Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

özlemcimmm süper bir haber bu inşallah sonuna kadar yüzün güler bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun benim dondurulmuşlarla transferim olmuştu.şuanda dünyalar tatlısı 6 aylık ikizlerim var.
yüce rabbim hiç kimseyi bu güzel duydudan mahrum etmesin.

özlemciğim tebrik ederim. çok çok sevindim. hihoyyyt :teytey: inşallah gelecek yıl nisanda bebişlerimiz kucağımızda olur. bi de embriyolarına güvenmiyordum utandırdılar annelerini. kaydirigubbakcemile3 başka bi topikte test yapmayacağını yazmışsın valla süper bir karar hayatım ben yaptım deli oldum. 10. gün çift çizgi kabak gibi çıkmasına karşın 12. gün 41 dediler ben ağladım sızladım. gene kimyasal diye sonra yok ya dedim bu çizgilerle 41 olmaz dedi. aynı gün başka yerde yaptırdım. sonuç 250 çıktı iki gün sonra yaptım 2500 civarı bi şey şok oldum bir kaç saat sonra başka yerde yaptırdım 800 küsür bir küfür savurdum bi daha da test felan yapmadım. transfer sonrası gibi kendime dikkat ettim. keseyi de gördüm çok şükür. cumaya kalp atışları inşallah. darısı isteyen herkesin başına.

aaaaaaaa hic boylesini duymamistim, canim neyseki akil etmis ve yaptirmissin, cok sevindim darisi basima olsun, yalniz rahimde zaman zaman cok ciddi sizilar hissediyorum. normal diye dusunuyorum ama Insallah oyledir. Masallah canim Insallah gobuslerimizi beaber buyutur saglikla yavrularimiza kavusuruz.

canım ben artık kan tahlillerine bile güvenmiyorum. neyse o ağrılar çok normal. adetinden 8-10 gün geçince bıçak gibi kesiliyor. ben de çok korkuyordum o ağrılardan. vücudumuz adet olmak için çaba harcıyor galiba :mymeka: sonrasında kesiliyor. moralini sakın bozma canım. rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi

çok ilginç gerçekten bir yere bağlı kalmamakla iyi etmişsin ama değer böyle farklı çıkabiliyor mu!!!

benimde tutmadı ama içimde öyle tuhaf hisler varki...
acaba diyorum testte mi bir yanlışlık var ya da test sonuçları mı karıştı(çok düşük ihtimal:bbo:), ama acaba demekten alamıyorum kendimi. düşüncelerimin etkisiyle rüyamda bir bebek krem renkli bir sepetin içinden elini uzatıyor ancak yalnızca elini görebiliyorum. anne yardım et kurtar beni diyor...
valla psikolojim mi bozuluyor bilemiyorum. ama eşimi arayıp gelirken test almasını sölicem deli olduğumu düşünmez değil mi? sempatiksalakcinni

şuan d. kontrol hapımı kullanıyorum iki kutu kullanacağım sonra tekrar donmuşlarımla deneyeceğiz... kafam karışık -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuşlar la yola devem etmeyi düşünüyorum bu sayfadakiller sizler bana umut oldunuz ben dondurulumuşlara fazla güvenmiyordum bu sayfadaki güzel haberler sayesinde umudum oldu umdum oldunuz benim dondurulmuşlar blast e4mbiryoydu sizce nasıl olur 2. gün embiryoları daha şanslı demişsiniz bu durum da ben şanssızmı oluyorum ayrıca memorialde dondurulmuş transfer ücreti hakkında bilginiz varmı

canim 2.gun embroyosu sadece daha kolay cozulur diye dusunuyor doktorlar. az hucreli diye ama cozulunce de blast transfer yapmayi tercih ediyorlar.. ama tabiiki de cok az kisinin 2.gun embroyosu var ya ucuncu gun ya da seninki gb blast ve boyle hamile kaldi burdaki herkes. yani nerdeyse 2.gun embroyosu dondurulan bir ornek hatirliyorum burda.oyle sansi cok etkileyen bir sey olsaydi bizler hamile kalamazdik. belirliyici bir sey degil o derece. ayrica blast oldugunda dondurulmali diyen doktorlar da var. ama inan istedildigi zaman dondurulsun sans soyle degisiyor boyle degisior gb bir durum kesinlikle yok. mesala ucungu gundu benimkisi ve cozulunce hucre kaybetti yariyariya cozuldugu gun transfer edildi ve rahimde o hucreler tekrardan yenilediki kendini hamile kaldim. Insallah darisi basina cok kolay bir tedavi oyle rahattki hem vucudun hem aklin daha rahat oluyor. Insallah senin de guzel haberini alicagiz.

özlemcim çok sağol canım gebeliğin hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah hamilelerin duası kabul olur sende bizlere dua et inşallah bizlerde anne oluruz

ay canim edeyim etmem mi, biliyorum ben de hep dua istedim arkadaslardan, Insallah kabul olur duamiz. cok tesekkur ederim, Insallah canim.

özlemcim dondurulan 2.gün embriyosu benimkiydi.beni hatırlıyorsun sanırım.dediğin gibi tamamen kısmet işi.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah umutla bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.

özlemcim hayırlı olsun darısı bizlerin başına
amin canim, hep guzel haberlerinizi alalim Insallah.cok tesekkur ederim.

yasemincim evet. galiba ikisi ucu besi olmuyor bunun vakti geldiyse oluyor. Insallah hepimizin vakti gelmistir canim.

Arkadaşlar merhaba;

İlk denememde taze embriyo ile negatif sonuç aldığımız denememizin ardından; dondurulmuşlarla yolumuza devam ettik.

Çok umudum yoktu, hem tek embriyo hem de donurulmuş ollunca çok heveslenemedim, iki embriyolu trasnferimi olmak için ikinci demeyi yapmak zorunda olduğumdan 3. ay trasnferimizi yapırdık veeeee 5. gün Embriyosu sonuç pozitif :) Haftaya kontrolümüz var.

Rabbim bu hamileliği sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ama, taze yada dondurulmuş hiç fark etmiyor, Rabbim verecekse veriyor.

tebrik ederim mavi mercan,
herşey yolunda gider inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…