DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Cezasıda yok bilginiz olsun içine düşmeden bilmiyorsunuz ..tüm itirazlarıma rağmen mahkdme kabul etmedi ses kayıtları esasa alındı daha yeni 6 ay oldu hemde
Malesef mahkrme kabul ediyor bi avukatla konuşun aynısının farklı boyutu başımdan geçti karşı taraf sesimi gizli kaydetti ve mahkeme haklı buldu karşu tarafı delillerin hepsi geçerli
[/QUOTE]

Hemen doktorları korumak niye? Mesleği için aldığı bilgileri uçkuru için kullanamaz ve ısrar edemez. Demek bu size göre normal. O zaman sizin başınıza gelsin.
gelsin efendim başıma.
aman doktora falan gitme, senin başına gelmesin
gerçekten bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak neden bu kadar zor bilmiyorum.

ben doktorları koruyacak ne dedim?
dedim ki yaşanılan olaya göre şekillenir
üstte mesajım da vardı, ekliyorum.

şimdi sizin çevrenizde doktorlar var mı bilmiyorum.
her meslekte olduğu gibi, muayenesine gelen kızla evlenen doktor akrabalarım olduğu gibi, kendi doktoruyla evlenen arkadaşım da var.

adam kibarca arayıp görüşme talebinde bulunmuşsa bunun neyi uçkuru için kullanmak?
açıklarsın, istemediğini söylersin biter.
ha ola ki bitmedi, devam etti. doktorunu değişirsin. gidersin şikayet edersin.
gerekirse mesleğinden edersin.

mesleğini kötüye kullanan apartman görevlisi de var, milletvekili de var.
olayı bilmeden kim kimi koruyabilir?
herkes bi olay açıklamasını istemiş konu sahibinden.
açıkça anlamak için, kimse merakından dedikodu için sormamış.
üstteki mesajımı oku en iyisi. tekrar yazmayayım. aynı düşüncedeyim.

Adam mesleği için alınan numarayla kadına görüşme teklif ediyor , yetmiyor ısrar ediyor. Bu normal mi? Bu taciz.

Şaka gibisiniz valla. O numara mesleği için elinde. Başka bir şey için kullanamaz. Kadına yüzyüzeyken buluşma teklif edebilir. Kadın hayır der konu kapanır. Tabi buraya gelmek için de bi samimiyet lazım. İki taraflı bi istek lazım.Ama mesleği için topladığı bilgiyi uçkuru için kullanamaz. Şaka gibisiniz. Yuh ya.

Umarım sizin oğlunuz yoktur.

Hanimefendi ne görüşmesi diye soruyorum ben konu sahibine zaten. Kişisel mi, yoksa ofiste hastalık görüşmesi mi diye.
Siz ne suçlu çıkarmasından bahsediyorsunuz allah aşkına? Sanki kadına " sen kuyruk sallamasan taciz edilmezsin" demişim. Ben olay gerçekten taciz mi değil mi anlaşılacak kadar bilgi yok konuda yazmışım uzun uzun, örneklerle. Saldırmadan önce okuduğunuzu anlayın.

Tabiki kişisel görüşme. Dışarda buluşup kahve içmek gibi bir görüşme. ?

aynen bu işte tebrik ediyorum
Beni de bankada memurken bir müşterim sarkıp tehdit ediyordu polise gittim memur beni arıyordu konuşmak istediği belliydi guyya bilgi verecek çok önemliyse nişanlımla geleyim dedim sert bir sesle bir daha aramadı
cok guldum yoruma...ayni fikirdeyim
Toplumca paranoyak olduk cidden bir sapık bankada kartımı almış masamdan ilk kredileri sordu cvp verdim bana gece mesaj attı 12 de terbiyesizce çok ayıp şeyler sabaha kadar sürdü şubeye gelecem vurcam gittim karakola şikayet ettim tabii koruma falan hak getire titreye titreye gittim bankaya karakoldaki polis yazmaya başladı bilgilendirici mübarek ilk açtım baktım watsuptan yazıyor akşam ertesi gün aradığında sert bir sesle önemli bişey varsa nişanlım beni getirecek komiserle görüşeyim diye o mesajımı anladı sarkmayı kesti yahu delil toplamakmış bilmem neymiş hoşlanmış olabilir sarkıyor uslübunca red ettim bitti gitti . Görevi başında dr da olsa memur üslubunca konuşulur çeker gider siz her aramayı açar 4 kere giderseniz benden hoşlanmış çekiniyor diye düşünebilir insan oda nişanlımla geleyim bitti olay

hanımefendi.
tane tane yazacağım şuan kendi sabrımı sınayacağım

oo numara bizzati o doktorun eline bu numara senin için, şu hastalık için verilmiştir diye bir olay var mı?

bildiğim kadarıyla numaralar hastane kayıtları için alınıyor.
doktor adına alınmıyor.

mesela bana hastanelerden ;
-kalp doktorumuz şu şu göreve başlamıştır.
-doğum gününüzü kutlarız.
-sağlık kontrollerinde bilmem kaç indirim diye mesajlar geliyor.

bilsem şikayet ederdim, ben cildiye doktoruna verdim numaramı, neden başkası aldı diye

ayrıca belki adam numarayı hastasıyla kanka olan sekreterinden almıştır, belki 118li bir numaradan adı soyadıyla almıştır. bu zaman suç ortadan kalkar dimi

Umarım sizin oğlunuz yoktur.

kısmet işte,bir sürü oğlum var şansıma.
hepsini doktor edip hastalarına sarıcam, hırs yaptım

Ses kaydi delil degildir. Ancak haberi ve rizasi oldugu durumda ses kaydi delil olabilir.

Aramalari sekreteri, yardimcisi, danismani yapmasi daha hos olurdu.

Hoslanma falan oldugunu sanmiyorum tamamen keyiften yapilan bir yakinlasma istegi. Bazi insanlar mesleklerini bu yonde kullaniyor.

Kac kere arandiniz bilmiyorum ama rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Devami dahilinde sikayet edin. Ozel hastaneyse belki doktorlarin hastayla birebir iletisime gecmesi sarttir.

Biraz bekleyin.

Dışarıda görüşmeye çağırmak için mi verilmiştir?

Onca doktora gittim sekreterleriyle 3-5 kelime anca konuşmuşumdur. Siz nasıl bi samimiyet gösterdiniz ki sekreter size gel bende kal diyo hayret doğrusu!
Ayrıca ilk gittiğinde doktorun hareketkerinden rahatsız olduysan diğer muayenelerinde niye yanında biri ile gitmedin?
Tuhaf geldi bana!!!

Gerçekten anlamıyorum. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya. Anladığıma göre adam o numarayı bulup kadını dışarda buluşmaya çağırıyor.Bu normal mi hanımefendi? Siz koşa koşa gider miydiniz?

kahve içmeye çağırdığı nerede yazıyor yahu?

Yazmıyor ki ofisim. Şimdi, konu sahibinin konusuyla yorumcuların kendi hayalgücü birbirine karıştı burada. :) konuda kahve yok, ama ben kahve içmeye çağırmasına bir de ısrar etmesine tepki verecekmişim. Biri öyle demiş. Güldüm geçtim. Konu sahibi gelip bazı şeyleri açıklamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…