Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşlar mrb anatolia ile konuştum bu ayın 21.de tedaviye başlıyorum :))lucrin i sordum dr.biz dondurulmuşlarda ve normal transferde kullanmayı uygun görüyoruz dedi.yarın pıhtılaşma tahlillerim var inş sonucu alırım 21.temmuza kadar hepinize sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar ve tedaviler diliyorum...

arkadaşlar mrb anatolia ile konuştum bu ayın 21.de tedaviye başlıyorum :))lucrin i sordum dr.biz dondurulmuşlarda ve normal transferde kullanmayı uygun görüyoruz dedi.yarın pıhtılaşma tahlillerim var inş sonucu alırım 21.temmuza kadar hepinize sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar ve tedaviler diliyorum...

canim hayirli olsun tedavin oncesinde pihtilasma testlerini yaptirmanda cok iyi olucak Insallah her sey harika ilerler ve bebislerimize kavusuruz temmuz sonu da Allah izin verirse benim transferim olucak. ben lucrin kullnamayacagim dogal surecte olucak ama kullanan yerler daha agirlikta bana pek yaramiyor hormonlar.

Insallah harika bir sonucla ve gonlundeki cinsiyetle gel tatlim, her sey gonlunce olsun.:nazar:
bende bir iki gune regle olcagim ve donmus tedavisine baslayacagiz Insallah.

çok sağol canım. inşallah seninde tedavi sürecin su gibi geçer ve sonucu gönlünce alırsın.
rabbim isteyen herkese nasip etsin. gerçekten dondurulmuşa inan.

kızlar merahaba bende 2. dondurulmuş tedavisine başlayacağım bayramdan sonra olacak sanırım transferim Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

Slm
2010 Haziran ayında 2. tüp bebek denmem de başarısızlıkla sonuçlandı.
2 tane dondurulmuş embriyom var, 2-3 adet döneminden sonra transferi düşünüyorum ama beni neler bekliyo bilmiyorum. Donmuş embriyolar bazen sağlıklı çözülmeyebiliyormuş, çok endişeliyim nereden başlayacağımı bilmiyorum,

Slm
2010 Haziran ayında 2. tüp bebek denmem de başarısızlıkla sonuçlandı.
2 tane dondurulmuş embriyom var, 2-3 adet döneminden sonra transferi düşünüyorum ama beni neler bekliyo bilmiyorum. Donmuş embriyolar bazen sağlıklı çözülmeyebiliyormuş, çok endişeliyim nereden başlayacağımı bilmiyorum,

ne kadar benziyo kaderimiz bende haziran ayında ikinci olumsuz sonucumu aldım hemde doğum günümde :KK43:(( izmirde irenbede tedavi oluyorum benimde 2 adet dondurulmuş embriyom var bayram sonuna düşünüyoruz bizde kısmetse ama hala karar veremedim beni neler bekliyo embriyolarım sağlıkla çözünüp annelerine sımsıkı sarılacakmı bilemiyorum kısmet demekten başka rabbimden istemekten başka şansımız yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.

slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.[/QUO

hayırlısı olur inşaallah pozitiftir yarın burdan güzel haberlerini okuruz...

arkadaşlar hepinize hepimize bol şanslar allah yardımcımız olsun..bugün doktorum pıhtılaşma testi için 2 veya daha fazla düşük yapmam gerektiğini söyledi:KK43:yani yaptıramıyorum çok uzun bir süreçmiş ve sonuç pek faydalı olmuyormuş 17 temmuzda lucrine start veriyorum sil baştan tekrar ...öyle zor geldi ki bebeğimin kalbinin durduğu haberini aldığım o odada tekrar bugün oturup dr.konuşmak:KK43:(

arkadaşlar hepinize hepimize bol şanslar allah yardımcımız olsun..bugün doktorum pıhtılaşma testi için 2 veya daha fazla düşük yapmam gerektiğini söyledi:KK43:yani yaptıramıyorum çok uzun bir süreçmiş ve sonuç pek faydalı olmuyormuş 17 temmuzda lucrine start veriyorum sil baştan tekrar ...öyle zor geldi ki bebeğimin kalbinin durduğu haberini aldığım o odada tekrar bugün oturup dr.konuşmak:KK43:(

uzun bir süreç değil.benim 1.deneme olmayınca biz yaptırdık.bişey çıkmadı.o senin isteğine bağlı.bence yaptırabilirsin.ama maliyetli

slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.[/QUO

inşallah senin için büyük gün bugündür.pozitif haberi bekliyoruz

slm,ben aranızda yeniyim.benim de dondurulmuş embriyolarla 26 haziranda transferim oldu.5 taneydi çözülürken 4 tane kaldı.2 tanesini transfer edildi.1 tanesi çok iyi kalitede 1i de iyi kalitedeymiş.yarın kan tahlili yapılacak.çok heyecanlıyım.hayırlısı olur inşallah.
canim Insallah mujdeyle gelirsin bizlere, su mubarek gunde Rabbim yuzunu guldursun Insallah.
canim ben bir dusuk yaptim devlet odesin diye 3 dusuk sarti var ama cebinden parayla yaptiracaksan hic dusuk yapmadan da yaptiran cok kisi var tup bebek surecinde.
yanlis anlama amacimiz seni panik yapmak degil ama bence yaptirmalisin doktoruna illa istiyorum demelisin. kusura bakmasin o doktorlar ama boyle kolay bir teshis ve dermani olan bir dert icin niye uc bebegimizi kaybedelim ki!!! anlamiyorum bu doktorlari tup bebekte kadina uc dusuk yapman lazim denir mi!! doktorun dusunuyorki yasdigin kayip bir tesaduftu evet buyuk ihtimalle oyleydi. benim test sonuclarim da temiz cikti mesala ama ya cikmasaydi? cunku caresi cok kolay bir sorun sadece igne oluyorsun. transferden once yaptirirsan sonucu sonradan alsan da olur. bence zorla.

yicim gecen yil istanbulda iyi bir labratuvarda 400 tutuyordu ve 10 gune sonuclari veriyorlardi. o testlerin hepsi olmasa da ipucu veren on testleri var hele onlar cok daha az tutuyor.

arkadaşım içim içime sığmadı yazını görünce ben ilk bebeğimi normal yollarla oldu kalbi geç attı kürtaj oldum ikinci bebeğimi mikro enjeksiyon kalp atımı olmadı yine kürtaj oldum tabi Allahın taktiri ama bebeklerimi pıhtılaşma yüzünden kaybettim ege ünv gidip genetik bölümünden testlerimi yaptırdım ve kanda pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendik üçüncü denemede iğne oldum ama bebeğim tutunmadı maalesef sana naçizane tavsiyem bu testleri yaptırmadan yola çıkma kaç düşüğün var bilmiyorum ama testi yaptıracağın yerde 3 düşüğüm var de sende yazılı bişey isteme gibi bi lüksü yok kimsenin onlar için basit ama bizim için maddi ve manevi yorucu bi süreç bu süreci önlem alarak geçirirsen eğer bence çok daha az kayıp olur ünv hastanelerinde sonuç çok uzun sürede çıkabiliyo ama özelde bence mutlaka yaptır Rabbim yardımcın oldun

bu arada doktorunada ayrıca şaşırdım bu testin yardımcı olmadığını söyleyebilecek kadar saçmalayabilmişş

arkadaşlar çok teşekkür ederim haklısınız kesinlikle yaptıracağım bugün ilk işim özel bir ab.gitmek olucak..dr belki onu dinlemedim diye kızıcak ama olsun..bu arada benim 6 adet dondurulmuşum var dr.bana dediki 2 adet transfer ettiririz bu yasa dışı değilmi anlamıyorum valla..eskişehirde çok tanınmış ve mutlu sonla genellikle gebelik geçiren hastaların doktorudur doktoruma güveniyorum ama beni şaşırtıyor..

hayırlısı olur inşaallah pozitiftir yarın burdan güzel haberlerini okuruz...[/QUOTE]

sonucumuz negatif çıktı.hayırlısı olsun bakalım.üzülmüyorum.Rabbimde gelen gelmeyen herşey kabulumüz.
bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun...

sonucumuz negatif çıktı.hayırlısı olsun bakalım.üzülmüyorum.Rabbimde gelen gelmeyen herşey kabulumüz.
bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun...[/QUOTE]

canim ya uzuldum cok ama canimiz sagolsun Insallah kendiliginden gelir bebisin.

bu arada herkesin miraç kandili mübarek olsun...[/QUOTE]

evet herşeyin hayırlısı...

Arkadaşlar bugün transferimin 4 üncü günü geriye kaldı 13 günüm.Çok sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah mutlu sona ulaştırır.

X