Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Arkadaşlar bugün transferimin 4 üncü günü geriye kaldı 13 günüm.Çok sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah mutlu sona ulaştırır.

amin canim Insallah. 17.gun mu istediler sonucu bence 13,14te yaptirt tatlim kaydirigubbakcemile2 ve Insallahhhhhhh pozitif diye mujdeni getir bize :emir_bebek:
ben de regle oldum kizlar haftaya kontrolum var Allah yardimcimiz olsun.

shefikaa sonucumuz negatif çıktı.hayırlısı olsun bakalım.üzülmüyorum.Rabbimde gelen gelmeyen herşey kabulumüz. bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun...[/QUOTE .!.:
canım çok üzüldüm...
hayırlısı olsun ne yapalım demekki daha zamanı var diye düşüneceğiz...

bukim ne yaptin tatlim sonuca daha var mi?
kizlar cumaya kontorolum her sey yolunda giderse Allah nasip ederse diger cumada transferim var icim kipir kipir oldu birden:KK66:

forum aşırı yoğunluk yüzünden çöktü sanırım baya kullanıcısı var ve birçok kişi fotoğraf paylaşıyor bide yeni bir ekran falan denediler bi ara beceremediler galiba.

forum aşırı yoğunluk yüzünden çöktü sanırım baya kullanıcısı var ve birçok kişi fotoğraf paylaşıyor bide yeni bir ekran falan denediler bi ara beceremediler galiba.

aynen öyle canım. aslında dokunmasalar biz iyiydik:)
sen hangi aşamadaydın canım.

kizlar ben tedaviye basladim Allah yardimcim olsun cozulmez diye embroyolar cok korkuyorum. rahim duvarim kalinlasmis transfere hazir simdi ovulasyon olmasini bekliyoruz sanirim persembe catlatma ignemle baslar ovulasyon pazartesi en gec sali trasnfer var gozukuyor.sizler ne durumdasiniz?

özlemcim mrb hayırlı olsun inşallah kaç gün sürdü tedavin??bende yarın lucrin e başlıyorum ama bana çatlatma iğnesi yapılmayacak cyclo ve lucrin var sadece hepimizin ayrı tedavisi ben çok heyecanlıyım:KK43:(

Bütün yazılarımız gitmiş:KK43:( anatolia da dondurulmuş embiryo ile hamile kalan varmııııııı???

kizlar ben tedaviye basladim Allah yardimcim olsun cozulmez diye embroyolar cok korkuyorum. rahim duvarim kalinlasmis transfere hazir simdi ovulasyon olmasini bekliyoruz sanirim persembe catlatma ignemle baslar ovulasyon pazartesi en gec sali trasnfer var gozukuyor.sizler ne durumdasiniz?

ozlemmmmmmmmmm ay çok heyecanlı :)
sen yazdıkca ben heyecanlandım. Benim de cumartesi kontrolüm, herşey yolunda giderse haftaya perşembe cuma olur demişlerdi :)

kızlar kontrolden geldim.hersey gusel dedi dr um persembe kontrol cuma da transferim var inş.ben uzun sürer die korkuyordum ama kısa sürdü tedavi.gecen salı başlamıştık.progestan fitil verdi.iğnesinide verdi kalçadan.tetra die bi ilacım var.estrofeme devam :)

aynen öyle canım. aslında dokunmasalar biz iyiydik:)
sen hangi aşamadaydın canım.
ben beklemedeyim canım transfer tarihim tam belli değil ama 1 2 ay içinde olacak Allah izin verirse.
sakın minik bebişlerin güçlü olacaklar ve gayet güzel çözünecekler embiriyom az diye endişelenme sana gerekli olan bir tane sadece iki tane de fazladan var buna çok şükür onlarda sağlıklı olacaklar en hayırlısı bu hayat sınavını geçecek.
ozlemmmmmmmmmm ay çok heyecanlı :)
sen yazdıkca ben heyecanlandım. Benim de cumartesi kontrolüm, herşey yolunda giderse haftaya perşembe cuma olur demişlerdi :)
bende ikiniz yazdıkça heyecanlanıyorum desem öyle dua ediyorum ki inşallah Rabbim Yaradanım bizim için de Yaratsın hayırlı bir evlat.
kızlar kontrolden geldim.hersey gusel dedi dr um persembe kontrol cuma da transferim var inş.ben uzun sürer die korkuyordum ama kısa sürdü tedavi.gecen salı başlamıştık.progestan fitil verdi.iğnesinide verdi kalçadan.tetra die bi ilacım var.estrofeme devam :)
sanada şimdiden hayırlı olsun şimdi peşpeşe 3 tane dondurulmuş transferleri var inşallah doğumlarınızda peşpeşe olsun.

kizlar sagolun ben regle olup gittip 9.gun yumurta buyumuyor denince igneyle buyutuyoruz rahim iki gunde kalinlasmis bile simdi ovulasyonu bekliyoruz yani toplamda bir hafta suruyor doktorla gecen surec. regleden 16 ve 18 gunler arasi tedavilerimiz farkli olsada transferlerimiz bu aralar oluyor; Allah hepimize yardim etsin. mavi mercan ay birkacgun arayla bekleyecegiz yapisik ikiz gb bekleriz biz simdi senle senden ne haber benden ne belirti diye:)))))))))))))

dilsersin seninle de ayniymisiz desenize ucuz gezeicez sonuclarimizi alana kadar ve Insallah kirklarimiz karisir kizlar :nazar:

benim cuma transerim dondurulmuşla başka varmı arkadaşlar hadi liste yapalımmmm birbirimize destek olalım
23 temmuz ilk deneme dondurulmuş emriyo

Hayırlı olsunnnnnnnnnn :)

dilserserin - transfer günü 23 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
ozlem80 - transfer günü 27 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
mavi_mercan - transfer günü 30 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
yi2635 - transfer günü ????? ilk kez dondurulmuş embriyo deneme

Son düzenleme:
kizlar sagolun ben regle olup gittip 9.gun yumurta buyumuyor denince igneyle buyutuyoruz rahim iki gunde kalinlasmis bile simdi ovulasyonu bekliyoruz yani toplamda bir hafta suruyor doktorla gecen surec. regleden 16 ve 18 gunler arasi tedavilerimiz farkli olsada transferlerimiz bu aralar oluyor; Allah hepimize yardim etsin. mavi mercan ay birkacgun arayla bekleyecegiz yapisik ikiz gb bekleriz biz simdi senle senden ne haber benden ne belirti diye:)))))))))))))

özlem ilk tedavimde ; 3 gün kasığım ağrımıştı, sonrasında da az az hep karın ağrım oldu.
39unda tüpbebek denemiş ve hamile kakmış bir abla vardı onunla konuşmuştum, ağrıların olmasını pozitif olduğunu söylemişti onunda olmuş doktor iyiye işaret demiş. bende olumluya dair her belirti vardı ama olmadı :)
anladımki bu işler nasip , olacaksa olacak. ağrısa da ağrımasada hiç bir belirtiye artık ümit bağlamıcam, umarım Allah'ım bu sefer nasip eder. ayyy sonraki 12 gün nasıl geçcek özlem ya :) bayanssulusmile

X