- 28 Aralık 2009
- 340
- 0
kizlar transferim oldu ama haberlerim hic guzel degil, iki embromda cozulurken hucre kaybetmis yani soyleki 6;7 hucreli dondurulan embroyolar cozulduklerinde 3 hucre kalmislar bazen oluyormus boyle embroyolog yine de gelisebilirler dedi ama morellerimiz bozuldu. transfer sonrasi da direk uc dort dakka sonra wcyegittim tutamadim dahafazla sonra donup yattim ama kalkmis oldum bir kere( benim isim cok buyuk bir mucizeye kaldi umarim sizler guzel haber verirsiniz.
kizlar transferim oldu ama haberlerim hic guzel degil, iki embromda cozulurken hucre kaybetmis yani soyleki 6;7 hucreli dondurulan embroyolar cozulduklerinde 3 hucre kalmislar bazen oluyormus boyle embroyolog yine de gelisebilirler dedi ama morellerimiz bozuldu. transfer sonrasi da direk uc dort dakka sonra wcyegittim tutamadim dahafazla sonra donup yattim ama kalkmis oldum bir kere( benim isim cok buyuk bir mucizeye kaldi umarim sizler guzel haber verirsiniz.
adaegceim eylulde Insallah bebegine kavusursun hatta Insallah dogal hamile kalirsin bu ay.
Ozlem belki tutunacak bebegin;-)) Allahin isi bu kendini uzme lutfen.
Ben kac kez soyledim burda bizi asla yatirmiyorlar diye. Transfer bitti mi hadi kalk eve diyorlar. Gercekten oyle 5 dak bile yatmak yok. Ben her iki transferden sonra bes dak icinde tuvaletteydim. Benim embryolar cozulunce de belirli bir kayip olusmustu ama cok sukur birisi tutundu. Simdi bir kizim olacak ins Allahin izniyle. Sakin olmaz tutunmaz gozuyle bakma sen istemezsen moralsizz olursan daha zor olur tutunmasi. Zaten tutunma koyduklari gibi gerceklesmiyor sen de cok iyi bilirsin. BEklemek zor zaten daha da zorlastirma kendi kendine. hakkinizda hayirlisi olsun...
canim takip etmeyince hamile kalmak daha kolay inan bana. olmaz olmaz deme bak ben de tup bebek yaptiriyorumm ama 15 ay once hic ummadigim ay dogal hamile kalmistim. 3. ayda kaybettim kismet degildi o ayri ama dogal da olabilir.canım benim Allah razı olsun, inşallah hepimiz güzel haberler verebiliriz burdan. doğal yolla hamile kalamam gibi çünkü hadi herşey yolunda olsa bile bütün bu hormonlar ve stres dengemi bozdu sanırım cinsel istek had safhada düşüktü geçen hafta ve yumurtlama haftası da geçen haftaydı sanırım takip bile etmedim doğrusu....
eylül de denemeyi düşünüyoruz ama bakalım kısmet olacak mı :)
hayir canim iki ben turkiyede degilim.
gerci embroyolarim kusura bakmasinlar ama ikisini toplasan bir embro etmez:))
arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...benim bir sorum olucak 3.gün dondurulmuş embiryolarım çözülünce 5.gün transfer edilebilirmi okuduklarıma göre blast embiryoda şans daha fazla bir bilginiz varmı..
özlemcim dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyoruz...
canim bugunler yerlesme kanamasi oluyor insanlarin akintinin gelmesi Insallah guzel bir isarettir diye dusundum o yuzden. Insallah canim.kızlar bugun benden beyaz akıntı geldı sızce ıyımı kotumu bugun 5.gunum transfer gununu saymazsam
patricia guzelim kan testi sonucun var sanirim bugun Insallah kanama regle kanamasi degildir de guzel haberi alirsin.kızlar merhaba. dondurulmus konusunda hıc bır bılgım yok. sızlere bır kac sorum olacak. cevaplarsanız sevınırımkaydirigubbakcemile5
3 basarısız tup denemem var ve sadece 1 tane dondurulmuş embrıyom var. ve ılk defa dondurulmus denicez.
- benımkı 6. gun donduruldu kızlar, duyduğum kadarıyla embrıyolar çözülünce bazıları ilerleme kaydedemiyormus. şimdi benımkı zaten 6. gun blast. olarak dondurulduğundan bu risk varmı acaba, bu dedikleri sadece 3. gun dondurulanlara soylenenmı?
- ve umut tüp bebekte transfer yaptıranlar dondurulmuş transferı ıcın nekadar ödediniz?
- birde bu tedavı için hangi ilaçlar kullanılıyor?