Hayırlı olsunnnnnnnnnn :)
dilserserin - transfer günü 23 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
ozlem80 - transfer günü 27 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
mavi_mercan - transfer günü 30 temmuz ilk kez dondurulmuş embriyo deneme
yi2635 - transfer günü ????? ikinci kez dondurulmuş embriyo deneme
Arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz. yi2635 ben senle aynı durumdayım. Benim de ilk mikro sonrası düşüğüm oldu. Haziranda kürtaj oldum. 7 tane dondurulmuşum var. Ben de eylülde tekrar denemeyi düşünüyorum. Hepinizin Allah yardımcısı olsun.
kızlar hepinizin tedavileri şimdiden hayırlı olsun. transferiniz güzel geçer ve bebişleriniz sımsıkı tutunur sizleri bırakmaz inşallah. bence transfere giderken neler yapalım ve transferden sonra neler yapılmalı diye paylaşımınızıda bu forumda yapın. birinin bildiğini diğerininde bilmesi kadar güzel birşey yok. ben bu kk çok faydasını gördüm. paylaşım çok önemli. kaydirigubbakcemile3
canım liste için ellerine sağlık ilk gebeliğimde de böyle bir liste yapmıştık uğuruna inanıyorum...ama benim dondurulmuşlarla ikinci değil ilk denemem yanlış olmuş...ilk denemede microenjeksiyon ile hamile kalmıştım...dondurulmuş ilk deneme...:))
özlem ilk tedavimde ; 3 gün kasığım ağrımıştı, sonrasında da az az hep karın ağrım oldu.
39unda tüpbebek denemiş ve hamile kakmış bir abla vardı onunla konuşmuştum, ağrıların olmasını pozitif olduğunu söylemişti onunda olmuş doktor iyiye işaret demiş. bende olumluya dair her belirti vardı ama olmadı :)
anladımki bu işler nasip , olacaksa olacak. ağrısa da ağrımasada hiç bir belirtiye artık ümit bağlamıcam, umarım Allah'ım bu sefer nasip eder. ayyy sonraki 12 gün nasıl geçcek özlem ya :) bayanssulusmile
aslinda bir onceki de donmussa ilk adetle bile olabilir ama gecen normal trasnferde bende kimyasal gebelik yasadigim icin bana ikinci reglenle deneriz dediler. kontorlun yapilinca daha net anlasilir tatlim.dondurulmuş transferinden ne kadar sonra tekrar dondurulmuş transfer tedavisine başlıyoruz iki adet mi geçecek benim dondurulmuş transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı daha dondurulmuşum var hemen tedaviye başlamak istiyorum
bence de yasadigimiz dusukler yuzde doksan bir tesaduf ve Insallah bir daha olmayacak.canım ben varya neler neler düşündüm öyle çok ağladım öyle çok yıprandım ki..moral bozukluğu yüzünden çok kilo aldım 62 kiloyum suan.56 kiloyla kürtaj olmuştum..ama şuan çok umutluyum..benim eşimin sperm sayısı çok düşük yanii 1 milyonun bile altı..ama 1 tane yeterli sonuçta değilmi.. bizede genetik testler yapıldı yani transfer öncesi eşime yapıldı kürtaj sonrası bebeğe yapıldı hiç bişey çıkmadı bana tekrar aynı şeyleri yaşama şansımın %10 olduğu söyledi doktorum.yani her doğal gebelikle olan şansla aynı.dondurulmuş embiryo ile gebelik şansımız suan %40....micro enjeksiyonda da %50 demişti doktorum bence umudunu kaybetme bu defa daha bilinçliyiz zaten sana tavsiyem eğer karar verirsen hemen günde 1 adet bebe aspirini ve folik asit almaya başla ..
arkadaşlar dondurulmuşlarla ilgili bir sorum var. benim 6 embriyom oluştu. 2 si diğerlerine göre daha gelişmiş ve hacim olarak büyüktü. monitörde gösterdiler. 2si transfer yapıldı. 4ünü dondurmak istemediler. iyi bir açıklama yapmadılar. sebebi ne olabilir ?
2. kalite demediler ama, 2. kalite embiriyo dondurulmuyor mu? 4 tane embriyonun gidişine çok üzüldüm.
özlem transfer tarihini hiiiç unutmıyacam çünkiiiii benim doğumgünüm 28 temmuz sanada uğur getirsin ben doğduğum gün arkadaşım hamile kalmıştı diye bahsedicem inşallah canım benim.gercekten de cok heyacanli olucak hepberaber atlatacagiz Insallah pozitif saglikli hamilelikler yasayarak:))
aslinda bir onceki de donmussa ilk adetle bile olabilir ama gecen normal trasnferde bende kimyasal gebelik yasadigim icin bana ikinci reglenle deneriz dediler. kontorlun yapilinca daha net anlasilir tatlim.
bence de yasadigimiz dusukler yuzde doksan bir tesaduf ve Insallah bir daha olmayacak.
kizlar doktordan geldim 28 temmuz diye konustuk transferi Insallah bir aksilik cikmazsa.
yalniz cok morelim bozuldu transfer denemesi yaptik ve katatar mi deniyor iste o cubukla doktor canimi cok acitti ve hafif kanamam oldu hala da var( normal dedi ama ya gercek transferde de boyle bir beceriksiklik yaparsa kanama olmasi transfer sansini cok etkiliyor ( yaa cok morelim bozuldu mayista normal denememizdeki transferde boyle bir sorun yasanmamisti ama o farkli bir doktordu (( direk morelman coktum, susuz denedi diye mi oldu acaba?