kizlar 11.gun sonucum 88 cikti, haa biraz daha yuksek olabilirdi donmuslarda ama yine de umutluyum olduguna dair Masallah. Allah hayirlisiyla saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah.
özlemciğim tebrik ederim. çok çok sevindim. hihoyyyt :teytey: inşallah gelecek yıl nisanda bebişlerimiz kucağımızda olur. bi de embriyolarına güvenmiyordum utandırdılar annelerini. kaydirigubbakcemile3 başka bi topikte test yapmayacağını yazmışsın valla süper bir karar hayatım ben yaptım deli oldum. 10. gün çift çizgi kabak gibi çıkmasına karşın 12. gün 41 dediler ben ağladım sızladım. gene kimyasal diye sonra yok ya dedim bu çizgilerle 41 olmaz dedi. aynı gün başka yerde yaptırdım. sonuç 250 çıktı iki gün sonra yaptım 2500 civarı bi şey şok oldum bir kaç saat sonra başka yerde yaptırdım 800 küsür bir küfür savurdum bi daha da test felan yapmadım. transfer sonrası gibi kendime dikkat ettim. keseyi de gördüm çok şükür. cumaya kalp atışları inşallah. darısı isteyen herkesin başına.
aaaaaaaa hic boylesini duymamistim, canim neyseki akil etmis ve yaptirmissin, cok sevindim darisi basima olsun, yalniz rahimde zaman zaman cok ciddi sizilar hissediyorum. normal diye dusunuyorum ama Insallah oyledir. Masallah canim Insallah gobuslerimizi beaber buyutur saglikla yavrularimiza kavusuruz.
özlemciğim tebrik ederim. çok çok sevindim. hihoyyyt :teytey: inşallah gelecek yıl nisanda bebişlerimiz kucağımızda olur. bi de embriyolarına güvenmiyordum utandırdılar annelerini. kaydirigubbakcemile3 başka bi topikte test yapmayacağını yazmışsın valla süper bir karar hayatım ben yaptım deli oldum. 10. gün çift çizgi kabak gibi çıkmasına karşın 12. gün 41 dediler ben ağladım sızladım. gene kimyasal diye sonra yok ya dedim bu çizgilerle 41 olmaz dedi. aynı gün başka yerde yaptırdım. sonuç 250 çıktı iki gün sonra yaptım 2500 civarı bi şey şok oldum bir kaç saat sonra başka yerde yaptırdım 800 küsür bir küfür savurdum bi daha da test felan yapmadım. transfer sonrası gibi kendime dikkat ettim. keseyi de gördüm çok şükür. cumaya kalp atışları inşallah. darısı isteyen herkesin başına.
merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuşlar la yola devem etmeyi düşünüyorum bu sayfadakiller sizler bana umut oldunuz ben dondurulumuşlara fazla güvenmiyordum bu sayfadaki güzel haberler sayesinde umudum oldu umdum oldunuz benim dondurulmuşlar blast e4mbiryoydu sizce nasıl olur 2. gün embiryoları daha şanslı demişsiniz bu durum da ben şanssızmı oluyorum ayrıca memorialde dondurulmuş transfer ücreti hakkında bilginiz varmı
ay canim edeyim etmem mi, biliyorum ben de hep dua istedim arkadaslardan, Insallah kabul olur duamiz. cok tesekkur ederim, Insallah canim.
amin canim, hep guzel haberlerinizi alalim Insallah.cok tesekkur ederim.özlemcim hayırlı olsun darısı bizlerin başına
özlemcim dondurulan 2.gün embriyosu benimkiydi.beni hatırlıyorsun sanırım.dediğin gibi tamamen kısmet işi.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah umutla bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
Arkadaşlar merhaba;
İlk denememde taze embriyo ile negatif sonuç aldığımız denememizin ardından; dondurulmuşlarla yolumuza devam ettik.
Çok umudum yoktu, hem tek embriyo hem de donurulmuş ollunca çok heveslenemedim, iki embriyolu trasnferimi olmak için ikinci demeyi yapmak zorunda olduğumdan 3. ay trasnferimizi yapırdık veeeee 5. gün Embriyosu sonuç pozitif :) Haftaya kontrolümüz var.
Rabbim bu hamileliği sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ama, taze yada dondurulmuş hiç fark etmiyor, Rabbim verecekse veriyor.