kızlar merhaba. dondurulmus konusunda hıc bır bılgım yok. sızlere bır kac sorum olacak. cevaplarsanız sevınırımkaydirigubbakcemile5
3 basarısız tup denemem var ve sadece 1 tane dondurulmuş embrıyom var. ve ılk defa dondurulmus denicez.
- benımkı 6. gun donduruldu kızlar, duyduğum kadarıyla embrıyolar çözülünce bazıları ilerleme kaydedemiyormus. şimdi benımkı zaten 6. gun blast. olarak dondurulduğundan bu risk varmı acaba, bu dedikleri sadece 3. gun dondurulanlara soylenenmı?
- ve umut tüp bebekte transfer yaptıranlar dondurulmuş transferı ıcın nekadar ödediniz?
- birde bu tedavı için hangi ilaçlar kullanılıyor?
arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz...benim bir sorum olucak 3.gün dondurulmuş embiryolarım çözülünce 5.gün transfer edilebilirmi okuduklarıma göre blast embiryoda şans daha fazla bir bilginiz varmı..
özlemcim dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyoruz...
Kızlar negatif sonucumu daha yeni aldım :))
Hemen dondurulmuş embriyomu düşünüyorum yalnız benim 5. gün 1 tane orta kalite embriyom var sizce bununla şansımı deneyeyim mi? Yoksa sil baştan mı başlasam cevap yazarsanız sevinirim a.s.
Hemen dondurulmuş embriyomu düşünüyorum yalnız benim 5. gün 1 tane orta kalite embriyom var sizce bununla şansımı deneyeyim mi? Yoksa sil baştan mı başlasam cevap yazarsanız sevinirim a.s.
ayy çok sağolun kızlar içime su serptiniz 6 tane embiryom var 3.gün dondurulmuştu.
en düşüğü 7 hücreli ben hemşiremi arayıp 5.gün transfer istiyorum dedim ama biz 3.gün transfer yapıyoruz dedi şimdi arayıp ısrar edicem ...allahım yüzümü güldürür inşallah...
yi2635 yalnız her tüp bebek merkezinde laboratuvar koşulları aynı değil. Laboratuvar koşullarının çok iyi olması gerekiyor 5. güne gidilebilmesi için. O yüzden dikkatli ol, Allah korusun embiryolarını kaybedebilirsin sonra.
aslinda arkadaslar dusununki her embro bir canli ve hepsine yasama sansi vermeliyiz bence hepsini denemek lazim. hic dondurulumus diye negatif bakmayin cozulunce durumlari iyiyse nerdeyse normal embroyoyla ayni sansi veriyorlar.
kesinlikle asil soru bu kizlar gittiginiz merkezin labratuvar kosullari formlarda herkes doktordan konusuyor fransiz formlarinda ise labratuvarlardan konusuyor. yani labratuvariniz besinci gune israrla hayir diyorsa onlarin lab sartlarina gore bir bildikleri vardir.
angelcim benim embroyolarimin yari hcureleri gitti cozulmede yok oldu, 7 hucreden 3 hucreye dustu mesala? hic duydunmu bunu, gorunumu iyi dediler ama neye igradigimi sasirdim hcureler yok oldu denince( intde yariya yariya hucre yok olursa sans azaliyor yaziyor. turkce sitelerde hicbir sey yazmiyor. bir iki hucre yok olmasi normalmis ama benim iki embroyomda da yari yariya yok oldu, ikisi de transfer edildi isin ilginci ikisi de 3 hucreye dustu (
canım sen yinede moralini yüksek tut. sonuçta transferini iptal edicek bir durum değildiki transfer yapıldı. belkide transferden sonra ortamını çok sevecekler ve yeniden bölünmeye başlayıp gelişimini devam ettiriyordur. rabbim ol derse öylede olur. önemli olan sen moralini bozupta olacağı varsada olmamasını sağlama. moral çok önemli. inşallah emeklerin boşa çıkmaz olumlu sonuç alırsın... tezamanda müjdeli haberini duyarım inşallah.