Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim benim ne demek, cok sagol. Allah bebisine en kolay dogumla en saglikla sekilde kavustursun
evet fransada da hatta ikinci gun dondurmak istiyorlar hucre sayisi azken. degisiyor yerine ve doktoruna gore.

canım öncelikte umutta donmuş tedavisi 1500 tl daha düşük yaptırırsan bana haber ver tatlım çünki bende yaptıracam.

tabiki denemelisin önümüzdeki ay tekrar transfer olabilirsin çok basit bi tedavi elinde embiriyon varken değerlendir veren Rabbim sonuçta.

tabiki denemelisin önümüzdeki ay tekrar transfer olabilirsin çok basit bi tedavi elinde embiriyon varken değerlendir veren Rabbim sonuçta.

Sağol cnm sorun olmaz di mi ? Transferleri kaçıncı gün yapıyorlar hiç bilgim yok ? :1no2:

merhaba canım benimde hakan bey doktorum. ilk denemem iki gün önce negatif olduğunu öğrenerek sonuçlandı. dondurulmuşlarla yola devam dedik. sen de dondurulmuşlarınla ne zaman yaptırıyorsun transferini. hangi ilaçları kullanıyorsun protokol nasıl işledi bana bilgi verebilir misin.

Sağol cnm sorun olmaz di mi ? Transferleri kaçıncı gün yapıyorlar hiç bilgim yok ? :1no2:

canım reglinin ilk günü bir hapa başlıyorsun yaklaşık 16 ile 19. günleri arasında transfer yapıyorlar senin embiriyomu çözdürüp beklemeden transfer ederler balst olduğu için.

arkadaşlar embriyolar çözdürüldükten kaç saat sonra transfer ediliyor? hangi ilaçlar kullanılıyor?
rabbim yardımcımız olsun...

biz ilkinde 3750 transfer, 850 ilaçlar, 500 embriyo dondurma parası verdik.
şimdi dondurma-çözdürmeden 1200 istediler 200 de ilaçlar tutuyor...
inşallah bu sefer tutacak arabamızı satmıştık beyaz atım diyordum ona... ama hiç önemli değil evi de satarız yeter ki olsun ama inşallah bu sefer olacak çok inanıyorum.

gülsümcüm öncelikle geçmiş olsun hAYIRLISI..BENİM SONUcum pozitif çıktı fakat 10 hf sürdü...3 ay önce kürtaj oldum şimdi dondurulmuşlara başladım protokol herkeze aynıymış ben aslında eşimde sperm azlığı olduğu için ilaçsız protokol istedim kabul etmediler
aynen 1.uygulama gibi lucrin kullanıyorum suan 9.iğnemi yaptım daha sonra bugün yarın adet olucam clylon diye tabletim ona başlıcam hepsi hepsi.1 ay diyelim...hakan hocaya güvenim sonsuz inşallah yüzümüz güler..kaç tane dondurulmuşun var??

evet canım banada 1200 dediler 200 ilaçlar 100 de narkoz için vericem ben transferde daha öncede narkoz aldım kesinlikle yine istiyorum...bizde çok sıkıntı içinde 2.denemeyi yapıyoruz para pul gözümde değil yeterki bir yavrumuz olsun inşallah hepimizin...araştırdınmı hakan hoca nasılmış bu konuda ben internetten bişey bulamadım da normal transferde iyi ama dondurulmuşda bana %45 şans verdi biraz fazla değilmi abartıyormu acaba demeden yapamıyorum.. diğerindede %55 şans vermişti allaha emanetiz işte bütün umudum 16 ağustos sonrasında...

ayyy tupbaby canım bu topiktede bulusmak varmıs senınle:) benımde bır tane blast embrıyom donduruldu:) sen hangı merkezdeydın canım ya . ınsallah umut tup dersın :) ne zaman koydurmayı dusunuyorsun kaymaklı dondurmanı:)

=)) eee napalım hayatım oturup üzülmek yok yola devaaaaaaaaam opuyorumnanaktan
Cnm ben Memorial hastanesindeyim orada deneyeceğim.
Benimde blast embriyom var 1 tane ama kalitesi orta kalite seninkinin kalitesi belli mi cnm ?
Senin için dua edeceğim bu dondurulmuşun senin için önemini biliyorum inş bu ssefer olacak tatlım...
Vallahi ben en yakın zamanda başlamak istiyorum eşim sana kalmış diyor ne zaman kendinii hazır hissedersen deneriz dedi...Önce hastaneyle görüşmek istiyorum dönüş yapmadılar henüz.
Sen sonucunu hastaneye gönderdin mi ? Aradılar mı ?

yok daha aramadım. pazartesı arıcam bende. sorucam bakalım kaç ay ara vermemız lazım, fiyatı nekadar. hakkımızda hayırlısı olsun arkadasım. test sonucundan sonra hıncımı ev temızlığınden aldım :) les gıbı olmus ev e kaç gundur yatıyoruz normal tabı. şimdide belim ağrıyor bı turlu reglı sökemedim. o gun kanama olmustu ya, sonra durdu hala sökemedi ama bu sabah başlıyor galiba tam sökmeye.

Ahahah bende işten çıktım ewe gittim temizliğe verdim kendimi sırnaşık şey
Çok pis olmuş ev bu akşam yine devam edeceğim :))
Ben hastaneyle görüşürsem sana haber veririm :)) Of bende kararsızım ne zaman denesem konusunda bu sıcaklar beni çok bunaltıyor.
Eylül gibi mi denesem bir yandan da hemen denemek istiyorum mafoldumben
Hayatım siz durumunuzu araştırdınız mı yani tutması konusunda ne diyor doktorlar. Eski tedaviyelerin hakkında doktorun nededi cnm bana biraz anlatır mısın ? Eğer sıkılmazsan opuyorumnanaktan

benımde olmadı herhalde kızlar karnım ındı cokda ser degıldı bu 4.du olmadı bugun bıraktılar benı soguk soguk terde dokmeye basladım

benımde olmadı herhalde kızlar karnım ındı cokda ser degıldı bu 4.du olmadı bugun bıraktılar benı soguk soguk terde dokmeye basladım

kaçıncı gunundesın canım ya. sende bızım gıbı hemen umıtsızlığe kapılıyorsun . hele bı dur da.

canım dr larda kalıtelı embrıyonun tutunamaması hakkında bısey bılmıyorlarkı. orda ilahi güç var işte rabbım ol dıyecek. offff dolayısıyla ulun beyde bısey dıyemıyor. bakalım pazartesı yanına gıtmeyı dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…