- 7 Nisan 2010
- 483
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dr larda kalıtelı embrıyonun tutunamaması hakkında bısey bılmıyorlarkı. orda ilahi güç var işte rabbım ol dıyecek. offff dolayısıyla ulun beyde bısey dıyemıyor. bakalım pazartesı yanına gıtmeyı dusunuyorum.
Cnm doktorum aradı beni konuştuk haftaya cumartesi dah adetaylı konuşmak için gideceğiz. Tabii ben dondurulmuşu ne zaman deneyebilirim diye sordum bilmiyorumkismile önümüzdeki ay dedi. Ama benimkinin kalitesi 3bb orta kalite olduğu için kalitesi çok iyi değil dedim sen gel hepsini konuşuruz dedi. Bakalım cnm hemen olursa denerim ben sositososito
canim 3bb dedigin ne demek oluyor burda bize boyle seyler ayrintili denmiyor da ogrenmek icin sordum kendi embroyolarimla ilgili anlamaya calisiyorum.
doktorun denenmeye deger gorudugu icin dondurmustur tatlim, biz illa cok iyi olsun embryolarimiz istiyoruz tabii ama doktorlar demek oyle de hamilelik dogum gordukleri icin sans veriyorlar.
canim yani fragmantasyon mu oluyor hucre tam iyi mi gorunmuyor anlamadim( bu arada iyiki bize burda boyle rakam vermiyorlar bence biraz morel bozucu bir sey iyi orta densin yeter:))sen bakma ne derlerse desin Rabbim can veridkten sonra sayi rakam onemli degil gonlunuu ferah tut*;
özlemcim merhaba canım senin test tarihin haftaya haftasonumu
zaman çabucak geçsin ya biran önce öğrenelim ben sabırsızlanmaya başladım bile Allahım sana sabır versin beklemek zor.
ama sevineceğimizi düşünüyorum çok ağladık artık gülme zamanıdır.
ay canim Insallah, dunden beri biraz belirti basladi ama cok kuvvetli degil yalniz mayistada tam bugunler bunu diyordum kimyyasal cikmisti Insallah yine kimyasal gebelik olmaz bilmiyorum temmuzcum ama bir adim daha pozitifim yine de cok kaptirmayayim dedim;
sen ne zamana kadar tatilde olacaksin?
canim belki de soguk soguk terleri tutunduklari icin dokuyorsun dur bakalim morel bozucak gunler degil. ben hucre kaybetmis embroyolarim icin bile az da olsa acaba olur mu diyorum. ne gun test yapticaksin?
özlemcim umudu hıc elden bırakmıcaz canım. bak ben regl olduğum halde ve kan testım negatıf cıktığı halde acaba gercekten negatıfmı dıye dusunuyorum. hanı benımkı bıraz piskopatlık sempatiksalakcinni, ama sen olumlu ol canım. rabbım istesin yeterki(amin)
patricia aynı durumdayız kendi duygularımı okuyunca tek değilmişim dedim bende regl oldum kan testim negatif olmasına rağmen belki de tutmuştur bi yanlışlık olmuştur testi tekrarlasam mı diye düşünmeden edemiyorum. mide bulantılarım var ama üşüttüm ondan biliyorum işte umut dünyası ikinci denememi 2 ay sonra ank. antolya da dondurulmuşlarımla deneyeceğim. bakalım nasip kısmet....