Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

rabbim ol dicek ve olacak moralını bozma neler okuduk bu forumda boşver keyfine bak canımmm

özlemcim transferin inşallah yüzünü güldürür moralini hiç bozma bende wc gitmiştim hemen ama oldu hamile kaldım...sonra kendi kendine okadar dikkate rağmen kalbi durdu işte.....

ben de her yerde transferinle ilgili birşey bulabilir miyim diye araştırıyordum canım. öncelikle geçmiş olsun. lütfen moralini bozma, eğer hücre kaybı transfere engel bir durum olsa transferi iptal ederlerdi. demek ki bu kayıp şansı düşürüyor olsa bile sıfırlamıyor. sonrasında tuvalete gitmişsin. insanlar normal yolla hamile kalırken yatıyorlar mı sanki canım ya. annen yattı mı sanıyorsun, buna takılma lütfen. Rabbim Ol dediyse, zamanı geldiyse olacak. sen olmuş gibi davran, umutsuz olma lütfen. haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

sagolun kizlar siz yine de transferden sonra yatin cunku normal gebelik tuplerde gerceklesip 5 gun sonra rahme iniyor ve balst sekilde iniyorlar transferlerde ise tupte olmasi gereken embroyolar rahme konuyor o yuzden 15 dakika en az yatin hep derler.
dediginiz gb imkansiz degil hucre kaybim oldu diye sansim dustu ama belki de gelismeye devam ediyorlardir embroyolarim icimde sadece cok hevesli degilim ne yazikki ne yapalim kismet.eger sizde de hucre kaybi olursa morel bozmayin bir iki hucre kaybi zaten cok normalmis bende yuzde elli birinde yuzde elliden fazla digerinde kayip yasandi diye sans dusuyor. yaa dusunun var olan hucreler yok oluyor ne kadar enterasan bir sey basima gelene kadar hic duymamistim:))
destekleriniz icin cok tesekkur ederim.

hayir canim iki ben turkiyede degilim.
gerci embroyolarim kusura bakmasinlar ama ikisini toplasan bir embro etmez:))

Ozlem belki tutunacak bebegin;-)) Allahin isi bu kendini uzme lutfen.

Ben kac kez soyledim burda bizi asla yatirmiyorlar diye. Transfer bitti mi hadi kalk eve diyorlar. Gercekten oyle 5 dak bile yatmak yok. Ben her iki transferden sonra bes dak icinde tuvaletteydim. Benim embryolar cozulunce de belirli bir kayip olusmustu ama cok sukur birisi tutundu. Simdi bir kizim olacak ins Allahin izniyle. Sakin olmaz tutunmaz gozuyle bakma sen istemezsen moralsizz olursan daha zor olur tutunmasi. Zaten tutunma koyduklari gibi gerceklesmiyor sen de cok iyi bilirsin. BEklemek zor zaten daha da zorlastirma kendi kendine. hakkinizda hayirlisi olsun...

adaegceim eylulde Insallah bebegine kavusursun hatta Insallah dogal hamile kalirsin bu ay.

canım benim Allah razı olsun, inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz burdan. doğal yolla hamile kalamam gibi çünkü hadi herşey yolunda olsa bile bütün bu hormonlar ve stres dengemi bozdu sanırım cinsel istek had safhada düşüktü geçen hafta ve yumurtlama haftası da geçen haftaydı sanırım takip bile etmedim doğrusu....

eylül de denemeyi düşünüyoruz ama bakalım kısmet olacak mı :)

kızlar aranızda fragmın ıgnesı kullanan varmı benım canımı cok acıtıyor ve derıme sokmayada zorlanıyorum bu normalmı kullanan varsa sızınde canınız acıyomu

canim sagol ne guzel morel veriyorsun Insallah biri tutunur hayirlisi olsun. ama yazdiklarin morel oldu cok sagol. bebisineeeeeee kocaman Masallahhhhhhh

canim takip etmeyince hamile kalmak daha kolay inan bana. olmaz olmaz deme bak ben de tup bebek yaptiriyorumm ama 15 ay once hic ummadigim ay dogal hamile kalmistim. 3. ayda kaybettim kismet degildi o ayri ama dogal da olabilir.

