Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ayyy kızlarrr içimi ferahlattınız eşimde çok kızdı zaten erken diye:))şimdiden heveslenmek istemiyrm ama banada pozitif gibi geliyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sonuç bekleyen ve transferi olucak arkadaşlar mutlaka 4444 duasını okusun mutlaka mükafatını alacaklardır:))))

günaydın şeker anne adyları gamzelim senin transferin nerde oluyor sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun ben inanıyorum ikimizde hamile olacaz tranferlerimiş ard arda seninki benden 1 gün sonra

slm canım bende sana ynı şeyleri sorucaktım..benim tranferim 1 eylülde allah izin veririse.seninki 31 agustaotu dimi..bende çok inanıyorum bu kez olucağına inşş.canım ben.15 gün etrofem tablet kulalndım.15.gün kontorle gitim.progesten iğne verdi doktorum eski kullanduğım ilaçlara devam etti dedi.. şimdi her akşam 2 ambül bi kerede yaptırıyorum.sen hangi ilaçları kullanıyosun canım
sana bi sorum daha olucaktı. hormon iğneleri dışında ilk yumurtalar toplağı zmanki ilçalrı dondurulmuşlarda tekrar kullanıyomuyuz

canım ben cuma günü doktora gittim ve rahim kalınlığı 11mm olmuş doktorumda salı günü transfer olur dedi ve 4 gün ruild ve prednol kullan dedi ve günde 1 tane crinone jele başladım crinone sonuç alıncaya kadar kullanılacak estrofem folbiol coraspirin gulukofen ve demir ilacı kullanıyorum bunlarada devam dedi canım bu sefer başaracağız umutlarımız kuzularımız meleklerimiz bizimle olacak ve bizi asla bırakmayacaklar canım kavuşmaya az kaldı çok özledim bebeişlerimi bugün evde bebeklik battaniyemi buldum şans getirsin diye onu yanımda götürecem transfere

Mrb yi2635,transferin hayırlı olsun arkadaşım.Transferden sonra tuvalete mi gittin,yoksa hasta bezi mi kullandın?Bi de kaç dk sonra gittin?

ayy canım benim ya inş o battaniyen yavrunla bebişleinle dolar şöyle ikiz ikiz :)).benimde dün doktorum bakti rahim kalınlığım 13 mm olmuş tu..tranfer günüm çok geç değilmi..ya çok sabırsızlanıyorum bi an önce bebğime kavuşmak için..

slm arkadaşlar transfer olanlar hayırlı olsun diyor ve müjdeli haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorm olacak arkadaşlar allah umutlarımızı,emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah sizleri böyle heyecanlı görmek benide çok umutlandırıyo sayenizde bende ekime bomba gibi hazırlanmış olucam inşallah (ekimde dondurulmuşla yola devam edicemde):1rolleyes:
çok öpüyorumopuyorumnanaktan hepimiz hayırlı haberler verelim inş birbirimize:Saruboceq:
bu arada yasminden haberi olan varmı uğramamış sanki son günlerdebilmiyorumkismile

çok üzgünüm eşimde erken diyor bugün normal adet günümdü ve düzenli adetlerim ama olmadım belirtide yok ondan test yaptırdım aslında transfer sonrası 8.gün dü yinede tekrar bhcg baktırıcam belki bir mucize olur...ümit işteee rabbimden

