canim lucrini adetinden once mi olmaya basladin oyleyse adet agrisiyla karisitiriyor olabilir misin? eger regleyle olduysa bilemiyorum aklima bir fikir gelmedi. ama merak etme toplamadan sonraki agrilarla sakin karistirma onda cok yumurtaladigimiz icin agrimiz oldu ben de cok cektim
( lucrin ise biliyorsun aksine yumurtalama diye. doktorun en iyisini bilir ama hormonlarin baskilaninca gaz olabilir diye dusunuyorum. aklima simdi surdan geldi hamilelerin hep gazi olur bende de olmustu doktorum degisen hormonlarindan dolayi demisti. simdi de hormonun baskilaniyor neden olmasin. cok amator bir yorum ama:))
merak etme ama tedavide basimiza gelenler baskilama da gelmez. hayirli olsun tatlim tedavin.
kesinlikle en dogrusu basima simdi gelse doktor transfer dese ben dondurmak isterim. ilkinde benim transferim oldu doktorum rahimde cok cok az sivi var dedi ama agrim cok fazla oldu ve kimyasal gebelik yasadim belki dondurulsa o embroyolarla saglikli hamile kalirdim
( hos gerci nasip olsa o zamanda olurdu ama bence icin rahat olsun. agrin yok mu peki sadece sivi mi oldu? bol su ic bugunler cok onemli.