Haklısın yasmin dediğin gibi en iyisi bayram sonrasına ertelemek,en azından kafam rahat olur.Bu arada benim embriyolarım 4.gün dondurulmuşlar 2 tane pgt de yapılmıştı umarım 2 side sağlıklı bir şekilde çözülürler.
doğru bir karar vermişsin canım ertelemekle.çok iyi anlıyorum seni bir an evvel olsun istiyorsun.inan bende çok sabırsızım,aceleciyim.ama en doğru zamanı beklemek zorundayız.
benimde 2 tane embriyom var 2.gün donduruldular.umarım sağlıklı bi şekilde çözülürler.belkide allah onlara can verecek.orda o günü bekliyorlar.güçlü olmak zorundayız.inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar.sağlıkla kucağımıza alırız.
Mavi mercan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına aldırtsın darısı benim gibi tüm istiyenlerin başına umut oldun bana ne olur canım bende yarın tedaviye başlıyacam bana dua edermisin senin gibi olumlu sonuç almam için özlem 80 canım yarın adetin 2. günü nasipse yarın tedaviye başlıyacam senin hamilelik nasıl gidiyor umarım çok rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım senin tedavin kaç gün sürmüştü kaçıncı günde transfer yapılmıştı
tebrikler canım. rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. hangi mrk de yapıtrmıştın.
merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla yola devam etmek istiyorum acaba bilgisi olan varmı ilk denemeden sonra ne kadar beklemek gerekiyor ben ağustos 5 te transfer oldum bikaç gün önce negatifi gördüm( ekim gibi tekrar denemek istiyorum acaba erkenmi?yani acelemi ediyorumbilmiyorumkismile
allah yardımcımız olsun hepimizin mucizelerini ummadığımız anda göndersin inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmasın:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla yola devam etmek istiyorum acaba bilgisi olan varmı ilk denemeden sonra ne kadar beklemek gerekiyor ben ağustos 5 te transfer oldum bikaç gün önce negatifi gördüm( ekim gibi tekrar denemek istiyorum acaba erkenmi?yani acelemi ediyorumbilmiyorumkismile
allah yardımcımız olsun hepimizin mucizelerini ummadığımız anda göndersin inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmasın:Saruboceq:
beni en çok anlaan kişiler sizler olacaksınız heralde o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.bence en iyi beni benim durumumda olanlar anlar.bende 3 tüp bebek tedavisi gördüm.ikincisinde oldu ama kaybettim.en son dondurulmuşum vardı.onun için ilaç kullandım rahim olgunlaşınca o 1 embriyoyu koydurmaya gittim.transfer günü çözdüreceklerdi.ama aklımda hep çözülecek mi düşüncesi vardı.tam hastaneye vardık.dr. bizimle görüşmek istedi.ben o an korkmaya başladm.acaba bi şey mi oldu diye?ve korktuğum olmuştu çözülürken büyük hasar görmüştü.oysa 1. kaliteydi.ben kendimi tutamadm ve dünden beri kendimde değilim.savaşmaktan yoruldm galiba.belki bugünler geçecek ama denemeler çoğaldıkça daha da çok korkuyorum.size içimi dökmek istedim.umarım sizin için her şey iyi olur.ben biraz talihsizim galiba bakalım hayat daha neler gösterecek