DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yok artık

Geçen hafta kardiyoloji muayenem vardı ..kalbimde iki delik var ,doktor bayagi bastırdı göğsümü ..bir ara yeter artık bırakın diyecektim :/ bunun yanı sıra sutyen çıkıyor çıplak muayene yapılıyor. .yalnız doktorum adam gibi adamdı ..hemen bir kumaş parçası verdi (belli ki bu iş için özel yapılmış ) , bunu göğüslerinizin üstüne kapatın ve biraz canınız acıyacak sakın olun ,dedi ..bunları söylerken bırak göğüslerimi incelemeyi, üst tarafım çıplak olduğu için bulunduğum yöne bile bakmadı ..bir ara yan dönmemi istedi ,eli bezin altındaydı, yani göğsümün üstünde ..dikkatsiz bir şekilde döndüğüm için bez açıldı göğsüm tamamen ortaya çıktı .hemen kapattım ..bu sırada adam monitöre bakıyordu ve asla bana dönmedi ,muayene süresince bu tavrını sürdürdü. .o kadar rahat hissettim ki ..ondan once kadın bir doktor muayene etti ..üst tarafım tamamen çıplaktı ,hicbirsey ortmedigi gibi birde şuursuzca dalga geçti "sende olan bende de var ,niye cekiniyorsun ki " gibi bir söyleme eşlik eden çirkin kahkahasiyla. .

Sağlıkta ayıp ,günah ,pis düşünce olmaz ! Ama pis ve pis zihniyetli hasta olur ..arada iki üç hıyar doktor çıkar ama onlar da milyon tane doktorun adini karalamaya yetmez ..yani kısaca salon kadını çizgimden çıkıp ,elimi belime koyup ,ağzını topla hanım abla ,diyor ve elimi belimden çekip tekrar salon kadini görüntüme kavuşuyorum

Polemik istemiyorum ,cevap yazmayacağım ,selametle

Ilk 10 bin hatta 15 bin bence Türkiyenin zeki ve başarılı öğrencileri illa tıp olmak zorunda degil bazi bölümler tıp dan daha yuksek puanla aliyor zira... kiskanmayin zaten sizde ucundan elleyen tarafta olacaktiniz az kalsin neyse yırttıniz

Kimse doktor olmasın bundan sonra cok afedersiniz affiniza sığınarak yaziyorum ben ebe-hemsireyim bu ülke de yirtilmis,dogum esnasında altina kaçırmış kanli bir vajinayi görmek icin okuyan insan olamaz açık ve net ya... ben ilk doğum gördüğümde psikolojim bozulmuştu 2 ay kendimi toplamam icin dogum hane stajim ertelendi ve ben okulu birakmak icin hergün yeni oyunlar yapiyordum. Yani vajina görmek için okumak nedir ya 10 yıllık emek bi vajina görmek icinse yazik yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…