kızlarr çok kötüyüm bhcg negatiff çıktı( transferim geçen cuma günü olmuştu ...
canım üzücü ve çok yıkıcı bi durum biliyorum ama istersen az sakin olmaya çalış kendini yıpratıp strese girme çünkü bence erken tam 12 gün olduktan sonra ver bakalıım tahlil inşallah birden fırlar değerin hem düşün bak neden transferden 1 hafta ,10 gün sonra tahlil yap demiyorda 12 sonra diyolar öle düşün erken bence 11 değil 13 değil neden 12 diyo dr lardemekki 12 günden sonra netlik kazanıyo lütfen stres yapma biliyosun şuan yüksek moralli olman lazım
inşallah hayırlı haberle gelirsin :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba bende dondurulmuşlarımla 3denememi yapıcam ama çok korkuyorum,yine tutmıcak ve yine hayaller suya düşecek sanki.sizler neler neler yaşıyorsunuz,neler yaptınız transferden sonra,acaba eksik bir şeyler mi vardı bende belkide sizlerde böyle hissttiniz ilk denemelerinizde ya içimde bir şeyler var anlatamıyorum işte!buradakiler anlıyorlar mutlaka!burada herkes transferden sonra iğnelerden ilaçlardan bahsediyor ben sadece tek ilaç kullandım acaba yeterli mi olmadı diye düşünüyorum hep!bana yardım cevaplarınızı yazarmısınız?

Gamzelim ve Aral transferiniz adetin kaçıncı günü,Benimki 21.gün olacak da merak ettim..15.gün olur diye bekliyordum üzüldüm...Bu arada hoşgeldin avarecann...3. denemen hayırlı olur inşallah...Canım 2.den sonra ne kadar ara verdin?

hoşbulduk canım sağol ikinci denememin sonucunu alalı henüz 8 gün oldu negatif!!!!diğer adet dönemimde hemen denemek istiyorum,

canım benimde adetin 21 gününe denk geliyo tranferim üzülem geç olsun güç olmasın inş sağlıklı ve yavaş adımlarla yürümek en güzeli. bende çok üzülmüştüm ama çok az kaldı..

canım benimde adetin 21 gününe denk geliyo tranferim üzülem geç olsun güç olmasın inş sağlıklı ve yavaş adımlarla yürümek en güzeli. bende çok üzülmüştüm ama çok az kaldı..
kızlar günaydın!arı sütünün doğurganlığı arttığını okuyorum sitelerde acaba bize transferde öncesinde sonrasında faydası olur mu?bu konuda neler düşünüyorsunuz?cevaplarınızı bekliyorum!

ya canim bilmiyorum ama kendimden dusunuyorum 9.gun 15ti demmekki sekizinci gun daha yeni besi gecmisti belki de ya da soyle dusunebiliriz 10 falan olsa gercekte kanda illaki cikmiyor olabilir mesala kana daha 9.gun geciyor olabilir. Insallah oyle bir seydir yani cok da umutlandirmak istemem ama sanki yuzde yuz negatif de diyemeyiz.

kizlar dondurulmusta bildigim kadariyla gun cok da onemli degil cunku ilaclarla rahimi kalinlastiriyorlar.benimkini ilaclar kalinlastirmadilar rahim kendisi yapti o zaman onemliydi gun. doktorum oyle anlatmisti.

Sağol Özlem...Ben korktum dr Ramazan Bayramı tatili için beni erteledi dedim..Çünkü önce 11-12 Eylül gibi transfer olur demişti...yani adetimin 15,-16,günü idi ..şimdi adetin 21.gününe denk geliyor...12-16 eylül yokum diyor...Transferi kendim yapmak istiyorum diyor...onun için 1 hafta ileri attı..Hapı da adetin 3.günü değil 5. günü başlatıyor...Kafam karıştı işte....

özlemcim sağoll inan artık sadece adet olmayı bekliyorum ondan da hiççç belirti yok 2 günüm geçti:))dün 15 dk sonuç aldım sonuç negatif dedi hemşire sadece kağıt bile vermedi.. ve bugün doktorum kızdı 8.gün olsa 8.gün test yapın derdik dedi 9.gün yada 10.gün kana karışan geç gebelikse ne yapcaksın dedi..olsunn napalım kısmet tekrar kürtaj yada düşük acısı yaşamaktansa bu negatif başım gözüm üstüne içimde değilmiş derim içimden kopup gitmesinden daha az acım şuan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…