Mavi mercan çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağına aldırtsın darısı benim gibi tüm istiyenlerin başına umut oldun bana ne olur canım bende yarın tedaviye başlıyacam bana dua edermisin senin gibi olumlu sonuç almam için özlem 80 canım yarın adetin 2. günü nasipse yarın tedaviye başlıyacam senin hamilelik nasıl gidiyor umarım çok rahat bir gebelik geçirip sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım senin tedavin kaç gün sürmüştü kaçıncı günde transfer yapılmıştı
özlemim inşallah ilk kontrolün sorunsuz ve güzel geçer bebeğin sımsıkı tutunur sana ve hayata ve hayırla sağlıkla gelir dünyanıza canaım kontrol sonrası yaz bize neler olduğunu bende o günleri görebilecekmiyim acaba bazen sanki o günler hiç gelmiyecekmiş gibi geliyor umarım bu düşüncemde yanılıyorumdur
gamzelim canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı uğurlu olsun umarım bebişine kavuşursun tedavinin sonucunda umarım bu tedavilerimiz ve bu topik bize uğurlu gelir ve hepimiz hamile kalırız
Arkadaşlar merhaba;
İlk denememde taze embriyo ile negatif sonuç aldığımız denememizin ardından; dondurulmuşlarla yolumuza devam ettik.
Çok umudum yoktu, hem tek embriyo hem de donurulmuş ollunca çok heveslenemedim, iki embriyolu trasnferimi olmak için ikinci demeyi yapmak zorunda olduğumdan 3. ay trasnferimizi yapırdık veeeee 5. gün Embriyosu sonuç pozitif :) Haftaya kontrolümüz var.
Rabbim bu hamileliği sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ama, taze yada dondurulmuş hiç fark etmiyor, Rabbim verecekse veriyor.