Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kizlar test gunum cumartesi ama ben niyeti bozdum dondurulmusta oysaki erken test yapilmamali derler degil mi? yanlis mi hatirliyorum? ama ben persembeye ancak dayanirim:))) carsamba 9.gun bile dusunuyorum:)))

merhaba,
Benim de adetim bu ay gelmedi. 1 hafta geçti, test yaptım negatif. Havalardan mı acaba? Bi de benim haziranda kürtajım olmuştu. O mu denge mi bozdu bilmiyorum. 1 haftadır kahverengi akıntımda var ama ne gelen var ne giden. Bu gün doktora gideceğim. Böyle bir şey yaşayan var mı?

gecen sene kurtajdan sonra bende de olmustu cok normal. hem gec gelmesi hem de lekelenme gelmesi ama madem doktora gideceksin bence enfeksion testine baksin; oldugundan degil de kurtaj sonrasi iyidir bakilmasi ondan gitmisken iste bence.

kizlar aranizda transferden sonra en erken test yaptiran var mi kacinci gun en erken cikar sizce?

kizlar aranizda transferden sonra en erken test yaptiran var mi kacinci gun en erken cikar sizce?

canım ilk bebeğimde dondurulmuş emb.değildi ve 6.gün az bir ikici çizgi 7.gün yine aynı ve bhcg 64 çıkmıştı uçmuştum havalarda geri kalan günlerde düzenli yükselmişti kese vardı kalbi pıt pıt atıyordu....10 hafta herşey süperdi sonra bebeğim veda ettibana((

allahım inşallah bu defa yüzümüzü güldürür bugün adetimin ikinci günü cyclo diye bir tablete başladım geri sayım artık son 14-15 günüm...beklemek çok zor...

özlemcim öncelikle geçmiş olsun birdaha allah yaşatmasın bende nisan da kürtaj oldum 20 nisanda kürtaj oldum 30 mayıs ta adetim geldi..sonra 29 hziran ve sonra 2 ağustos dr.göre çok iyi ve normal ama kürtaj sonrası düzen bozulabilirmiş..

canim biliyorum cok aci, bende 12 haftanin icinde kaybetmistim( Allah bir daha hicbirimize gostermesin bir yil gecti hala kendime gelemedim(
Insallah bebislerimiz sImsIkI sarilir hayata bu sefer kollarimiza almak nasip olur.Insallah.

canim biliyorum cok aci, bende 12 haftanin icinde kaybetmistim( Allah bir daha hicbirimize gostermesin bir yil gecti hala kendime gelemedim(
Insallah bebislerimiz sImsIkI sarilir hayata bu sefer kollarimiza almak nasip olur.Insallah.

inşallah canım inşallah...benimde az kaldı geri sayıyorum artık...

canım benim 5.gün blast.emb.du ve transferin 9.günü idrarda çok silik ikinci çizgiyi gördüm. kanda 12.günde kesin çıkar. inşallah iyi haberlerini alırım.

merhaba arkadaşlar.benim ilk tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı.daha doğrusu test günüm yarın ama ben 9.gün kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.2 tane dondurulmuş embriyom var.bana 2.gün transferi yapılmıştı.tedavi gördüğüm merkezin genel prosedürü bu.çoğunlukla 2.gün transfer ediyorlar.donmuş embriyolarda büyük bir ihtimalle 2.gün donturulmuştur.şimdi ben bu embriyolar çözülürken kalitesi değişirmi yada canlılığını yitirebilirmi o konuda tereddütlüyüm.zaten 2 tane.sizlerde sanıırım dondurulmuşlarla devam ediyorsunuz tedaviye.inşallah sonuç bekleyen arkadaşların hepsi bu sefer güzel haberler alırlar.allah hepimizin gönlüne göre versin.

icin rahat olsun aksine donmuslara en iyi cozulmede cevao veren 2.gun embroyolari ne kadar az hucre donsurulsa o kadar cok basari artiyor dondurulmuslarda buna eminim canim.

kizlar 11.gun sonucum 88 cikti, haa biraz daha yuksek olabilirdi donmuslarda ama yine de umutluyum olduguna dair Masallah. Allah hayirlisiyla saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah.

kizlar 11.gun sonucum 88 cikti, haa biraz daha yuksek olabilirdi donmuslarda ama yine de umutluyum olduguna dair Masallah. Allah hayirlisiyla saglikla kucagima almayi da nasip eder Insallah.

özleeeeeemmmm çoook ama çooook sevindim canım benim yaaa. ne kadar harika bir haber bu, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)))))) bak hücre kaybetmiş olsa da senin minişler eksiği kapatmışlar içerde. maşallah sana, darısı benim başıma olsun inşallah. ben de ekim gibi deneyeceğim donmuşlarla kısmetse.

çok teşekkür ederim özlem içimi rahatlattın.sonucunada çok sevindim.inşallah bebeğin sımsıkı tutunur hayırlısyla kucağına alırsın.11.gün için çok iyi bir değer bence.yarın 100 ü geçmiş olur.böyle güzel haberler bizlerede moral oluyor.

canlarim sagolun Insallah devami da gelir inanin doktor bana yuzde on sans vermisti embrom hucre kaybetti die hemde iki embroyoya. tekine yuzde bes sans olur yani. ama benim icin bu kdar sans azdi. ona ragmen oluyorsa lutfen donmuslara cok guvenin. iciniz rahat tedavinizi olun ve sonuc bekleyin.

özlemcim doktorun bu söylediklerine rağmen tutunduysa seni 9 ay boyuncada bırakmayacaktır.demekki çok güçlü bir bebek olacak.9 ay sonra sağlıkla kucağında olur inşallah canım.
seninde sanırım 2.gün ve 2 tane embriyo transfer edildi.benimde öyle olacak gibi gözüküyo.çözülürken hücre kaybediyorlar ama dimi.bu biraz canımı sıkıyo.elbette allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok.sen en iyi örneksin şuanda bize.
birdedonmuşlarla deneyince tedavi ne zaman başlıyor ve ne kadar sürüyor kızlar.çlai olarak neler kullanılıyor.benim hiç bilgim yok bu konuda.

canim benim ucuncu gun embrosuydu hucre kaybedenler, hucre kaybetmemeleri icin ikinci gun embrosunu dondurmayi tercih ediyorlar yani sen en sansli gruptasin. avrupada ikinci gun transferi olmasi konusundaki israrin tek mantigi da bu zaten boylelikle kalanlar saglikli donduruluyor. ve nerdeyse her embro sans verilmis oluyor.
tedavi de cok kolay rahim kalinligin hazir olucak yumurtalamadan iki gun sonra transfer oluyor. rahi duvari zaten dogal siklusta denenirse kendi kendine kalinlasiyor bazen de hapla destek oluyor. bir de tum hormonlari baskilayip ostrojen hapiyla rahim kalinlasiyor benimki dogal siklustu.

özlemcim sevindim bu yazdıklarına hayırlıs artık.inşallah bu güzel sonucu bizlerde alırız.transferden sonra neler yaptın.ben çalışıyorum ilk tedavi için izin almıştım.ama ikincisi için transferden sonra fazla izin alma şansım olmayacak.sanırım 3 yada 4.gün işe başlamak zorunda kalabilirim.
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamileleik :) hayırlısyla en kısa zamanda keseyi görür bebeğinin kalp atışınıda duyarsın inşallah canım.

Özlemcim tebrik ederim.Maşallah diyelim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…