Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah..peki senin sonuç bellimi ??belirtmemişsinde merakettim inşallah alacağım cevap evet hamileyim :lepi: olurbende senin gibi pesetmeyenlerdenim. negatif sonucu alır almaz dondurulmuş için enerken nezaman tedavi olurum diye düşündüm. ve tam iki regl sonra yani negatif sonucu aldığımla beraber 3.reglimde tedavim başladı. aslında çok bir ümidim yoktu ozamanlar ama inan donduurlmuşun tedavisi hem çok kolay hemde daha sağlam. şimdiden hayırlı olsun. inşallah rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese bu mutluluğu taddırır. :Saruboceq:
canım bende ekim gibi düşünyorum ama acaba hormonlar ıvücut atarmı o zamana kadar birde rahim kendine gelmiş olurmu onu merak ediyorum sormadımda dr a. ayrıca bana hasanbey dediki ikinci adetle başlayabilirsin bende senin gibi 3.yle başlıcam birde dediki orda bi ilaç kullanman gerekicek sonra bir günlüğüne gelip transfer olabilirsin dedi açıkcası kafam karıştı muayene etmeden nasıl beni ilaca başaltabilirbilmiyorumkismiletuğba merhaba bak burdada karşılaştık.negatiften sonra ikinci reglide başlayabiliyorsun eğer rahmin,senin psikolojin başlamaya müsaitse tabi.doktorum bana kontrole gelirsin tüm şartlar uygun olursa başlarız dedi ama bayrama denk geldiği için ben 3.regliyi bekleyeceğim.yani ekimde başlayacağım inşallah.
canım inanki çok çok çok fazla üzüldüm kolay şeyler yaşamamışsın senin için önce sağlık ve sabır diliyorum inşallah yüce yaradan en umulmadık ve tez zamanda mucizesiyle sevindirsin seni güldürsün yüzünü canım ne desem boşbeni en çok anlaan kişiler sizler olacaksınız heralde o yüzden sizlerle paylaşmak istedim.bence en iyi beni benim durumumda olanlar anlar.bende 3 tüp bebek tedavisi gördüm.ikincisinde oldu ama kaybettim.en son dondurulmuşum vardı.onun için ilaç kullandım rahim olgunlaşınca o 1 embriyoyu koydurmaya gittim.transfer günü çözdüreceklerdi.ama aklımda hep çözülecek mi düşüncesi vardı.tam hastaneye vardık.dr. bizimle görüşmek istedi.ben o an korkmaya başladm.acaba bi şey mi oldu diye?ve korktuğum olmuştu çözülürken büyük hasar görmüştü.oysa 1. kaliteydi.ben kendimi tutamadm ve dünden beri kendimde değilim.savaşmaktan yoruldm galiba.belki bugünler geçecek ama denemeler çoğaldıkça daha da çok korkuyorum.size içimi dökmek istedim.umarım sizin için her şey iyi olur.ben biraz talihsizim galiba bakalım hayat daha neler gösterecek
aaaa ne güzel haberler bunlar allahım senin gibi sevinenlerden etsin bizleride inşallah tebrik ediyorum gözün aydın olsun canımallah evlatlarını size bağışlasın minik bebeğide hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:merhaba arkadaşlar
sizlere umut olsun diye yazıyorum
bende dondurulmuş embriyo transferı ile ikiz bebeklere hamile kaldım şimdi büyüdüler bile ,2 yaşını doldurdular herşey nasip kısmet yeter ki ALLAH ol desin yeter...o isterse olur...bol dua edin ben olmayan herkese dua ediyorum ....
bir süpriz daha...bu arada 3.bebeğime hamileyim tamamıyle plansız bir hamilelik hatta korunuyordum olmasın dıye çünkü bebeklerim çok küçük ama yaradan hiç istemeden verdi vardır bir hikmeti ÇOK ŞÜKÜR.....
biraz kafanızdan atın bebek düşüncenizi stres hiç yapmayın..ALLAH büyük bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine İNŞALLAH tutar embriyolarınız...
İyi günler arkadaşlar...Ben Kayseride yaptırıyorum,lucrin e başlayalı 10 gün oldu,adetin 3.günü bi Cyclo-Progynova Draje diye bi hapa başlayacağım,sanırım kısa protokol,negatiften sonra 2.kez adet göreceğim ve sonra transferrrr...Gerisi malum...Hayırlısı...canım tedavin hayırlı olsun nerde yaptırıyorsun bende tedavideyim ben estrofem coraspirin ve folbiol içiyorum sen lucrini ne zaman başladın vurulmaya uzun protoklmü senin ki
gulsimay cım canım ben estrofem tablet günde 3 tane coraspirin ve folbiol içiyorum doktora adetin 2. günü gitmiştim şimdi 12.günü yani cumt rahim kalınlığına bakılacak ve ona göre transfer tarihi belirlenecek inşallah bu son olsun rabbim bizler için bizimde göbişlerimiz dolsun sağlıklı bir gebelik geçirelim ve meleklerimize kavuşalım canım senin tedavin başladımı nerde tedavi görüyorsun kaçıncı tedavin sen hangi ilaçları kullanıyorsun
yasmincim seninle burada karşılaşmak istemezdim ama kaderimizde bunları yaşamak varmış ne yapalım hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok
umarım toparlanmışsındır ekim ayına kadar beslenmenle birlikte herşeyine çok dikkat et canım malum ekime hamile olcaz inşallahhh :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
teşekkürler canım umarım herşey yolunda gelişir hepimiz içintuğbacım bende bulunduğum şehirde başladım tedaviye normalde memorialde olmam gerekirken bu tedavi diğeri gibi sürekli kontrol gerektirmediği için ben adetin 2. günü gittim rahim uygunmu kist felan var mı diye baktı doktor bir de adetin 12. günü gidip rahim kalınlığına felan bakılacak ve ben doktorumu arayıp bilgi vericem ona göre tranferden 1 gün önce orda olucam yani 2 kere dra bulunduğum yerde gitmiş olucam onlarda rutin her jinekoloğun bildiği baktığı durumlr o yüzden bu durumu kafana takma
ah yasmin ahh inşallah hayırlısıyla olur ve biter bu defa ikimizde birbirimize müjdeler veririz inşallahh canım yatuğbacığım evet kısmet işte.ilk tedavimizde aynı zamanlara denk gelmişti.ikinciside denk gelecek inşallah bu sefer bizde hamile olarak ayırlzı ordan.hasan bey hastaneye sık sık gelmene gerek kalmayacak demek istemiştir.bildiğim kadarıyla adetin 2.günü kontrole gidiyorsun.bir iki ilaç veriyorlar sanırım.yada kullandımız banttan kullanacağız diye biilyorum.sonrasında 12.gün gibi kontrole gdiyorsun oda rahmin uygun kalınlığa ulaşıp ulaşmadığını görmek için.yani istersen sen adet olduğun gün doktorla bir görüş.yada uzaktan geleceğin için adet olmaya bir iki gün kala görüş.gel derse ona göre hareket edersin.