arkadaşlar mrb anatolia ile konuştum bu ayın 21.de tedaviye başlıyorum :))lucrin i sordum dr.biz dondurulmuşlarda ve normal transferde kullanmayı uygun görüyoruz dedi.yarın pıhtılaşma tahlillerim var inş sonucu alırım 21.temmuza kadar hepinize sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar ve tedaviler diliyorum...
Insallah harika bir sonucla ve gonlundeki cinsiyetle gel tatlim, her sey gonlunce olsun.
bende bir iki gune regle olcagim ve donmus tedavisine baslayacagiz Insallah.
Slm
2010 Haziran ayında 2. tüp bebek denmem de başarısızlıkla sonuçlandı.
2 tane dondurulmuş embriyom var, 2-3 adet döneminden sonra transferi düşünüyorum ama beni neler bekliyo bilmiyorum. Donmuş embriyolar bazen sağlıklı çözülmeyebiliyormuş, çok endişeliyim nereden başlayacağımı bilmiyorum,
slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.[/QUO
hayırlısı olur inşaallah pozitiftir yarın burdan güzel haberlerini okuruz...
arkadaşlar hepinize hepimize bol şanslar allah yardımcımız olsun..bugün doktorum pıhtılaşma testi için 2 veya daha fazla düşük yapmam gerektiğini söylediyani yaptıramıyorum çok uzun bir süreçmiş ve sonuç pek faydalı olmuyormuş 17 temmuzda lucrine start veriyorum sil baştan tekrar ...öyle zor geldi ki bebeğimin kalbinin durduğu haberini aldığım o odada tekrar bugün oturup dr.konuşmak (
slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.[/QUO
inşallah senin için büyük gün bugündür.pozitif haberi bekliyoruz
canim Insallah mujdeyle gelirsin bizlere, su mubarek gunde Rabbim yuzunu guldursun Insallah.slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.
canim ben bir dusuk yaptim devlet odesin diye 3 dusuk sarti var ama cebinden parayla yaptiracaksan hic dusuk yapmadan da yaptiran cok kisi var tup bebek surecinde.arkadaşlar hepinize hepimize bol şanslar allah yardımcımız olsun..bugün doktorum pıhtılaşma testi için 2 veya daha fazla düşük yapmam gerektiğini söylediyani yaptıramıyorum çok uzun bir süreçmiş ve sonuç pek faydalı olmuyormuş 17 temmuzda lucrine start veriyorum sil baştan tekrar ...öyle zor geldi ki bebeğimin kalbinin durduğu haberini aldığım o odada tekrar bugün oturup dr.konuşmak (
arkadaşım içim içime sığmadı yazını görünce ben ilk bebeğimi normal yollarla oldu kalbi geç attı kürtaj oldum ikinci bebeğimi mikro enjeksiyon kalp atımı olmadı yine kürtaj oldum tabi Allahın taktiri ama bebeklerimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim ege ünv gidip genetik bölümünden testlerimi yaptırdım ve kanda pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendik üçüncü denemede iğne oldum ama bebeğim tutunmadı maalesef sana naçizane tavsiyem bu testleri yaptırmadan yola çıkma kaç düşüğün var bilmiyorum ama testi yaptıracağın yerde 3 düşüğüm var de sende yazılı bişey isteme gibi bi lüksü yok kimsenin onlar için basit ama bizim için maddi ve manevi yorucu bi süreç bu süreci önlem alarak geçirirsen eğer bence çok daha az kayıp olur ünv hastanelerinde sonuç çok uzun sürede çıkabiliyo ama özelde bence mutlaka yaptır Rabbim yardımcın oldunarkadaşlar hepinize hepimize bol şanslar allah yardımcımız olsun..bugün doktorum pıhtılaşma testi için 2 veya daha fazla düşük yapmam gerektiğini söylediyani yaptıramıyorum çok uzun bir süreçmiş ve sonuç pek faydalı olmuyormuş 17 temmuzda lucrine start veriyorum sil baştan tekrar ...öyle zor geldi ki bebeğimin kalbinin durduğu haberini aldığım o odada tekrar bugün oturup dr.konuşmak (