

Evet temmuzcum bende açıkcası 1500-2000 arası birşey olur diyordum ama fiyatı duyunca şaşırdım canım.Sen nerde tedavi görüyorsun ?

mrb kızlar normal transfer 3750-4500 arası tuttu benim dondu.emb.1250-1500 ücret...ilaçlar hariç

bukim bence dond.emb için 3750 çok baştan tedavi olsan ancak bu fiyat yanii bence iyi düşün nede olsa bu yolda çok para harcıyoruz..bol şans rabbim yardımcın olsun

bukim bence dond.emb için 3750 çok baştan tedavi olsan ancak bu fiyat yanii bence iyi düşün nede olsa bu yolda çok para harcıyoruz..bol şans rabbim yardımcın olsun

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.En kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

canım benimde seninkisi gibi oldu ohss olduğum için hiç taze embiriyo transferi olamadım ama 3750 tl yi duyunca bende şaşırdım içinde başka şeylerlerdemi var mesela narkozlu transfer falan mı olacak yok sadece donmuş transfer ücreti 3750 tl ise git görüş deki umutta 1500 tl gerekirse umuta transfer olursun zaten biliyorsun düne kadar bahçeçcideki bütün işlemler umutta yapılıyordu zaten embiriyoların da umutta olabilir ama galiba fulyadaki şube de açılmış bildiğim kadarıyla orada da işlemler yapılıyormuş senin transfer fulyada mı olacak (yeni açılan şubede) yoksa umuttamı olacak? sakın 3750 tl verme umutta süleyman beye yaptır.

Merhaba arkadaşlar.Yeni katıldım aranıza.Bende dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim.Benim 46 yumurtam oluştu temmuz ayında.Transferim oldu.Sonuç negatifti.Şu an 25 tane dondurulmuşum var.İnşallah onlarla deneyeceğim.İzmirde tedavi görüyorum.Dondurulmuş tedavisini bende 1 buçuk civarı biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun transfer tarihin belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…