hayir canim iki ben turkiyede degilim.
gerci embroyolarim kusura bakmasinlar ama ikisini toplasan bir embro etmez:))

tatlım niye öyle diyorsun bak duyuyor bebişlerin seni....allahım yardımcın olsun inşallah hepimiz bu yolda mutlu olalım inşallah...bende bugün 8.lucrini yapıcam az kaldı adetimi bekliyorum(

haklısın özlemcim işte ama ne bileyim kaçırdık geçen haftayı :) kısmetimizde ne varsa olacak bakalım göreceğiz :)

arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...benim bir sorum olucak 3.gün dondurulmuş embiryolarım çözülünce 5.gün transfer edilebilirmi okuduklarıma göre blast embiryoda şans daha fazla bir bilginiz varmı..
özlemcim dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyoruz...

canim eger embroyon coksa hic dusunme besinci gune git ama sadece iki uc tane ise kesinlikle besinci gune gitme. cunku labratuvar ortaminda gelisimini durduran embro anne rahminde yasiyabilir. ama riskleri goze alicak kadar embroyon varsa kesinlikle besinci gun daha iyi. benim bildiklerim bunlar arkadaslar da dusuncesini yazar.

selam kızlar

memeriyol has. raparsuz ve raporlu ne kadara cıktı size bana bi bilgi verirmisiniz cok teşekkürler

kızlar bugun benden beyaz akıntı geldı sızce ıyımı kotumu bugun 5.gunum transfer gununu saymazsam

kızlar merhaba. dondurulmus konusunda hıc bır bılgım yok. sızlere bır kac sorum olacak. cevaplarsanız sevınırımkaydirigubbakcemile5
3 basarısız tup denemem var ve sadece 1 tane dondurulmuş embrıyom var. ve ılk defa dondurulmus denicez.
- benımkı 6. gun donduruldu kızlar, duyduğum kadarıyla embrıyolar çözülünce bazıları ilerleme kaydedemiyormus. şimdi benımkı zaten 6. gun blast. olarak dondurulduğundan bu risk varmı acaba, bu dedikleri sadece 3. gun dondurulanlara soylenenmı?
- ve umut tüp bebekte transfer yaptıranlar dondurulmuş transferı ıcın nekadar ödediniz?
- birde bu tedavı için hangi ilaçlar kullanılıyor?

kızlar bugun benden beyaz akıntı geldı sızce ıyımı kotumu bugun 5.gunum transfer gununu saymazsam
canim bugunler yerlesme kanamasi oluyor insanlarin akintinin gelmesi Insallah guzel bir isarettir diye dusundum o yuzden. Insallah canim.

patricia guzelim kan testi sonucun var sanirim bugun Insallah kanama regle kanamasi degildir de guzel haberi alirsin.
canim benim bildigim dondurulmuslarda en guzeli 2. gun dondurulanlardi ama gecen gun ya 2.gun ya da blast diye okudum bir yerde yani ya cok az hucreliyken ya da cok hucreliyken yaziyordu. bir tane diye uzulme saglikli cozulurse zaten normal embro kadar sansi olucak ki seninki blastmis bir de. tedavisi cok kolay ya bant ya da hap genelde igne falan olmuyor. bazi merkezler ise normal tup bebekteki gb lucrinle baskiliyor hormonlari bir yandan da hap vererek rahimi kalinlastiriyor. bende baskilanmadi normal yumurtladim rahim de kendi kendine her ay dogal oldugu gb kalinlasti. doktorum hepsi ayni basarida bu tedavilerin demisti. Insallah gerek kalmaz ama eger negatifse bu ay bekleyip diger ay hemen dondurulmusunu deneyebilirsin.

hımmm anladım özlemcim. evet kan testimi bekliyorum su anda. ama şimdiden kabullendım olmadığını yani eğer sonuc gercekten negatifse, önceden yapılan idrar testlerinde negatifi görmek sonuca hazırlıyor ınsanı.evet canım 1 tane blast dondurulmusum var. insallah sağlıklı çözülür çünkü birdaha denemeyeceğimizi söylüyor eşim. son şansım dıyebilirim yani. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım. ne yapalım yeterki eşimde bende sağlık olsun. bir şekilde çocuksuz gecirebiliriz ömrümüzü yeterki sağlığımız yerinde olsun. hepinize bol şanşlar arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…