Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Mavi mercan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına aldırtsın darısı benim gibi tüm istiyenlerin başına umut oldun bana ne olur canım bende yarın tedaviye başlıyacam bana dua edermisin senin gibi olumlu sonuç almam için özlem 80 canım yarın adetin 2. günü nasipse yarın tedaviye başlıyacam senin hamilelik nasıl gidiyor umarım çok rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım senin tedavin kaç gün sürmüştü kaçıncı günde transfer yapılmıştı

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısnız.geçen ay bende negatif sonuç aldım bu ay dondurulmuşlarımla.tedaviya başladım bu gün 6.günüm estrofem tablet ve vitamin kullanıyorum.eğer nasip olursa 18 gün tranfer yapılıcak.lüyfen benim içinde dua edermisinizz

gamzelim canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı uğurlu olsun umarım bebişine kavuşursun tedavinin sonucunda umarım bu tedavilerimiz ve bu topik bize uğurlu gelir ve hepimiz hamile kalırız

Mavi mercan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına aldırtsın darısı benim gibi tüm istiyenlerin başına umut oldun bana ne olur canım bende yarın tedaviye başlıyacam bana dua edermisin senin gibi olumlu sonuç almam için özlem 80 canım yarın adetin 2. günü nasipse yarın tedaviye başlıyacam senin hamilelik nasıl gidiyor umarım çok rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım senin tedavin kaç gün sürmüştü kaçıncı günde transfer yapılmıştı

canim hayirli olsun tedavin darisi basina olsun Insallah, yarin ilk kontrolum var cok heyacanliyim.
burda gun denmiyor yumurtlamadan sonra iki ya da ucuncu gun deniyor benim iki gun sonra yapildi transferim 16.gune denk geldi.

özlemim inşallah ilk kontrolün sorunsuz ve güzel geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana ve hayata ve hayırla sağlıkla gelir dünyanıza canaım kontrol sonrası yaz bize neler olduğunu bende o günleri görebilecekmiyim acaba bazen sanki o günler hiç gelmiyecekmiş gibi geliyor umarım bu düşüncemde yanılıyorumdur

özlemim inşallah ilk kontrolün sorunsuz ve güzel geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana ve hayata ve hayırla sağlıkla gelir dünyanıza canaım kontrol sonrası yaz bize neler olduğunu bende o günleri görebilecekmiyim acaba bazen sanki o günler hiç gelmiyecekmiş gibi geliyor umarım bu düşüncemde yanılıyorumdur

amin canim. anliyorum neden oyle hissediyorsun dusun hamileyim birkac saat sonra kontrolum var bana hala o gunler cok uzak geliyor. hepimiz hissettik bunlari ve bunlari hissederken bircok arkadasimiz bir bakmislar anne olmuslar. Insallah bizde olacagiz :nazar:

inşallah canım allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetinne hepimize bu güzel annelik duygusunu yaşatır

gamzelim canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı uğurlu olsun umarım bebişine kavuşursun tedavinin sonucunda umarım bu tedavilerimiz ve bu topik bize uğurlu gelir ve hepimiz hamile kalırız

inş canım inş bu topik hepimize uğur getirir inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..

Arkadaşlar merhaba;

İlk denememde taze embriyo ile negatif sonuç aldığımız denememizin ardından; dondurulmuşlarla yolumuza devam ettik.

Çok umudum yoktu, hem tek embriyo hem de donurulmuş ollunca çok heveslenemedim, iki embriyolu trasnferimi olmak için ikinci demeyi yapmak zorunda olduğumdan 3. ay trasnferimizi yapırdık veeeee 5. gün Embriyosu sonuç pozitif :) Haftaya kontrolümüz var.

Rabbim bu hamileliği sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ama, taze yada dondurulmuş hiç fark etmiyor, Rabbim verecekse veriyor.

tebrikler canım. rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. hangi mrk de yapıtrmıştın.

Kızlar, bende yanlız tüp bebek yoluyla hamile kalabiliyorum. Tüp bebek ikizlerim vardı erken doğumla kaybettim. Geçen ayda dondurulmuş embriyo denedim fakat olmadı malesef. Önümüzdeki ay canlı emberiyo ile tekrara denemeyi düşünüyorum. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

Dondurulmuşlar ile ilgili hep merak etmiştim sonuçlar nasıl oluyor diye. Ama öğrendimki nasip kısmet işi bu işler. Ama Allahım herkeze hayırlı olanı nasip etsin.

eburcu canım ne diyeceğimi bilemiyorum bebeklerini kaybın çok zor bir durum rabbim sana ve eşine saır ve dayanma gücü versin iki meleğin şimdi cennette eminim ki onlar sana 2 melek daha göndericektir rabbim en kısa sürede bu güzel duyguyu terkrar yaşatsın sizlere umarım bu sefer sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun bebişlerin canım benimde bu gün adetimin 2. günü tedavime yeni başladım umarım bu son olur ve bende anne olabilirim sende ve tüm istiyenlerde

mrb arkadaşlar.daha önce bu topiğe yazmıştım.bende kısmetse ekim ayında dondurlmuşlarla başlamayı düşünüyorum.ikinci denemem olacak.inşallah hepimiz bu sefer güzel haberi alırız.

inşallah canım bu topik hepimize uğur getirecek ve bizlerde 2011anneleri olucaz inşallah

Benimde dondurulmuşlarla transferim olacaktı ama bu ay kısmet olmadı ertelendi Eylül ayında denemeyi düşünüyorum aslında birkaç gün içinde adet olucam tekrar başlamak istiyorum ama o zaman transfer bayrama denk gelir ihtimali ile eylüle bırakayım .Acaba tedavinin uzatılma şansı varmıdır yani bu adet döneminde başlasam eylüle bırakmasam???

sweetwtchy tedavinin uzatılma ihtimali derken tam olarak anlamadım ben.ama bildiğim kadarıyla adetin 17-18.günleri transfer yapılıyor.aslında senin yumurtalama gününe bağlı.bu süreyi uzatabilecklerini sanmam.ama eylül ayında vakit olarak daha uygun olacaksan acele etme derim.bende eylülde düşünüyordum ama adetim bayrama denk geliyor.o yüzden ekime erteledim.çünkü yetişti yetişmedi stresi yaşamak istemedim.sende her açıdan ne zaman rahat olacaksan o zaman başla derim.aklımıza takılan hiç birşey olmasınki o süreci rahat geçirelim.
birde kızlar sizin embriyolarınız kaçıncı gün dondurldu ve çözüldükten sonra kaçıncı gün tarnsfer yapılacak bilginiz varmı.yani çözüldüğü gün hemen transfermi yapılıyor.

Haklısın yasmin dediğin gibi en iyisi bayram sonrasına ertelemek,en azından kafam rahat olur.Bu arada benim embriyolarım 4.gün dondurulmuşlar 2 tane pgt de yapılmıştı umarım 2 side sağlıklı bir şekilde çözülürler.

X