özlemcim sağoll inan artık sadece adet olmayı bekliyorum ondan da hiççç belirti yok 2 günüm geçti:))dün 15 dk sonuç aldım sonuç negatif dedi hemşire sadece kağıt bile vermedi.. ve bugün doktorum kızdı 8.gün olsa 8.gün test yapın derdik dedi 9.gün yada 10.gün kana karışan geç gebelikse ne yapcaksın dedi..olsunn napalım kısmet tekrar kürtaj yada düşük acısı yaşamaktansa bu negatif başım gözüm üstüne içimde değilmiş derim içimden kopup gitmesinden daha az acım şuan ...
canim ama bak doktorun ne demis cok sevindim doktorun oyle dusunmesine. Insallah senin de benim gb gec gbeliktir benim bebegim iki gun geriden geliyor mesala ondan 9.gun 15mis sonucum meger. tabiiki de olumsuz bir pozitiftense seni cok iyi anliyorum bastan negatifi alalim ama dur bakalim Insallah Allah buyuk belki de senin de benim bebis gb gec tutundu bebegin, Insallah oyledir canim. regle de olmamissin walla heyacanlandir hem doktor hem reglenin gelmemesi hem benim ornegim. hadi yarin da bekle eger regle gelmezse Insallah gelmez bir test daha yaparsin.ne olursa olsun hayirlisiysa olsun canim inan bende kendime aynen boyle dua ettim biliyorum dusuk yapmak ne aci cunku(